Şimdi Ara

İdeal Oda Sıcaklığı Ne Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odaya nem ölçer ve derece aldım, genelde sıacalık 21 derecede ve nem 42'de gösteriyor. İdeali kaç olmalı ?

• Nem zayıf

Kalorifere suluk koy, suluk yoksa ızgarasını çıkar aliminyum tabaklar var onlardan yerleştir sonra ızgarayı geri tak. Tabaklara su eklemesi yaparsın.

50 nin üstüne çıkarmak lazım nemi, nemi arttırırsan hissedilen sıcaklık da artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 18 Ocak 2024; 12:20:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Nem makinası almayı düşünüyorum hem bizim hem çocuğun odasına iş görür sanırım çok pahalı birşey olmadan.

• Benim evde şu şekilde:

Salon 20-21 derece arası, banyo 23 civarı, yatak odasını da 18-19 arası tutmaya çalışıyorum. Nemi %60'ın altına düşürmüyorum hiç, hem biz hem de bitkiler daha rahat ediyor o civarda. Banyo sıcak olduğu için kedi daha rahat ediyor, hem de duş sonrası bize rahat oluyor. Soğuk odada uyumayı seviyorum ben, kalın yorganla, o yüzden yatak odasını daha soğuk tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 18 Ocak 2024; 13:56:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi kaç derece olmalı
    geçen yıl açıldı
    Oda sıcaklığı normal mi???
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.