Şimdi Ara

İdeoloji karmaşası yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan marşı dinliyorum 'biz türküz lan adam olun şah damarınızı keseriz' diyorum biraz sonra 'insan seçmediği birşey ile nasıl övünür' diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• önce gaza geliyosun sonra vicdanın hop dur orada diyor.
    seni şöyle ortanın soluna alalım biz
  • Ayni ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKU

okuyalim, ogrenelim,

dusunki karinca yuvasi var parkta, karincalara sorsan dunyanin merkezi yuvalari ama onlardan buyuk park var dahada buyuk istanbul var istanbuldan buyuk ulke var, ulkeden buyuk yuzlerce daha ulke var ondan buyuk dunya ondan buyuk venus, ondan buyuk samanyolu galaksisi ....vs

umarim anlatabilmisimdir, ugrastigimiz seyler harbiden bos, koca bir evren var bizde evrene gore o parktaki karinca yuvasi kadar bile degerli degilken nelerele ugrasiyoruz
    bencede bos ver bu turden ufak tefek seyleri, buyuk resme bakmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

OKU

okuyalim, ogrenelim,

dusunki karinca yuvasi var parkta, karincalara sorsan dunyanin merkezi yuvalari ama onlardan buyuk park var dahada buyuk istanbul var istanbuldan buyuk ulke var, ulkeden buyuk yuzlerce daha ulke var ondan buyuk dunya ondan buyuk venus, ondan buyuk samanyolu galaksisi ....vs

umarim anlatabilmisimdir, ugrastigimiz seyler harbiden bos, koca bir evren var bizde evrene gore o parktaki karinca yuvasi kadar bile degerli degilken nelerele ugrasiyoruz
    bencede bos ver bu turden ufak tefek seyleri, buyuk resme bakmak lazim

2023 BÜYÜK TÜRKİYEEEE

yapmasam olmazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.