Şimdi Ara

ideos x5 para iadesi talebinde bulundum.(PARAYI ALDIM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah öyle olur hiç olmasssa degişim yaparlar iade alamayacagız yani araştırdım deni banada nerden bulduguun söylersen birde ben okuyum oyazıyı çok sagolasın yardımcı oldun
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

inşallah öyle olur hiç olmasssa degişim yaparlar iade alamayacagız yani araştırdım deni banada nerden bulduguun söylersen birde ben okuyum oyazıyı çok sagolasın yardımcı oldun

birden fazla forumdan parça parça okuyup birleştirdim, böyle madde madde anlatan yer bulamadım.

google'a para iadesi fatura sahibi yazınca baya birşey çıkıyor.
  • sagol bizim gibi problem yaşayanlar birdahaki sefere ikinci el garantili cihaz aldıklarında adamın tel numarasını ve kimlik fotokopisini alsınlar bu şekilde şatış yapılsın yoksa bu gibi durumlarda sorun yaşayaçakları aşikar teşekkürler yardımcı oldugun için tekrardan kolay gelsin
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

sagol bizim gibi problem yaşayanlar birdahaki sefere ikinci el garantili cihaz aldıklarında adamın tel numarasını ve kimlik fotokopisini alsınlar bu şekilde şatış yapılsın yoksa bu gibi durumlarda sorun yaşayaçakları aşikar teşekkürler yardımcı oldugun için tekrardan kolay gelsin

evet ürün satın alırken faturanın arkasına en azından satışı yaptım haklarımı devrettim gibi birşey yazılıp imzalanabilir.
  • olabilir bunu bizde uygulayabiliriz ama ne kadar resmi o biraz sıkıntılı bu iş bu konuşmalardan sonra umudum kalmadı telefondaki tüketici hakları yetkiliside telefon iadesi için kişinin kimlik muhtemelende imzasını isteyecez dendi bu şartlarda alma olmaz biz yine kvk servisinin ürününüzü parça olmadıgından dolayı tamir edemedik size şu cihazı verelim demesini bekleyecegiz herhalde yoksa bunlar telefonu bekletir ve ve yedek parçayıda bulma imkanları yok gibi ugraşacagız yada iki türlüde bir sonuç alamassak telefonu o haliyle alıp normal bir teknik servisde gerekli tamiri yapıtıracagız ücretiyle birlikte bu ders olsun bir dahaki sefer kişinin tel numarasnı ve kimli fotokopisinin arkasını dedigin gibi tüm haklarımı şu kişiye devrettim imza deyip resmi olmayacak bir belgeyle bu işlere girmek
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

olabilir bunu bizde uygulayabiliriz ama ne kadar resmi o biraz sıkıntılı bu iş bu konuşmalardan sonra umudum kalmadı telefondaki tüketici hakları yetkiliside telefon iadesi için kişinin kimlik muhtemelende imzasını isteyecez dendi bu şartlarda alma olmaz biz yine kvk servisinin ürününüzü parça olmadıgından dolayı tamir edemedik size şu cihazı verelim demesini bekleyecegiz herhalde yoksa bunlar telefonu bekletir ve ve yedek parçayıda bulma imkanları yok gibi ugraşacagız yada iki türlüde bir sonuç alamassak telefonu o haliyle alıp normal bir teknik servisde gerekli tamiri yapıtıracagız ücretiyle birlikte bu ders olsun bir dahaki sefer kişinin tel numarasnı ve kimli fotokopisinin arkasını dedigin gibi tüm haklarımı şu kişiye devrettim imza deyip resmi olmayacak bir belgeyle bu işlere girmek

muhtemelen size vision önerecekler

• bilgin varmı tam olarak önerecekleri hakkında ben g301 diye birşey duydum birde şu anda satışta y200 diye bir model var ama x5 çok düşük hangisini verebilirler?
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

bilgin varmı tam olarak önerecekleri hakkında ben g301 diye birşey duydum birde şu anda satışta y200 diye bir model var ama x5 çok düşük hangisini verebilirler?

