Şimdi Ara

Vodafone 945 custom rom yükleme rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözlemlediğime göre yeni custom 2.2 ve 2.3 rom'u cwmden kimse yükliyememiş.Ayrıntılı şekilde anlatacagım.Adım adım düzgün,dikkatli okursanız yapabilirsiniz.

Öncelikle gerekli malzemeler: Recovery manager,Universel androot,cwm recovery img dosyası ve firmware (Rom).

Önce recovery ve root dosyalarını bu linkten temin edelim.
    http://www.mediafire.com/?chvz14hmav48i1p

Rar şifre: 3harfli

Adım 1

Linkteki dosyaları download edelim bilgisayarımıza ve telefonumuza atalım.Yükleme işlemlerini yapalım.

Universal Androot telefonumuza yüklemesini yaptıktan sonra, açalım ve resimde görülen Root yazısına tıklıyalım.Sonra birkaç saniye bekliyelim root yetkisi tamamlansın.

Root olduktan sonra "recovery-clockwork-3.0.1.4-joe" dosyası telefonun ana dizinde olsun.

Ve recovery manager'i açalım.Karşımıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecek (Kapanmaya zorla hatası verirse root olamamışsınız) Recovery manager'dan İnstall recovery seçeneğine gelelim ve hafıza kartının ana dizine attıgımız "recovery-clockwork-3.0.1.4-joe" Dosyasını seçip yükliyelim.İnstall deyip yükleme işlemi tamamlandıgında telefonu kapatalım.Ve şimdi başlıyoruz..

İndirdigimiz rom'u hafıza kartı ana dizine atalım.

Adım 2

Telefon kapalı şekilde iken, Ses kısma ve power tuşlarına basılı tutalım ve telefonu ekranda küçük android yazısı gelene kadar basılı tutalım yazı gelip gittiginde bırakalım ve recovery menüsü açılıcaktır. (Ftm veya kum saatinde takılıyorsa recovery yükliyememişşiniz baştan yapın )

Adım 3

Ekrana böyle birşey geldi.Oradan Wipe data/factory reset ve hemen altındaki Wipe cache'ye tıklıyoruz. Hemen ardından Advanced sekmesine gelip Dalvik cache yapıyoruz.

Adım 4

İnstall zip from sdc diyoruz ve basıyoruz daha sonra choose zip from sd card Seçeneğine basıyoruz hafıza kartımızın ana dizini ekrana geliyor.Hafıza kartının ana dizine attıgımız rom'u seçiyoruz ekrana bir sürü no yazıları geliyor ortada yes olacak ve ona basıyoruz.Rom yüklenmeye başlıyor.

Adım 5

Yükleme işlemi bittiginde geri tuşuna basıp resimde görülen Reboot system yapıyoruz ve telefon yeniden başlıyor rom yüklenmiş oluyor.

Not: Resim temsilidir.Bizde gelecek recovery ekranı sarı yazılıdır.

• vodafone 945 almaya niyetim var, kendi telimi evdekilere verip hazır fırsat varken androide yavaştan gireyim diyorum. peki bu custom android 2.3 yüklemesi ile Türkçe kullanabilir miyiz teli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

vodafone 945 almaya niyetim var, kendi telimi evdekilere verip hazır fırsat varken androide yavaştan gireyim diyorum. peki bu custom android 2.3 yüklemesi ile Türkçe kullanabilir miyiz teli?

evet hocam Türkçe kullanabilirsin. Türkçe olan romu yüklersin yada ingilizce romu yükleyip morelocale2 programını kurup türkçe olarak kullanabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

vodafone 945 almaya niyetim var, kendi telimi evdekilere verip hazır fırsat varken androide yavaştan gireyim diyorum. peki bu custom android 2.3 yüklemesi ile Türkçe kullanabilir miyiz teli?

evet hocam Türkçe kullanabilirsin. Türkçe olan romu yüklersin yada ingilizce romu yükleyip morelocale2 programını kurup türkçe olarak kullanabilirsin .

eyv. sağolasın.

• Merhaba,
    CWM Recovery ekranında ses tuşu ile aşağı yukarı gidebiliyoruz ama hangi tuş ile seçim yapıyoruz. Ben power tuşu ya da diğer tuşlara basınca şapka çıkıyor. Seçim yapamadım bir türlü. Ne yapmam gerek.
  • Tekrar merhaba,
    sorumun yanıtını kendim buldum. Seçim yapmak için kamer tuşuna basıyormuşuz.
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar backup ile yedek alınmış rom kurmak için fazla kafa ağrıtmaya gerek yokmuş.

CLOKWORKMOD/BACKUP/2012.08.31VSVs içindeki yedeği seçip

yükleme menüsünden backup restoreyi seçip restore yapıyorsunuz ve yüklküyor. Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm ben telefonumu rootladım yalnız recovery-clockwork-3.0.1.4-joe" recovery managerde çalışmadı sorunun ne olduğunu anlayamadım telefonu resetledim fakat bu seferde install zip from sd de rom gözükmedi yani ben bu romu telime yükleyemedim sd kartta recovery-clockwork-3.0.1.4-joe" simgesi soru işareti şeklinde acaba dozya formatımı bozuk bilgilendirirseniz sevinirim.

telefonumun markası vodafone 945
  • thomas1925 kullanıcısına yanıt
    ben vodafone 945e xperia 2.3.7 kurdum ancak ev tuşu calısmıyor sımdı orjınal yazılımı gerı yuklemek ıstıyorum ancak root olmuyor nasıl yapabılırım yardım edebilir misinz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfnptr -- 25 Ocak 2015; 10:34:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.