Şimdi Ara

iddaa da 15 maçtan 14 de kaldım ... ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya abi iddaa oynadım 15 maç yazdım 14.de kaldım abi ya kafayı yedim

• quote:

Orjinalden alıntı: madroxsage

ya abi iddaa oynadım 15 maç yazdım 14.de kaldım abi ya kafayı yedim

merak etme alısırsın bizede çok oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: madroxsage

ya abi iddaa oynadım 15 maç yazdım 14.de kaldım abi ya kafayı yedim

sen ne diyosun ben 1 maçla 28 milyarı kaçırdım ben araba çekecektim ne güzel ama bu hafta vuracam voleyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

sen ne diyosun ben 1 maçla 28 milyarı kaçırdım ben araba çekecektim ne güzel ama bu hafta vuracam voleyi

Hocam kaç ganyanlı maçları yazdın o kupona allah aşkına?Manyak bi kuponmuş bea...!

Valla biz 30-40 ytl'yi kaçırınca üzülüyoruz,senin durumunu tahmin bile edemiyorum.Geçmiş olsun..
  • hocam ganyanı 280 milyon falandı ama ben 10 misli oynamıştım oynayınca misli oynuyoz napalım ya herro ya merro
    quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

Hocam kaç ganyanlı maçları yazdın o kupona allah aşkına?Manyak bi kuponmuş bea...!

Valla biz 30-40 ytl'yi kaçırınca üzülüyoruz,senin durumunu tahmin bile edemiyorum.Geçmiş olsun..

• abi 2 ve üstü maçlar oynadım tam 15.maç tutacak 90+1 de gol attılar a.q bittim yaaaa eridim gittim 38 milyar 2 dk gitti

• Dostum,o zaman böyle devam et.
    Ligler artık istikrar yakalamaya başladı yavaş yavaş.Tahminlerimiz daha doğru çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EWET ! şimdi iyice kızışıyo lig sakın ganyanı 1.50 olanlara vermeyin sakat maçlar
  • Bende öyle çok maç kaçırdım. En temizi iddaa'nın zorunlu tuttuğu 3-4 maç seçip misli basmak. Yoksa 5-10 maç yazınca arada mutlaka biri patlıyor o zaman daha çok kahroluyorsun
    Bugün Şampiyonlar ligi maçları var ama oranları düşük
  • önceleri forumda idda sayfası vardı şimdi nerelerde

blgileri paylaşalım yorum yapalım kupon yapalım, mangır bastık yatalım veya vole çakıp cebe atalım (ulan şiir gibi konuştum beee)

valla yaa üst konu filan niye yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 27 Eylül 2005, 14:03:44 >
  • Ewet beyler bi iddaa konu sayfası olsa iyi olur size baya bi tüyo vere bilirim
  • orası uçmuş

öyle bi topiç olsunki maçlar bittimi ertesi gün o sayfalar silinip kalabalık yaratmasın
    ukardaki sayfanın sonunu bulanakadar canım çıktı beee git git bitmiyo
  • Ben geçen sene iddada 9 maç yapmıştım. 5i beraberlikti. Beraberliklerin hepsi tuttu. 3 galibyet de tuttu. Ama gelgör ki Yozgat kendi evinde Erciyes'e 3-4 yenilince kupon yattı,kahroldum. Kaç mı veriyordu? 1e 4000 ne de olsa uctum diyerek 1 ytl basmıştım. Kaybım fazla olmadı (züğürt tesellisi de denmez ki buna)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.