Şimdi Ara

idm video indirme sorunu!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
449.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: net63

    İşletim sistemim Win7 Firefox 6, 7 ve 8 de dosya indirmelerde

    "İndirme IDM ye aktarılamıyor
    Error 0x80004002"

    hatası veriyor. Çözümü bilen varmı.

    aynı problem bende de var, bunun bir çözümü var mı acaba ?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı 4 gündür denemediğim şey kalmadı ancak az önce son bir kez kurcalayım dedim ve bu yöntemle sorunu hallettim. Artık IDM'yi normal şekilde kullanıyorum umarım sizin de işinize yarar bu çözüm:

    Sırasıyla şunları yapıyoruz : IDM yi açıyoruz İndirilenler --> Seçenekler -> Vekil Sunucu ya giriyoruz. Eğer ki orada HTTP, HTTPS,FTP Vekil sunucu kullan kutucukları işaretliyse o kutucuklardaki 'tık'ı kaldırıyoruz tamam dedikten sonra programdan çıkış yapıp tekrar programı açıyoruz eski haline dönüyor. Yani bende bu şekilde düzeldi inşallah sizin de sorununuzu çözer. Kolay gelsin
  • malesef o da çözüm vermedi, 64 bitlik windows 7 ile ilgili bir problem olabilir mi ? kuzenimde aynı sürüm internet explorer ve aynı sürüm internet download manager var fakat böyle bir sorun yaşamıyor.

    idm sürüm 6.07 15

    ie 9
  • aynı sorun bende de vardı internet explorer 9 u kaldırdım sorun ortadan kalktı. şuan 8 kullanıyorum.
  • EVET ARKADASLAR SİMDİ SİZLERE CHROME için Nasıl Kullanıldıgını Söyleyecegim Bende bu Sorunla Epey ugrasdım Windows7 de Sorun yaratıyor iExplorer Özellikle Evet Simdi Sizlere Chrome Anlatacagım Hem Hızlı Hemde Basit Bir Tarayıcıdır Evethttps://chrome.google.com/webstore/detail/lfjamigppmepikjlacjdpgjaiojdjhoj Enterlıyayım Eklentiyi Kur diyelim Yukardan İnternet Download Manager Secelim Ve Save diyelim Evet Simdi Kullanıma Hazır Mozilla iicnde Eklentiler Mevcut iExplorer İçinde Hepinize Kolay Gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezgin_06

    EVET ARKADASLAR SİMDİ SİZLERE CHROME için Nasıl Kullanıldıgını Söyleyecegim Bende bu Sorunla Epey ugrasdım Windows7 de Sorun yaratıyor iExplorer Özellikle Evet Simdi Sizlere Chrome Anlatacagım Hem Hızlı Hemde Basit Bir Tarayıcıdır Evethttps://chrome.google.com/webstore/detail/lfjamigppmepikjlacjdpgjaiojdjhoj Enterlıyayım Eklentiyi Kur diyelim Yukardan İnternet Download Manager Secelim Ve Save diyelim Evet Simdi Kullanıma Hazır Mozilla iicnde Eklentiler Mevcut iExplorer İçinde Hepinize Kolay Gelsin

    Kralsın




  • Arkadaşlar tamsürüm ilaçlı yükleme yaptım kayıtlı yazdı interrnet dowwwwnload mannnager ama indirmeye gelince kayıt kutusu açılıyor yine halbuki program registered olmuş durumda ne yapmam gerekir bu uyarıyı almamak için?
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilal47

    Arkadaşlar tamsürüm ilaçlı yükleme yaptım kayıtlı yazdı interrnet dowwwwnload mannnager ama indirmeye gelince kayıt kutusu açılıyor yine halbuki program registered olmuş durumda ne yapmam gerekir bu uyarıyı almamak için?

    ilaçta sıkıntı vardır katılımsız.coma bi bakın
  • Arkadaslar merhaba.
    İDM ile küre tv nin sitesinden bir video indirmek istiyorum ama bu vıdeoyu ındır yazısı cıkmıyor. Bunu nasıl yapabılırım bana yardımcı olabılecek bırısı var mı ? Sımdıden tesekkur ederım.
  • Arkadaşlar,benim sorun um şöyle:mozilla ile idm kullanıyorum,ancak özellikle büyük boyutlu film indirirken,tek bağlantıdan indirmeye çalışıyo ve sürekli dur kalk yaparak indirmeye çalışıyo.Eskiden böyle değildi.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • hızlı yardım için teşekkür ederim.

