Şimdi Ara

İde-Sata Çevirici Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dwd-rw için ide-sata dönüştürücü bir alet aldım ve dvd-rw ye bağladım..aletin üzerindeki kırmızı led yanıyor yani güç geliyor..dwd-rwyede güç geliyor..fakat bilgisayarı açıyorum görmüyor..
    dvd nin arkasındaki ufak şeyi mastera taktım olmadı - slave taktım olmadı..acaba biostanda birşeyler yapmak gerekiyor mu ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..iyi akşamlar herkese

• parcayi ve nasil taktiginizin bir fotosunu koyar misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

parcayi ve nasil taktiginizin bir fotosunu koyar misiniz?

http://image5.sahibinden.com/photos/54/93/46/88549346fkv.jpg

parça şu..parçanın ide kısmını dwd-rw ye takıyorum direk olarak..
    dwd-rw ye + olarak güçlü kablosunu takıyorum..
    parçayada güç kablosu ve sata kabloyu bağlıyorum..satayıda anakarta..
  • Bunu yapan bir arkadas daha vardi cok uzun sure tartismasi gecti. yapilan hata su...
    elinizdeki cihaz ide to sata... yani anakarttaki ide portunu sataya donusturme karti. sizin ise sata to ide ye ihtiyaciniz var yani tam tersine.
    Master yada slave sata disklerde yok her porta tek bir cihaz baglaniyor tabi bu sata baglantisi icin gecerli.

• quote:

Bunu yapan bir arkadas daha vardi cok uzun sure tartismasi gecti. yapilan hata su...
    elinizdeki cihaz ide to sata... yani anakarttaki ide portunu sataya donusturme karti. sizin ise sata to ide ye ihtiyaciniz var yani tam tersine.
    Master yada slave sata disklerde yok her porta tek bir cihaz baglaniyor tabi bu sata baglantisi icin gecerli.

kardeş yalnız kutunun üstünde şöyle yazıyor
    " ide to sata or sata to ide adaptor "

• Siz çinlilerin her yazdığına inanirsaniz... adamlar ferrariyi kopyaladi. ferrari diye mi alacaksiniz o urunu?
    o urun ide to sata.. daha oncede yazdim bir sataya tek cihaz baglanabilirken neden sizin kartinizda hem master hem slave port var ben olsam bunu dusunurum... Bir kac kartta calistirmislar bir cok makinede calisiyor diye oyle satiyorlar ama malesef ki gercek boyle degil. Siz benim dedigim gibi birsey alirsaniz sıkıntınız ortadan kalkacaktir.
  • quote:

Siz çinlilerin her yazdığına inanirsaniz... adamlar ferrariyi kopyaladi. ferrari diye mi alacaksiniz o urunu?
    o urun ide to sata.. daha oncede yazdim bir sataya tek cihaz baglanabilirken neden sizin kartinizda hem master hem slave port var ben olsam bunu dusunurum... Bir kac kartta calistirmislar bir cok makinede calisiyor diye oyle satiyorlar ama malesef ki gercek boyle degil. Siz benim dedigim gibi birsey alirsaniz sıkıntınız ortadan kalkacaktir.

teşekkürler kardeş yardımların için sağol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.