Şimdi Ara

IDE ve SATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IDE ve SATA hardiskler arasında performans yönünden fark varmıdır? Alınırken hangisi alınmalıdır acaba teşekkürler...

• Sata'nın erişim süresi çok daha hızlıdır. Eğer anakartınız destekliyorsa mutlaka sata alın!
  • teşekkürler... peki bu ana kartı (ASUS - K8N-E DELUXE
    NFORCE3 250 GB 800 FSB 3*DDR400 RAID 1394 10/100/1000 LAN 8 KANAL SES 1 SPDIF OUT AGP8X + 5 PCI) destekliyormu acaba...
  • Destekler. SATA girişleri olması lazım bu modelin
  • evet anakartınız sata destekliyor....
  • Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim sağolun...
  • 1- Peki SATA ve IDE harddiski birarada kullanabilirmiyim.IDE 40 GB lık olana sistem diğer alacağım 80 GB lık SATA hardiskdede çalışma dosyalarımı saklamak istiyorum.Böylece herhangi bir sistem arızalanmalarında aman ben napıcam bu sistem gitti gibi değişik sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.Sizce haklımıyım ama tabi bunun olabilmesi için sata ve ıde harddiskler birarada çalışabiliyormu bilmiyorum.Şimdi siz niye ikitane sata almıyorsunuz diyorsunuz ama satanın yeni çıkan 40GB lık hardiskini göremiyorum.

2- Ayrıca soru daha sorabilirmiyim? Acaba hem 64 bit hemde çift çekirdekli bir işlemci varmıdır.Bazı sitelerde göremedim.Varsa hangileri yazabilirmisiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata IDE Uyumsuzluğu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-sisteminde ister sata olsun ister ide olsun beraber kullabilirsin hiç bir sorun yaşamazsın...
    2- tabiki var örneğin AMD Athlon 64 X2 4800+
  • tabıkı ıkı dıskı bı arada calıstırabılısrın ama bence sata dısk ısletım sıstemı ve proglarmlarını kurmak ıde dıskınıde calısma dosyalarını tutmak ıcın kullanmalısın

ıkıncı sorunun cevabı ıse evet hemde ıntelde hemde amd de 64 bıtlık cıft cekırdeklı ıslemcıler var
  • ne guzel olmus sorun soyleyelım gıbı

• formda SATA dıye aratırsan cok sey cıkabılır sana ve onları okursan cok bılgı edınebılırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.