Şimdi Ara

Idefix Yabancı Dilde Kitaplarda İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde pek indirim olmaz yabancı dil kitaplarda ve ingilizce geliştirmek için de yabancı kitap okumak olmazsa olmaz. Ben 3 kitabı 65 TL'ye aldım normalde 2-3 katını ödemem gerekirken. Ayrıca 80 e 15 TL BKM Express indirimi de var. Ayrıca ücretsiz kargo kodu: 0031AB7F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 27 Şubat 2019; 20:2:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi kitapları aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Katılım zamanı: 12 Mayıs 2005 Fosil
  • fiyatlar uygun gibi gözükse de , yine de birçokları için pahalı
    benim tavsiyem ise, kadıköy akmar gibi yerlerden 2. el almak. ingilizce romanları 5 tlden satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar gerçekten uygun. Öncelikle bu kitapların hepsi direkt ithal, çoğu bloomsbury, harper collins, random house, vintage publishing gibi İngiltere ve Amerika menşeili prestijli yayın evlerinin güncel kitapları ve etiketleri de genelde 15-20 dolar-sterlin civarındadır; 5-10 liraya satılan yerli nüsha genellikle telifsiz eserlerin basıldığı yayınların (karbon kitap vs) yabancı dildeki kitaplarıyla karıştırmamak lazım. İndirimdeki kitapları bizim Can, YKY, İletişim gibi hatta onlardan çok daha prestijli düşünebilirsiniz bir tek Penguin'in kitapları yok arasında. Bu tip kitapları alan birisi olarak çok güzel fırsatlar buldum. Amazon'dan çok ucuza hatta ikinci el kitap sitesi betterworldbooks.com'dan bile ucuza geliyor, dil bilenlerin değerlendirmesi iyi olur ben epey kitap aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 28 Şubat 2019; 20:15:43 >

• Fiyatlar bana pahalı geldi açıkcası. 50 tl den aşağı kitap bulamadım. Sahafları gezmek daha mantıklı

Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, gözüme görünen ve aldığım güzel fırsatları yazayım,

Douglas Adams'ın Otostopçu'nun Galaksi Rehberi serisinden eksik olan iki kitabını aldım "So Long, and Thanks for All the Fish" ve "Mostly Harmless"

Bir süredir listemde olan Malcolm Gladwell'den "Outliers: The Story of Success"i de bulunca hemen aldım. Youtube'da birisinin kitap tavsiyesinde görmüştüm. (Videoyu da buldum hatta Levent Sapçı isimli Abd'de yaşayan başarılı bir arkadaş tavsiye etmişti:https://www.youtube.com/watch?v=EKq7GPbV9oU&)

Ray Bradbury "Fahrenheit 451"

J. D. Salinger "The Catcher in the Rye"

Edgar Allan Poe "Tales and Poems"

Trevanian "Shibumi"

Neil Gaiman "American Gods" ve "Stardust"

Albert Camus "The Plague"

Bu kitaplar haricinde klasik diye nitelendirilen telifi dolmuş çoğu kitaba bu denli yüksek meblağlar ödemenize gerek yok. Özellikle Karbon Kitaplar diye yayın yapan ve sadece kitapyurdu.com'da satılan bir yayınevi var, 5-6 liraya klasikleri İngilizce-Almanca-Arapça-Fransızca gibi dillerde alabiliyorsunuz. İngilizce ve Almanca kitaplarını alıp okudum oldukça iyi, imla hatası falan yok güzel redakte edilmiş. Klasiklere fazla para vermenize gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.