Şimdi Ara

İddaa Bölümü Hakkında Yeni Bir Öneri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu bölüm artık reklamlardan çekilişlerden geçilmiyor. Artık kimse maç veremez adam gibi sohbet edemez kupon değerlendiremez olduk.

    Yöneticilerden bir isteğim var. Yeni konu açmada artık sınırlama getirilsin mesaj sayısı 300 ve ya 400 üzerinde hiç kimse her hangi bir konu açamasın.

    Adam nick alıyor 0 mesajı olmasına rağmen saçma sapan konular açıp bölümü kirletiyor.

    Umarım yöneticiler bunu değerlendirir ve işleme koyar.

    Bölümün admini var mı bilmiyorum ama en kısa zamandada buraya düzgün bir admin atansın ve sayfaya çeki düzen versin.



  • 300-400 mesaj ne alaka biz post kasan ergen değiliz saçma konu açanların ıp den ban yesin
  • post sayısı sacma bencede,en az bir aylık uyeler yazabilsin buraya,banlandıktan sonra gelip kaldıgı yerden devam edemez hemen enazından
  • İp den ban bir şey değiştirmez mac ban olması lazım oda forumda var mı yok mu bilmiyoruz.

    Başka türlü kısıtlama olması imkansız yeni gelenleri nasıl blocklamayı düşünüyorsun??

    Zaten her yere yazılan yazılar mesaj sayısı olarak değer görmüyor eğer öyle olsaydı şu an 10.000 üzerinde mesaj yazardı bende.

    Kimse kolay kolay gelipte 300 - 400 post kasamaz onunla uğraşmaz o kadar yazı yazmaz.


    Hepsini içine alan bir şey yapılsın 1 yıl uzun süre en az 6 ay ve 300 veya 400 mesajı olanlar konu açabilsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 2 Kasım 2013; 14:22:39 >
  • 300-400 üzerinde konu açamayacaksa fake ler bile konu açar.
  • Adam 300 - 400 mesajım olsun diye post kasar yine yazar ee ne anladık bu işten ? Bak mesela benim üyelik tarihim 21 Şubat 2009 yani 4 yıllık üyeyim ama kaç mesajım var bi bak bakalım ? bu işler mesaj sayısı ile olmaz, olamaz.
  • 10 sene forumda durupta mesaj sayınız 5-10 ise zaten forumda kimseye yararınız olmamış demektir. Burası bir paylaşım yeri ve mesaj atmadan birşey paylaşılmaz. Mesaj sayısı 400 olan neden post kasan ergen olarak adlandırılıyor acaba ? Forumda birilerine yardım etmiş veya yardım almış olması aklımıza gelmiyor mu bu forumun amacı ne ? Bu bölümde devamlı olan xD zaa yapmayan biri ilgilenmeli burayla her şikayetim farklı mod'a gidiyor saçma bunlar. Ip ban atamıyorsan üyelik alması 5 dakikaysa bence mesaj sınırı çokta anormal değil yoksa reklamlardan ve saçma konulardan başka birşey göremicez.

    300-400 değil ama en azından bi 50 mesaj sınırı olabilir. Bettor isimli çocuğu görüyosunuz hesap açıyor yeni konu açıyor akşama kadar banlatmaya uğraşıyoruz ama 50-100 mesaj kasıp banlanmak daha çok koyucaktır boş hesabı banlansa ne olur banlanmasa ne olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene forumda durupta paylaşımlara " teşekkürler, oo harika " demekte mesaj sayılır bu insanlara yardımmı demek oluyor ? :) Az mesaj az yardım demekmidir ? Bu, çok saçma sapan bir mantık...
  • benimde post sayım az ama kimse bu şekilde bir öneri sunmamalı bence benim paylaşım yapmam yapmamam sizi ilgilendirmiyor paylaşım yapanlardan belki birşeyler kapıyorum.Post kasmayada meraklı değilim yani hergün bende birşeyler yazabilirim 300-400 post kasmak en fazla 2 ay alır çok saçma bir fikir bence denetimleri attırıcaklar onun dışında zaten sorun kalmaz sorun post sayısı falan değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    10 sene forumda durupta mesaj sayınız 5-10 ise zaten forumda kimseye yararınız olmamış demektir. Burası bir paylaşım yeri ve mesaj atmadan birşey paylaşılmaz. Mesaj sayısı 400 olan neden post kasan ergen olarak adlandırılıyor acaba ? Forumda birilerine yardım etmiş veya yardım almış olması aklımıza gelmiyor mu bu forumun amacı ne ? Bu bölümde devamlı olan xD zaa yapmayan biri ilgilenmeli burayla her şikayetim farklı mod'a gidiyor saçma bunlar. Ip ban atamıyorsan üyelik alması 5 dakikaysa bence mesaj sınırı çokta anormal değil yoksa reklamlardan ve saçma konulardan başka birşey göremicez.

    300-400 değil ama en azından bi 50 mesaj sınırı olabilir. Bettor isimli çocuğu görüyosunuz hesap açıyor yeni konu açıyor akşama kadar banlatmaya uğraşıyoruz ama 50-100 mesaj kasıp banlanmak daha çok koyucaktır boş hesabı banlansa ne olur banlanmasa ne olur.


    Başta senin bu bölüme girmen yasaklanmalı süne zararlısı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettor -- 2 Kasım 2013; 17:38:44 >




  • Post kasan ergen değiliz gibi bir yorum atılmış bende mesaj sayısı çok olan sadece post kasmak için mi uğraşıyor demek istedim. Dediğin gibi "teşekkürler, oo harika" mesajlarıyla post kasanlar dışında forumda bir çok kişiye yardımı emeği dokunmuş insanlar var ve iddia bölümündede var böyle kişiler. Bettor mesela üye olmuş forumun içine etti günlerdir bu çocukla uğraşıyoruz. 5-6 kere banlandı ben banlattım hepsindede bazı kişilere uzun uzun mesajlar çekip durumu anlatarak. Hepimiz rahatsız değil miyiz reklam yapanlardan, xD zaa yapanlardan, maçtan sonra skor editleyip 5000 kazandım diyenlerden ? Tamam mesaj atmayı sevmiyorsunuz ama böyle çocuklara karşı en azından birşey yapmanız gerekmiyor mu bu iddia bölümü bu halde olmamalı. E herkes biz birşey yapmayız oturur izleriz derse mesaj sınırlaması çok anormal değil. Bana kalırsa üye olmak için telefon numarası gerekmesi en mantıklısı ama o olana kadarda forumda bazı nefret ettiğimiz kişileri çekmek zorunda değiliz.




  • Bu kategoriye atılacak mesajlara moderatör onayı getirilebilir veya bazı kelimeler yasaklı listesine alınıp konuda o kelimenin geçmesini engelleyebilirler ama bu ne kadar koruma sağlar bilemiyorum... Her neyse bu iş post sayısı ile çözülemez bana göre... Ama verilecek kararlarada saygım var tabi ki.
  • siz ne anlarsınız bu işlerden yorum yapıyonuz
  • zoruna mı gitti yalan dolan kralı troll
  • Daha iyi bir fikri olan varsa çıksın söylesin çocukca davranip " yaaaa mesaj kasmaa sacma yaaaa bu olmaz " gibi bahaneler uydurupta susmasın.

    Varsa baska fikriniz söyleyin yoksa da söylenmişleri eleştirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya yazsan daha iyi olmaz mıydı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_83366274/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.