Şimdi Ara

İDM Bilgisayarın bağlantısını kesiyor ( çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? uzun zamandır kullanıyorum internet download manager programını. son 3-4 gündür bağlantım kopmaya başladı ama modemde internet var. idm yi açtığımda
    indirmeye başlıyor ve sonra bağlantı kesiliyor. ilginç olan şey bilgisayar bağlantı simgesi normal hatta wireless tan telefon veya başka bilgisayar ile bağlanabiliyorum. idm programını tamamen kapatınca bağdaştırıcıyı kapatıp açıyorum ve normale dönüyor. idm yi açmazsam problem yok. bu durum yeni geldi başıma. değişen ne olmuş olabilir? bilgisayarımda herşey yüklü ve farklı bir şey yüklemedim.

modemim netmaster uydunet
    masaüstü bilgisayardan usb wireless adaptör ile bağlanıyorum.. ( adaptörde problem yok test ettim.)

arkadaşlar. hız sınırlayıcı kesin çözüm değil. biraz geç olacak ama ben sorunu buldum. AVG antivirüs programıymış mesele. gelişmiş ayarlardan web taraması sekmesine gelin ordanda online shield i seçin. son olarak sağ tarafta AVG hızlandırıcı seçiliyse kaldırın tiki. problem çöüzlecektir. olmazsa üstteki tikide kaldırın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ttnet mi ?
  • hayır belirttiğim gibi uydunet.. bağlantımda problem yok telefonum ve laptopta denedim internete giriyorum. şu anda masaüstünden yazıyorum ama idm yi çalıştırdığım zaman kısa süre sonra bağlantı gidiyor. sadece masaüstü bilgisayarımda tabi
  • bağlantının kopmasından neyi kastettiğiniz önemli

idm indirmesi yarıda kesiliyor anladığım kadarıyla peki o esnada internet sayfası açabiliyor musunuz?

idm karşıtaraf gönderimi durduruncada bağlantı kesildi uyarısı verir yani sorun sizin tarafınızda olmayabilir...
  • bağlantıdan kastım bilgisayardaki internette gidiyor sadece idm değil. idm yi kapatım görev yöneticisinden bütün idm işlemlerinide kapatıp ağ bağdaştırıcısını kapatıp açınca internet geri geliyor. yani masaüstü bilgisayarımdan internete hiç giremiyorum idm kullanınca. telefondan falan bağlanabiliyorum yani modemde sıkıntı yok. ilginç olan bilgisayarda internet bağlantısı var görünüyor. ünlem işareti falan yok yani sağ köşe ağ simgesinde

anlamadığım şey yıllardır kullandığım bi program ve bilgisayarda aynı bilgisayar. ekstradan bir şey yapmadım bununla ilgili. eski sürümünüde kurdum belki yeni sürümde problem vardır diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkntprk -- 10 Mart 2013; 17:56:36 >
  • aynı sorun bende de var. Bilen varmı nedenini?
  • Aynı sorun bende de var beyler ne yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler hiz sinirlayicidan hizi 1mb a veya 1.1 mb a sabitleyin.Sanirim masa ustunde sag alt kosedeki simgesine sag tiklayinca cikiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutbe -- 15 Nisan 2013; 20:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutbe

Beyler hiz sinirlayicidan hizi 1mb a veya 1.1 mb a sabitleyin.Sanirim masa ustunde sag alt kosedeki simgesine sag tiklayinca cikiyordu.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim, 1 aydır bunu çözmekle uğraşıyordum. 150kb/sn yaptım oldu...
  • Hay Allah razı olsun..
  • arkadaşlar. hız sınırlayıcı kesin çözüm değil. biraz geç olacak ama ben sorunu buldum. AVG antivirüs programıymış mesele. gelişmiş ayarlardan web taraması sekmesine gelin ordanda online shield i seçin. son olarak sağ tarafta AVG hızlandırıcı seçiliyse kaldırın tiki. problem çöüzlecektir. olmazsa üstteki tikide kaldırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.