Şimdi Ara

İddia Ediyorum : FIFA 11 En İyisiydi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler FIFA 12 ve 13 'ün oynanışları "Gerçekleştirme" adı altında berbat bir hal aldı. Anormal koşular, defansın malca hareket edişleri. Momentum & First Touch saçmalıkları. İyice berbat oldu.

FIFA 11 'i yükledim tekrar. Abi ne sinir ne stres.. Mükemmel paslaşmalar, harika ataklar.. Oyun gerçek maç gibi birden hızlanıyor, birden tempo düşüyor vesaire.

Grafikler desen zaten FIFA 13 = 12 = 11. Hatta FIFA 11'in grafikleri şöyle daha iyi : FIFA 13 'te gelen saate göre güneş ışığı ayarı çimlerin rengini berbat ediyor. FIFA 11 'de çimler harika görünüyor.

Söylemek istedim. Keşke EA, FIFA 11'in serverlarını kapatmasaydı..

İddia Ediyorum : FIFA 11 En İyisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 21 Mart 2013; 15:59:03 >

• katılıyorum
    pc misin bilmiyorum ama ben ps3 için bu değerlendirmeye katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

katılıyorum
    pc misin bilmiyorum ama ben ps3 için bu değerlendirmeye katılıyorum

PC hocam. Durum aynı.
  • En iyi grafik wc 2010'daydı
  • bence artık ea nın yapması gereken ufak hataları düzeltip sonra biraz da saha dışı atmosferini gerçekçi yapmalı...tezahuratlar falan daha gerçekçi olsa süper olurdu ne bilim işte sahaya yabancı cisim atılsa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

En iyi grafik wc 2010'daydı

Evet o da süperdi. Atmosferi en harika FIFA oyunuydu. Fakat oynamak kısmet olmadı. Konsol sahibi değilim.
  • Bence PC için gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu FIFA 11'dir.FIFA 12 ve 13 inanılmaz hantal.Oyuncu koşuları insanı deli ediyor.Top sanki ayaklarında durmuyor gibi.Artistik çalımlar da iyi işlemiyor.Oyuncu çarpışmaları filan çok gereksiz zaten.Momentum ve Impact Engine insanı kanser ediyor.FIFA 11 en iyisiydi bence.Serverları kapatıldı malesef.Ama PC'de gamerangerden online oynayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu anki güncel kadrolar/ovr için patch var mı ?
  • ben de katılıyorum fifa 11'in en iyisi olduğuna.bugün cdlerime bakıyodum.baktım fifa 11 bidaha bi yükliyim dedim sabahtan beri pro oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Şu anki güncel kadrolar/ovr için patch var mı ?

Bulsak harika olur..
  • Fifa 09 manager mode u hicbiseye degismem fenerbahcede ronaldo messi cift forvet oynuyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 13 en berbatı o kesin de en iyisini tam olarak söyleyemeyeceğim.
  • Kessinlikle! FIFA 11'i ilk oynadığımda abi adamlar yapmış demiştim ama FIFA yıllar geçtikçe sinir strese dönüştü maalesef...
  • Fifa 11'e Tactical Defending koyarsan tamam.Öbür türlü malesef olmaz.
  • Fifa 11'de sadece oyuncu faceleri benzemiyor.Onlar da yamayla düzeltilir.Geri kalan herşey süper.Gameranger ile korsan oyunla online oynanabiliyor olması da büyük bir artısı bence.Orjinalinin onlinesi kapandı çünkü.
  • fifa 11 kursam şu anki kadro ve oyuncu güçleriyle gameranger da oynayabilir miyim
  • fifa 13 bence tartışmasız en iyisi. fifa 11de impact engine yok. bu yüzden çok rahat adam geçebiliyorsun. fifa12 de oyun baya bir yavaşladı ama fifa 13te tam yerine oturdu. maç izliyorsan şimdiki futbolun hızlı bir oyun olmadığını görürsün. 1980lerdeki maradonanın topu alıp 7 adam geçtiği futbol artık yok. fifa yapımcılarıda buna göre çok gerçekçi yapmış oyunu. fifa 13te bazı maçlar baya strese sokuyor insanı ama zaten bunun futbolda olması gerekir. stretsiz rahat oyun bir süre sonra sıkar.
  • xfire'a yüklediğim fifa 11 videolarını izledim az önce, anılarım canlandı. gameranger'dan akardık. güzel oyundu gerçekten.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badb0y -- 23 Nisan 2013; 12:01:00 >
  • fifa 11 şu anda orjinal alsam yada korsan olsa güncel kadro kullanabilirmiyim?

yardımlarınızı bekliyorum saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.