  • Arkadaşlar bendeki sorun şu.. İlk videouda indirmek için idm herzmanki gibi alttan çıkıyor. Ama sonraki videolar için çıkmıyor aktif olmuyor..

    Arkadaşların verdiği eklenti linkleri çalışmıyor..
  • arkadaşlar ben artık IDM yi kullanamıyorum 60 gün içerisinde kayıt yapılmamış diyoe seri nosu istiyor seri nosunu nerden bulucaam ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinemakar

    arkadaşlar ben artık IDM yi kullanamıyorum 60 gün içerisinde kayıt yapılmamış diyoe seri nosu istiyor seri nosunu nerden bulucaam ??

    Para verip sitesinden alacan
  • idm yi açın yukarıda şeçenekler var ona tıklayın ondan sonra genele gelin oorada aşaıda tarayıcı içerik menüsündeki ıdm menü maddelerini düzenle diye bişi var şimdi oraya giriyoruz.düzenle deyip önümüze gelen lerden idm ile indir flv video içeriğin idm ile indir bide en sonda bütün linkleri idm ile indir lerin hepsi yanında mavi bir tik işareti olması lazım onda sonra firefox ve diğer veri tabanlı yazılımlar diye bişi war onda tıklayınc ve daha önceki saydığım şeyleri orada mavi tık yapın 1.sini 2.sini 4.sünü bunların hepisini yapın tarayıcınız kapatı açın sorun çözülür
  • İdm internet oynatıcıları üzerinden oynatılan bazı videoları otomatik indiriyorsa.% 100 çözüm.İdm'ye girin İndirilenler sekmesinden seçeneklere tıklayın.Daha sonra en altta Tarayıcılardaki IDM indirme panelini düzenle yazısının yanındaki düzenle sekmesini açın. en altta veb oynatıcılarından otomatik olarak indirme yakalama yazacak ona tıklayın sorun hallolacaktır.
  • İdm internet oynatıcıları üzerinden oynatılan bazı videoları otomatik indiriyorsa.% 100 çözüm.İdm'ye girin İndirilenler sekmesinden seçeneklere tıklayın.Daha sonra en altta Tarayıcılardaki IDM indirme panelini düzenle yazısının yanındaki düzenle sekmesini açın. en altta veb oynatıcılarından otomatik olarak indirme yakalama yazacak ona tıklayın sorun hallolacaktır.
  • bendeki idm indirme hatası FİREWALL ayarlarından kaynaklanıyordu sorunu çözdüm. virüs programından ayarları değiştirmelisiniz.
    AVG için firewall ayarlarından idm.exe bulup ona izin veriyorsunuz sorun çözülüyor.
  • Bunun tek çöüzümü illegal olanı,bir patch var,istediğin kadar güncelleme yap yine de lisans vs istemiyor.
    Sorunun kullandığın tarayıcı idm kurulurken ayarlarını soruyor sana hangi tarayıcılarla etkin olarak kullanmak istediğini,burada seçmediğin bir tarayıcıda açmasını bekliyorsan,açılmaması çok normal.bunun dışında diğer arkadaşların da belirttiği gibi,eklentiler kısmından,ayarlardan bir şekilde buna izin verilip verilmediğine bakman lazım.g-chrome'u kur,bunda ben uzun süredir kullanıyordum.
    bende de yeni hata vermeye başladı idm,video indirirken falan sunucu indirmeyi reddetti gibi hata veriyor,sanırım patch'in geçerliliği ortadan kalktı ya da başka bir şey.
    neyse şu an için söyleyeceklerim bunlar var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.