Şimdi Ara

İdeal Bilgisayarmıdır ? Lütfen Bakın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu pc kesin casper dır.f/p olarak iyi değil.o fiyata daha iyi alternatifler var.
  • Evet Modeli Markası nedir bilgisayarın oda önemli
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • mutlaka ekran kartı biraz daha iyi olmalı...mesela nvıdıa geforce 9500 gt...diğer özellikler güzel...

Orijinalden alıntı: mcroll

laptop değil masaüstü al oyun için

Orijinalden alıntı: C & H

mutlaka ekran kartı biraz daha iyi olmalı...mesela nvıdıa geforce 9500 gt...diğer özellikler güzel...

o kadar bilgisayar araştırdım. geforce9500 gt olan bi ekran kartlı laptop görmedim. bu işimi görmezmi ki ?

bu arada laptop casper nirvana

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Orijinalden alıntı: skaytaran22

ya arkadaslar . ben öle her oyunu oyniyim demiyorum ya. ben pes 2011 oynarım sadece. baska oyunla işim yok. oda haftaiçi calısıyorum aksam eve gelince en fazla 3 saat. bi tek pazar günleri cok oynarım o kadar. yoksa her oyunu istemiorm zaten. ben şunun cevabını merak ediyorum . böle bi bilgisayarla bu ihtiyacımı rahatlıkla görebilirmiyim ?

Oynarsın kardeşim sende benim gibisin demek ki sadece pes oynayım yeter diye notebook isteyen :) bende şu anda 5470 ekran kartı olan bir makine var pes 2010u rahat oynuyorum 2011ide oynıcam rahat ama 2012 belki biraz grafikleri kısar oynarım sonrasınıda bilmiyorum senin istediğin cevap buysa evet iki sene rahat pes oynarsın pesi :)

öncelikle saol ilgin için. tabi herkese ilgisi için tesekkür ederim . aynen öle kardesm sadece pes 2011 olsun gerisi yalan olsun derim ben :D peki pes 2011 i rahatlıkla oynayabilecegim laptopun özellikleri ne sekilde olmalı. bişi önerebilirmisin

• O laptop PES 2011'i rahat oynatır. Her detay sonda.

Ayrıca PES için konsol alınmaz. Başka oyunlar için olabilir ama PES için asla. Yama avantajı çözünürlük anti aliasing avantajı sebebiyle PES her zaman PC'de en iyisi olmuştur.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

O laptop PES 2011'i rahat oynatır. Her detay sonda.

Ayrıca PES için konsol alınmaz. Başka oyunlar için olabilir ama PES için asla. Yama avantajı çözünürlük anti aliasing avantajı sebebiyle PES her zaman PC'de en iyisi olmuştur.

pes için tamam masaüstü daha iyi her oyun için ama mecburıyetten laptop alıcam. sadece pes 2011 oynamak için pc iyimidir ?

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

ya arkadaslar . ben öle her oyunu oyniyim demiyorum ya. ben pes 2011 oynarım sadece. baska oyunla işim yok. oda haftaiçi calısıyorum aksam eve gelince en fazla 3 saat. bi tek pazar günleri cok oynarım o kadar. yoksa her oyunu istemiorm zaten. ben şunun cevabını merak ediyorum . böle bi bilgisayarla bu ihtiyacımı rahatlıkla görebilirmiyim ?

Oynarsın kardeşim sende benim gibisin demek ki sadece pes oynayım yeter diye notebook isteyen :) bende şu anda 5470 ekran kartı olan bir makine var pes 2010u rahat oynuyorum 2011ide oynıcam rahat ama 2012 belki biraz grafikleri kısar oynarım sonrasınıda bilmiyorum senin istediğin cevap buysa evet iki sene rahat pes oynarsın pesi :)

öncelikle saol ilgin için. tabi herkese ilgisi için tesekkür ederim . aynen öle kardesm sadece pes 2011 olsun gerisi yalan olsun derim ben :D peki pes 2011 i rahatlıkla oynayabilecegim laptopun özellikleri ne sekilde olmalı. bişi önerebilirmisin

Valla kardeşim benim notebook'un özellikleri İ5 430 2.26 GHZ 4GB 1066 Ram Atı Radeon 5740 512MB ben bu sistemle PES 2010u rahat herşeyi açık oynıyabiliyorum ve 2011ide rahat oynarım senin almak istediğim makinenin ekran kartı benimkinden iyi sen 2011i çok rahat oynarsın 2012iyide

Senin bu almak istediğin makine ilede rahat oynarsın ama notebooklarda sistem kadar markada önemli bu senin makinenin markası nedir? Casper Aidata mı onuda söylersen daha rahat yardımcı olabilirim sana kardeşim bi kaç model var aklımda çünkü markayı söylersen ona göre konuşacağım...

Bencede PES olsun gerisi önemsiz :)
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ

• o kadar kötü değil hugo yu takılmadan rahat oynarsın.!
  • benim sistemime 2 gb daha ram eklersen seni 2-3 sene daha götürür

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

o kadar kötü değil hugo yu takılmadan rahat oynarsın.!

?......?
  • En iyi en hızlı ve en hesaplı işlemci amd kardeş intel işlemciler çok uçuk fiyatlara satılıyor üstelik masaüstü pc de amd işlemci en iyi tercih olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

En iyi en hızlı ve en hesaplı işlemci amd kardeş intel işlemciler çok uçuk fiyatlara satılıyor üstelik masaüstü pc de amd işlemci en iyi tercih olacaktır

Evet sana katılıyorum bende masaüstü bilgisayarımda AMD kullanıyorum fakat arkadaşıımz notebook alıcak :)
  • Oyun oynayacaksan masaüstü alacaksın benim 22 inç masaüstü iyide bir işlemcisi var ve şuan bir sorun yok ama illede Notebook takıntım var dişyorsanız bilemem
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.