Şimdi Ara

İDDİAA ediyorum TSİ motor cok tutumlu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tsi motor fabrika verilerinden daha iyi arkadaşlar
    cok sakin kullanmımlarda 4.5 gördüm ( yolda giderken sıfırlayıp yapılmamıştır )
    ilk depoyla 750km yaptım şehir içi ve genelde klima açıktı
    şimdi bir daha fulledim ve iddiaa ediyorum 900-950km yaparım
    1000-2500 devir aralıgı kulanıyorum cok az yakıyo bu aralıklarda
    sakin kullanımlarda 1.6 dan daha az yaktıgı kesin hiç kimse aksini iddaa edemez.
    şuanda 100 km yaptım benzin ibresi daha yeni yerinden oynadı ve range 930 gösteriyo artık siz düşünün
    ama aracım 1000km yaklaştı artık yavaş yavaş yüksek devirlere çıkıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emread -- 28 Ağustos 2007; 22:22:36 >

• Küçük deyip geçmeyin,Zaten istesenizde geçemezsiniz(2006 yılın motoru ödülü)helali hoş olsun
    yoksa 407 1.6 hdi de 1500 km yapiyor bir depoda.
    bende deneme yapsam 1300 km yi buldururum cunku normal kullanimda zaten 1000 km yapiyor.

hayirli geceler.

Orjinalden alıntı: _codelinker_

bence 1000-2500 devir degilde turbonun en yuksek oldugu devirlerde yani torkun maksimum oldugu devirlerde kullan bakalim.
    2000-3500 arasi bence daha az yakar ama tabi denemek lazim...
    ama bu soyledikleriniz normal kullanim degil.onemli olan normal kullanim degerleri.
    yoksa 407 1.6 hdi de 1500 km yapiyor bir depoda.
    bende deneme yapsam 1300 km yi buldururum cunku normal kullanimda zaten 1000 km yapiyor.

hayirli geceler.

1.6 motor golf 16v aracım daha fazla yakıyodu tsi' ı aynı kullanımla daha altına indirebiliyorum
    tabiki normal kullanım degil ,benim vurgulamak istedigim istenildiginde cok az benzin
    tüketebiliyor.
    bu forumda cok yolda giderken sıfırlayıp degerler yazanlar gördüm hiç bir şeyi yansıtmaz benzinli bir araç için 3.8 yazan bile oldu ben 4.5 degeri sakin düz 90km geçmeden 10 km boyunca yaptım 2 dur kal yaparak yaptım sadece yazmak istedim
    1000-2500 devir aralıgı benim dedigim minimum sadece turbonun devreye girdigini 3500 kadar kullanmak en matıklısı az yakmak için.

• quote:

Orjinalden alıntı: emread

tsi motor fabrika verilerinden daha iyi arkadaşlar
    cok sakin kullanmımlarda 4.5 gördüm ( yolda giderken sıfırlayıp yapılmamıştır )
    ilk depoyla 750km yaptım şehir içi ve genelde klima açıktı
    şimdi bir daha fulledim ve iddiaa ediyorum 900-950km yaparım
    1000-2500 devir aralıgı kulanıyorum cok az yakıyo bu aralıklarda
    sakin kullanımlarda 1.6 dan daha az yaktıgı kesin hiç kimse aksini iddaa edemez.
    şuanda 100 km yaptım benzin ibresi daha yeni yerinden oynadı ve range 930 gösteriyo artık siz düşünün
    ama aracım 1000km yaklaştı artık yavaş yavaş yüksek devirlere çıkıcam...

+

ama benim 3000 km den sonra yakıt sarfiyatı azaldı . gerçekten mükemmel ... her yönden harika bir motor .... hernekadar karalamaya çalışanlar olsada alan çok memnun ....

ben pek de sakin olmasada 700 km den aşağı 1 depo ile hiç düşmedim . durkalk trafiinde bile 650 km ninaltına ineceğini hiç sanmıyorum ... tabi denemek lazım özellikle istanbulda kullanan arkadaşlar 1 depo ile ş . içi kaç km geçebiliyor acaba ...????

ş.dışı 837 km yapabildim en fazla ....120 yi hiç geçmedim ....

• Aynı değerleri 1992 Opel Vectra gibi bir benzin canavarı da veriyor..
    AMD Ryzen 9 9950x3d / MSI X870E Tomahawk PZ / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40 / MSI RTX 5090 Suprim SOC / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li HydroShift II / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Mini v2 / Lian Li Uni Fan TL Wireless / LG Oled 48C5 / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Samsung Q700C / DXRacer King Series
  • yakında biri çıkacak diyecek devir aralığını da geçtim artık arabayı arkadan ittiriyorum hiç yakmıyor tsi çok tutumlu

Orjinalden alıntı: ibhaavci

Sen neye guvenerek TSI nin uzun omurlu olmayacagi soyluyorsun???

O arada çıkar öyle boşver onu sen.1 sene oldu aşağı yukarı daha tsiden herhangi bir şikeyet gelmedi.başka forumlarda 90 bin km yol yapmış tsi sahipleri ile konuştum daha herhangi bir sorun çıkmadı.
    sen bakma onlara...

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Turbo motorlu aracım olcak ve ekonomi yapacağım.Olmaz arkadaş basar insan biraz ya ayıptır

aynen ya şu s modu varya bitiriyo beni ve benzini mi ama turbonun devre girdiği anı hissetmek herşeye değiyor bence
    AMD Ryzen 9 9950x3d / MSI X870E Tomahawk PZ / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40 / MSI RTX 5090 Suprim SOC / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li HydroShift II / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Mini v2 / Lian Li Uni Fan TL Wireless / LG Oled 48C5 / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Samsung Q700C / DXRacer King Series
  • arabanın hakkını ver hakkını...sonra millet güler bak tsi a biniyo 3000d/d geçmiyo diye...
  • rüzgarın itmesiyle okadar yakar ama normal araba gibi kullanıldığında 11litre yakar benzin düşmanıdır vw

Orjinalden alıntı: Soylukan

yakında biri çıkacak diyecek devir aralığını da geçtim artık arabayı arkadan ittiriyorum hiç yakmıyor tsi çok tutumlu

ister iterim ister basarım tsi benim zevk benim sen de peugeotunla eglen tsi a arkadan el salla

quote:

kokainman
    rüzgarın itmesiyle okadar yakar ama normal araba gibi kullanıldığında 11litre yakar benzin düşmanıdır vw

sende cok iyi biliyosun sanırım normal kullanımda 11 lt yakarmış neremle güldügümü anladın sen onu

• quote:

Orjinalden alıntı: emread

tsi a arkadan el salla

170 lik kullanmıyorsan o dediğin zor
  • az önce sabiha gökçen havaalanından geldim arkadaşlar . TSİ show arabası show.... ne markalara verdim boruyu bilseniz yazsam şimdi TSİ düşmanları hemen zıplar imkansız adam basmamıştır der o yüzden yazmıycam ...yakıt da ayrıca gayet makul tüketti ....

karşı çıkanlar olmasa sohbetin tadı kalmıycak ....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.