|
IDEF 2025’te 9 milyar dolarlık sözleşme imzalandı

-
-
9 milyarın %65'i satıştan oluşmuş geri kalanı ithal :)
-
haberi yanlış okudun yada anlamak istediğin şekilde yüzde 65i ihracat kalanı savunma sanayi yani ülkemize satılmış olabilir. ithal lafı yok
-
Ne mutlu olmuş baklavacı irlandalı kalanın ithalat olduğuna. Şunuda unutmamalı katılan diğer ülkelerin öteki ülkelerden yaptığı alımda bu yüzden içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ithal derken bir Türkiye katılmadı fuara. öteki katılan ülkelerinde diğer ülke satıcılardan aldıkları vardır elbet. ama sen yine mutlu ol irlandalı sebebini anlamasakta. :)
-
Ülke kurulduğundan beri tam bağımsız güçlü devlet olamadıysak sizin kıt düşünceleriniz , sorup soruşturmadan inananlar gibi olanlardan oldu
hep sağ-sol , bu ülkenin ortanca vatan evlatları yok mu?
hiçbir tarafa tam yönelmeyen tek derdi bilim olan tek derdi vatanın tam bağımsız güçlü olmasını isteyen?
@sk2090 @DH Misafiri Aynaya bir bakalım önce , kim irlandalı? Ben %100 EGE Türk'üyüm siz kimsiniz?
----
@CoreXXX Evet haberde yazılan cümlenin , sanki biz 9 milyar dolarlık sözleşme imzalamışız gibi olduğunu sanmıştım , 1 kere okumuştum öyle değilmiş.... Cümle zaten anlam bozukluğu ile dolu , %65 ihracat yazılmış , eee bu biz değilsek o zaman bizim çıkarımıza bişi yok burada , yanılıyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 29 Temmuz 2025; 0:51:44 >
En Beğenilen Yanıtlar

Ne mutlu olmuş baklavacı irlandalı kalanın ithalat olduğuna. Şunuda unutmamalı katılan diğer ülkelerin öteki ülkelerden yaptığı alımda bu yüzden içinde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X