vision isteyin. yada yüzsüzlük yapın ascend p1
    * Lenovo İ5 3. Nesil - 6 Gb Ram
    * Samsung Neo QLED 65QN90F
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

vision iyi telefon ascend vermezlerde vision verirlerse iyi olur bunlar peki sıfır mı oluyor yoksa tamir görmüş cihazmı garantili felan olmuyorlar herhalde degilmi

sıfır cihaz veriyorlar, bildiğim kadarıyla x5in kalan garantisi verilen telefona ekleniyor.
    * Lenovo İ5 3. Nesil - 6 Gb Ram
    * Samsung Neo QLED 65QN90F
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • bende ayın 7 si cuma günü gönderdim telefonu 8inde teslim alındı ama kaydı 12sinde yapıldı. şimdi ben bu 20 günü teslim alındığı tarih 8inden mi sayacam yoksa kaydı yapıldığı 12sinden mi ?

ayrıca parça değişimi için üreticiden parça bekleniyor yazıyor bana öyle geliyor ki 20 günü rahat geçer ve direk olarak thh ne gidip baş vurumu yapacam ama hangi tarihe göre hesaplayayım ?

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

bende ayın 7 si cuma günü gönderdim telefonu 8inde teslim alındı ama kaydı 12sinde yapıldı. şimdi ben bu 20 günü teslim alındığı tarih 8inden mi sayacam yoksa kaydı yapıldığı 12sinden mi ?

ayrıca parça değişimi için üreticiden parça bekleniyor yazıyor bana öyle geliyor ki 20 günü rahat geçer ve direk olarak thh ne gidip baş vurumu yapacam ama hangi tarihe göre hesaplayayım ?

Teslim alindigi tarihten itibaren sayacaksiniz. Yani sekizinden itibaren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inşallah dedigin gibi olur bakaklım görecegiz haftaya belli olur ne olacagı çok teşekürller senide ugraştırdık baya iyi akşamlar

Sonuç ne oldu?

• şimdi sorum şu, geçen ayın 19 unda garantiye giden cihazım bu ayın 12 sinde garantiden döndü, ücret iadesi alabilirmiyim ?? ikinci sorum şu, iki defa cihazı garantiye yolladım toplamda 1 aylık bir süre boyunca garantide kaldı benim garantide bu ayın 17 sinde sona erdi yani mantıken süresi bitti ama garanti süresi süreyi etki edermi ?? son sorum cihazı garantide düzeltmeden aynı şekilde güncelleme yapıldı denilerek arızalı halde yolladılar, bu durumda ne yapmam gerekli ?

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

inşallah dedigin gibi olur bakaklım görecegiz haftaya belli olur ne olacagı çok teşekürller senide ugraştırdık baya iyi akşamlar

Sonuç ne oldu?

şonuç olarak telefon 1 ay zaman içerisinde ekranı orginali ile degişti ve iade yada telefon vermelerine gerek kalmadı ve buş ekilde sıfır gibi oldu telefonu cüzi bir miktara verecektik şimdi ise 280 tl gibi bir fiyata sattım alan kişide çok memnun artık miyadı geçti general mobile discovery almak nasip olur inşallah
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Sonuç ne oldu?

şonuç olarak telefon 1 ay zaman içerisinde ekranı orginali ile degişti ve iade yada telefon vermelerine gerek kalmadı ve buş ekilde sıfır gibi oldu telefonu cüzi bir miktara verecektik şimdi ise 280 tl gibi bir fiyata sattım alan kişide çok memnun artık miyadı geçti general mobile discovery almak nasip olur inşallah

Ben 250'ye satamıyorum

• 250 satmatı dene onun edecegi artık o fiyat hatta müşrei bulursan kaçırma hemen sat iki gün sonra öldüm parasına verirsin sat kurtul iyi telefonda millet marka meraklısı olmuş andorid sürümü yeni olsun öyle bir tele geç
    * Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.