Bildirim
İDEOS X5 KERNEL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
offical romlarda oc destekleyen kernel yok cusrom romla birlikte zaten oc geliyor onetim aurora ics yukle cok kucuk sorunlar disinda bi problemi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öcelikle cevabın için teşekkür ederim peki hocam android markete girebiliyormuyuz bu romla?? -
quote:
Orijinalden alıntı: 3dboy
Öcelikle cevabın için teşekkür ederim peki hocam android markete girebiliyormuyuz bu romla??
Tabikide girebiliyorsunuz hocam -
Çoook teşekkürler kurucam bu aksam umarım sorun cıkmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: mormic
offical romlarda oc destekleyen kernel yok cusrom romla birlikte zaten oc geliyor onetim aurora ics yukle cok kucuk sorunlar disinda bi problemi yok
yanılıyorsunuz.piyasada orjinal romlar içinde oc kernellerde var.(mesela ben kernelimi bitirmek üzereyim b528 için) -
Peki sizce rom kurmalımıyım ben 2.2.1 orjinal kullanıyorum ne konuda farklar olur ve ne gibi sorunlar cıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: 3dboy
Peki sizce rom kurmalımıyım ben 2.2.1 orjinal kullanıyorum ne konuda farklar olur ve ne gibi sorunlar cıkabilir.
hocam ben b528 den tat alamiyorum, gerek arayuzu olsun gerekse performansi olsun aurora ics yi bu yuzden kullaniyorum forumber arkadasimiz konuya kesinlik getirmis ben yok diye biliyordum ama varmis, ics ye gecmenin bi iyi yanida dzo surekli gelistiriyo suan en buyuk sikintisi bazi oyunlardan atiyor baskada bi sorun yok ve kullanim olarak rahat bi rom forumda konusu var aklina takilan bisey olursada ordan yazin yardimci olacak arkadaslar var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- android telefonda video açılmıyor
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- gbox nedir
- honor magic 6 pro imei atılıyor mu
- huawei mate 70 pro fiyat
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- harmonyos 4
- samsung telefon modelleri ve fiyatları
- en iyi telefon markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X