Merhabalar geçen gün ses az gitmesi sorununa kafam bozuldu root oldum kurcaladım falan filan derken iyice bi karıştırdım bi ara unroot oldum ama bi baktım superuser hala duruyor ne yaptıysam gitmedi en sonunda fabrika ayarlarına döndüm..Superuser gitti ancak root explorer ile girdiğimde değişiklik yaptığım dosyalarda hala aynı yazdığım şeyler duruyordu..Şimdi sorularım şunlar cevaplarsanız çok makbule geçer --Orjinal rom yüklersem ve orjinal kerneli tekrar yüklersem bu değişiklik yaptığım dosyalar orjinale dönermi ve daha önceden root yaptığım anlaşılır mı?? --Bide bu orjinal romu nasıl yükleyeceğim :)
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_emre1991
Merhabalar geçen gün ses az gitmesi sorununa kafam bozuldu root oldum kurcaladım falan filan derken iyice bi karıştırdım bi ara unroot oldum ama bi baktım superuser hala duruyor ne yaptıysam gitmedi en sonunda fabrika ayarlarına döndüm..Superuser gitti ancak root explorer ile girdiğimde değişiklik yaptığım dosyalarda hala aynı yazdığım şeyler duruyordu..Şimdi sorularım şunlar cevaplarsanız çok makbule geçer --Orjinal rom yüklersem ve orjinal kerneli tekrar yüklersem bu değişiklik yaptığım dosyalar orjinale dönermi ve daha önceden root yaptığım anlaşılır mı?? --Bide bu orjinal romu nasıl yükleyeceğim :)
hiç android başlıklarına , özel huwaie ıdeos x5 için açılan 3 adet başlığa baktın mı?
baktım ancak kafam çok karıştı dayanamadım indirdim stock romu attım dload dosyasını bastım formatı bide baktım telefon restarting dedikten sonra sürekli restartlıo tırstım ama bekledim bikaç restarttan sonra kurulum falan yaptı açıldı şimdi root explorerden baktım değiştirdiğim herşey orjinale dönmüş yavaş yavaş kapacaz artık bu işleri ilk android telefonum mazur görünüz.. şimdi kafama takılan başka bişey var; --Huaweinin sitesindeki kernel dosyasını kurmalımıyım acaba??nasıl kurarım ne yapmam gerekiyor? --Miui rom yükleyip daha sonra yine orjinale dönmek istesem ne yapmalıyım açıkça anlatırsanız sevinirim...
Her yerde ayrı birşey yazılıo kafam acayip şekilde karıştı malum cihazın kökünü kurcalıyoruz bilinmeden yapılan bişey sonunu getirebilir...Lütfen yardımcı olun...
apple da kullandım şuanda vdf945 de var ( çevremde arc - ideos x5 ) her şekilde ne olursa olsun kurtuluyor , zaten orj. room ile cihazı bozmanız mümkün değil,
ancak 3 başlık ve gerçekten bilgili arkadaşlar var , biraz sabır ve araştırma.