Şimdi Ara

Ideos x5 Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. dun telefona 2.3.5 b528 yukledim fakat bugun ekranda gecisler aksıyor cok fazla takılma yapıyor ve bu beni sinir etmis durumda nasıl cozeriz bu sorunu ?

• merhaba, ben hangi versiyon rom yüklediysem benzer sorunlar yaşadım. birde çağrı geldiğinde sürgüyü kaydıramama ve cevap verememe sorunu var. bazen de kendi kendine birşeyler basılı kalıyor ve ana ekranda program kaldırmak için olan +kaldır çıkıyordu. Acaba donanımsal mı dedim ve şunu denedim. ekranın alt tarafında sürgüyle tuş kilidini açma hizasında, (klavye ekranında ise asd harflerinin olduğu satırdayken dokunma tepki vermiyorsa, bu alanda ekrana bastırarak dairesel hareketler yap bir kaç kere, sonra kapama düğmesi ile ekranı kapat tekrar aç, düzeliyor. Eğer durum buysa maalesef donanımsal bir sorun bendeki gibi. servis yolu göründü demektir. birşeyler pil yuvası mı artık başka birşey mi arkadan basınç uyguluyor. bu da dokunmatiğin sapıtmasına neden oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memphisreal

merhaba, ben hangi versiyon rom yüklediysem benzer sorunlar yaşadım. birde çağrı geldiğinde sürgüyü kaydıramama ve cevap verememe sorunu var. bazen de kendi kendine birşeyler basılı kalıyor ve ana ekranda program kaldırmak için olan +kaldır çıkıyordu. Acaba donanımsal mı dedim ve şunu denedim. ekranın alt tarafında sürgüyle tuş kilidini açma hizasında, (klavye ekranında ise asd harflerinin olduğu satırdayken dokunma tepki vermiyorsa, bu alanda ekrana bastırarak dairesel hareketler yap bir kaç kere, sonra kapama düğmesi ile ekranı kapat tekrar aç, düzeliyor. Eğer durum buysa maalesef donanımsal bir sorun bendeki gibi. servis yolu göründü demektir. birşeyler pil yuvası mı artık başka birşey mi arkadan basınç uyguluyor. bu da dokunmatiğin sapıtmasına neden oluyor.

hocam sorununuzu ben de yaşamıştım ve b528 stok romu kuran herkes de yaşamıştır sanırım. atmelfix diye bir nane var onu b528 başlığından bulup anlatıldığı gibi kurarsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum. e bunu zaten yaptım diyorsanız o zaman gerçekten servis yolu gözükebilir.

• sizin söylediğiniz b528 i anlamadım, ben ics 4.0 kullanıyordum, ama bana motivasyon oldu gittim aurora 4.1 kurdum, şu ana kadar dokunmatikle ilgili bir sorun çıkmadı bakalım ilerleyen zamanda da inş. böyle gider. huawei ideos x5 u800 için ics aurora 4.1 kurmak isteyenlere link; http://sourceforge.net/projects/icsaurora/files/
  • 4.0 ı yükledikten sonra 4.1a updateini mi yapiyim ?
  • Merhabalar,

Önceden kullanmıştım bu telefonu ancak bozulduğu için yeni telefon almıştım şimdi tekrar kullanmak istiyorum oyun vs kullanmak için. Ancak ekranın sağ tarafının ortasında bi sorun var. sürekli kendi kendine çalışıyor. sürekli basıyor yani. mesela sağa sola kaydırırken o noktaya uygulama gelirse basılıp açılıyor ya da yazı yazarken yine aynı noktadan harfe sürekli basılı kalıyor. İçini açtım, erkanı söküp temizlik yaptım ama sorun devam ediyor. Acaba bu olay da yazılımsal olabilir mi yoksa ekran da mı sorun var? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

İyi forumlar.
  • touchscreen markasi atmel olan cihazlar yapiyordu surucu uyumsuzlugu yuzunden arkadaslarin dedigi gibi atmelfix vardi eski konulardan bulup yuklerseniz sorun kalmamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.