Şimdi Ara

İDM HOTFİLE ÇOKLU İNDİRMEDE SAYFA LİNKİ İNDİRİYOR YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , şimdi liste halinde linkleri kopyalıyorum sonra başlatınca sadece 18 kb lık adres linki indiriyor HOTFİLE hesabımı giriş yaptım idm ye yinede olmuyor . bi arkadaş yazmış idm yi patch ile full yapmanız gerek nasıl olacak o zaten full jdownloadır berbat bir yazılım java felan yükleniyor zaten netbook bu download da kullanıyorum yawaşlamasın yardım etsin birisi hesabımı giriş yaptım idm ye yinede site linklerini toplu atınca hiç bişey olmuyor internet adresi indiriyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 4 Ocak 2011; 17:53:18 >

• jdownloader senin için daha kolay ama IDM daha hızlı indiriyor.

İndirdiğin linkleri kontrol et, belki linkler silinmiştir. Silindiği zaman dediğin gibi sayfayı indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

jdownloader senin için daha kolay ama IDM daha hızlı indiriyor.

İndirdiğin linkleri kontrol et, belki linkler silinmiştir. Silindiği zaman dediğin gibi sayfayı indiriyor.

yok müdür linkler çalışıyor tek tek tıklayıp indir demek zorunda kalıyorum j downloader indiricem şimdi sağol

bu sorunu çözmem lazım idm daha iyi seviyorum bu programı bununla ilgili nasıl yapıcam ben hotfile link indiriyor ya direk görmüyor hesabı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 4 Ocak 2011; 14:46:57 >
  • indirilenler - seçenekler - site bağlantıları - yeni - üst kısmawww.hotfile.com aşağıya kullanıcı adı şifreni yaz tamam de.. tekrar dene bakalım (premium üye olmak şart)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

indirilenler - seçenekler - site bağlantıları - yeni - üst kısmawww.hotfile.com aşağıya kullanıcı adı şifreni yaz tamam de.. tekrar dene bakalım (premium üye olmak şart)

aynısını denedim premium üyeyim toplu indirirken halen aynı şeyi yapıyor :S
  • Eğer idm.ye hotfile hesabını tanıtırken hotfile.com diye tanıttıysan birde *hotfile.com (yıldız işaretini koy hotfile başına) olarak dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipitip4343

Eğer idm.ye hotfile hesabını tanıtırken hotfile.com diye tanıttıysan birde *hotfile.com (yıldız işaretini koy hotfile başına) olarak dene.

hotfile.com
    www.hotfile.com yaptım yıldızıda deniyorum hemen

yok hacı olmadı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 4 Ocak 2011; 17:48:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çoklu Link İndirme Programı?
    15 yıl önce açıldı
    idm ile film indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biris mozilla ile dene dedi bakalım
  • http://www.mipony.net/
    ben geçen gün bu programı keşfettim
    bahsettiğin sorundan eser kalmadı
    premium hesabın olmasa bile 15 dk bekleyip indirmeye başlıyor
    adres çubuğundaki linke sağ tıklayıp kopyala dediğinde otomatik algılıyor
    sana da ''bağlantı ekle'' sekmesindeki linklere sağ tıklayıp indir demek kalıyor.
    umarım yardımcı olmuşumdur
  • GÖRDÜM O PROGRAMI :d bana idm de lazım çözüm jdownloaderı kullanamadım ya tek tek copy paste yapıyoruz ....
  • bu j downloader benim hesabı tanımıyor ne iş hesap çalışıyor çatır çatır yoksa idm dede mi aynı şey oluyor ?
  • bende de bazı linklerde aynısı oluyor onları tek tek indirmek zorunda kalıyorum ama genelde 10 linkten 1si öyle oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

bende de bazı linklerde aynısı oluyor onları tek tek indirmek zorunda kalıyorum ama genelde 10 linkten 1si öyle oluyor...

düzelttim sonunda idm nin son sürümünü orjinal yapıp hotfile in sitesindne indirmeyi otomatik yapıyorsun hesabıma tıklıyorsun orda kutucuk var işaretle devam ilk defa bu download işine atıldığım için acemilik çektim sağolsun akıl veren çok oluyor herkese teşekkürler
  • allllllllah senden razi olsun hocam kayit esnasinda o tik yerlerini soruyor okuyup okuyup isaretlemistim aslinda, hatta daha once rapidshare da da boyle bir olay vardi ama akildan cikmis iste. kucuk bir sey ya. iki gundur kafalari yemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fe860 -- 27 Ocak 2011; 23:33:59 >
  • IDMAN Benimde facebook dın !! seslerini indiriyor napacaz şimdi. xD
  • İdman da şifrenizi kaydettikten sonra mozilla veya explorerda hotfile sayfasına şifrenizi girin kayıtlı kalsın
    sıkıntı yaşamazsınız...
  • peki turbobitte nasıl yapacağız...turbobit sayfasında öyle bir tik yeri göremedim...
  • peki turbobitte nasıl yapacağız...turbobit sayfasında öyle bir tik yeri göremedim...idm için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.