Artık sadece 200 lira olacak. Fiyatlar kaç 200 lira diye sorulacak Zarfta 200 lira, bankada 200 lira ÜFE'de 200 lira, küfede 200 lira İster tatil yapın, ister inşaat İster çocuk okutun, ister dedenin tarlasını 200 lira damatlarda, gelinlerde 200 lira avukatlarda, celselerde Zamanla 200 lira, kiloyla 200 lira Taneyle 200 lira, her zaman 200 lira |
İddia: Atm'ler artık 200'den aşağı banknot vermeyecek (2. sayfa)
-
-
Yine 20 metrekare odasında totosunu büyütmekten başka hiçbir vasfı olmayan hıyarların "tüm dünyada nakit kalkacak" diye tespit sıçtığı başlık.
He anam he tüm dünyada nakit kalkacak.
200'den aşağı ne gerek var diyen bir başka zeka özürlülere gelince. Adamın bankadan iban'dan haberi yok. Çıkarıyor 200 tl veriyor yarısı 10'luk 20'lik. Ben bunu bankaya nasıl yatıracağım deyiverin hele.
"cebimde nakit bulundurmuyorum gerek yok" diyenler kesinlikle büyük şehirde yaşıyor. Dolmuş kartla çalışıyor, alışverişi marketten yapıyor. Sanıyorki tüm ülke öyle. Yok yadırgamıyorum da adamın IQ o kadarına basıyor.
Anadolu köyünde yaşayan benim gibiler ne yapacak?
Bakkalcı hasan emmiye bonus yüklü kredi kartı. Sütçü ayşe teyzeye de temassız ödeme yaparız artık. NAkit çalışan dolmuşçuya da ödemeyi coinlerle yaparız olur mu?
Ulan anadolu köylerinde daha internet altyapısı yok. Herif gelmiş bankacılık lakırtısı yapıyor. Şu instagram'ı açsalarda sığırlar tekrar çiftliklerine tıksak.
Yaşadığı ülkeye yabancı bir başka halk yoktur.Vallahi bak merak ediyorum bu kadar sığ, dünyayı sadece kendi etrafından ibaret sanan ,tüm çevresi çapı kadar olmayı nasıl başarıyorsunuz ve buna rağmen bu kadar bilirkişilik tasllayacak cahil özgüvenini nasıl barındıyorsunuz lan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Ağustos 2024; 16:45:51 >
-
Hangi ülkeydi unuttum... Kadın temizliğe gidiyor, akşam karşılığında bir leğen dolusu para alıyor. Kadın bir şey unutuyor, leğeni bırakıp eve onu almaya giriyor. Dönüşte hırsız paraları yere dökmüş, leğeni çalmış. AKP bir 25 yıl daha kalırsa olacaklar...
-
1 kuruş en az 5 senedir yok piyasada. 5 kuruş bile zar zor görüyoruz.
bende yarın bitane kumbara yapıcam bu paralar için 5-10-25-50 kuruşları biriktiricem maddi olarak değeri olmayacaktır nekadar çok birikse de, biriktiği gün eve ekmek alırım artık :)
-
Dedigim gibi BAKIR dan yapilmasi ile hurda degeri daha pahali . Yani TL in degersizligi esasinda yillar oncesinde bellirlenmisti. Simdi ise daha da degersizlesti...
Hatiralik bile zor bulunur olacak ...
Cocukluk anilari mi :)
-
Tayland'dayım buranın yerel para birimi TR ile neredeyse aynı. 1 Baht, 95 kuruş falan.
Burada kuruş kavramı kalmamış, en düşük para birimi 1 Baht. Yani ürün alırken 1,50 gibi bir şey göremiyorsunuz. Ya 1 ya da 2. Demir paraları da 1 Baht, 2 Baht, 5 Baht ve 10 Baht. Kağıt paraları 20 Baht, 50 Baht, 100 Baht, 500 Baht ve 1000 Baht.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X