Şimdi Ara

IDM den program indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaskar bir suredir idm den program indiremiyorum. videolarda ya da mp3 formatlarda her hangi bir sıkıntı yok ancak gezginlerden ya da baska program indirme sitelerinden program indiremiyorum. indirmeye tıklıyorum, indirmeyi baslat penceresi geliyor, onaylayınca indirme penceresi acılıyor, durum:baglanıyor diyor ama belli bir sure sonra zaman asımına ugradı diyip indirmeyi kapatıyor. idm ile indirmeyi engelliyorum(tus ile) yine bu kez de tarayıcı indiremiyor. tarayıcıda ya da idmde herhangi bir sıkıntı yok ancak programları indiremiyorum.

yardım icin simdiden tesekkurler

• arkadaslar her sitede hata vermiyor. mesela az once tesadufen yandex tarayıcıyı indirme sayfasına girdim onu indirdi, ancak bir kac gun once u torrenti indiremedim(baska bir bilgisayardan indirip kendime attım) ve bugun de winampı indiremiyorum. farklı farklı sitelerden deniyorum ama olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RecklesS7

Tarayıcını yeniden kurmayı veya farklı tarayıcıları kullanmayı deneyebilirsin.

Sagogogo :) Pic güzel :)

farklı tarayıcı değilde gerçek patch ları bulmak lazım dostum bendede oluyordu doğru patchı buldum oldu isteyen pm atabilir :)

Orijinalden alıntı: meşkur pesimist

quote:

Orijinalden alıntı: RecklesS7

Tarayıcını yeniden kurmayı veya farklı tarayıcıları kullanmayı deneyebilirsin.

Sagogogo :) Pic güzel :)

farklı tarayıcı değilde gerçek patch ları bulmak lazım dostum bendede oluyordu doğru patchı buldum oldu isteyen pm atabilir :)

=) Eyvallah.

o da bi alternatif tabi.
  • arkadaslar bilgisayarı formatladım gecen hafta ama u torrent, winamp ve bazı baska programları hicbir siteden hala indiremedigimi farkettim. neden boyle oluyor ? tarayıcı ya da idm ile ilgili bir sey oldugunu sanmıyorum. modemden mi kaynaklanıyor anlamadım :/ kısaca up

artık, indirme penceresine gidiyorum, indir diyorum, sayfada eskinin aksine herhangi bir donma olmuyor. yukarda sekmede ustunde sayfa yukleniyor gibi donmeye baslıyor cember. ama indirme idm ya da tarayıcıyla baslamıyor. isin ilginc yanı her programda olmuyor bu olay. benim gozlemim olarak u torrent ve winamp setupları hic bir siteden hic bir sekilde inmiyor, neden olmuyor yaa :/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.