Gec bile kaldin 6 ocakta asla sonuc alamazsin cunku zaten aralığın son haftasi kesin kapali olack. Bir an önce yap. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (474. sayfa)

-
-
Daha yeni geldim ülkeye, pasaportu bi alıyorlar 1ay vermiyorlar. Vizem varken de hiç vize başvurusu yapmamıştım garip olacak biraz
-
28 Ağustos da başvurduk Almanya için, 21 ekimde uçuş var.
Biletleri turna.com dan iadeli aldım 20 ekime kadar bileti iptal etme hakkım var.
Arada 53 gün var.
İki gün de evrakların ulaşması desek 51 gün
Sizce yetişir mi ?
-
Kimse bilemez.
-
14 eylülde teslim etmiştik evrakları. 12 ekimde gelip alabilirsiniz bilgisi düştü sisteme. birazdan gidip alıcam bakalım
-
Almanya mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
23 agustostaki basvurumuz henüz sonuclanmadi belki size referans olur.
Evet. Ret yemişim. 10. Madde. 2 ay önce almanyadaydım anlamak güç. Bu ilk ret hiç beklemiyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlamadığım çevremde de ret yiyenlerin cevabı 15 gün içinde geliyor. Ama biz hala bekliyoruz.
Ben almanyadan totalde 5 kere ret yedim 1 kere gitmisligim var 😀
bugün pasaport teslim sırasında beklerken önümdekilerin hepsi ret almış. Sadece bi teyze vardı o almıştı vizeyi ama o da emekli mühendis ve ya doktor gibi bi kadındı genelde herkes 1 ay gibi bir sürede teslim almış. Keyfi ret verme olayı devam ediyor. Almanya hollanda italya vize kaynıyor pasaportum. Gerçekten anlaması güç.
29 ağustosta almanya için ankaradan başvurdum. 45 gün olmasına rağmen halen ses yok. olabildiğince detaylı ve eksiksiz hazırladım dosyayı. niyet mektubunda da düzgünce anlattım seyahat planlarımı. neyi bekliyoruz halen anlamış değilim. istanbul ofisinden çok daha sonra yapılan başvurular sonuçlandırılmış gördüğüm kadarıyla. biz halen bekliyoruz. saçmalık gerçekten.
Fazla özgüven iyi değil hocam demekki evraklarda eksik varmış ikna edememişsin reddi yemişsin. Adamların işi gücü yok keyfi redle uğraşacaklar.
Ah canım sen ne kadar içerlenmişsin böyle. keyfi davrandıkları oluyor diye daha öncede belirtmiştim zaten. Özgüven iyidir, neden diye soracak olursan böyle küçük hesapların peşinde koşmazsın.
belkide eksik evrak verdim ben bir dahakine yine alırım çok dert değil sen kendi derdine yan
Red oranları %23 deyken böyle yazmak konuyu bilmemektir.
-
ankara konsoloslugu agir calisiyor 6 eylulden bu yana beklemedeyim. Istanbuldan basvuru yapanlar sonuclanmis.
-
%23 ün belgesi eksik mi yani?
-
maalesef öyle. kasımda seyahatim. bunlara güvenip de geçe bırakmamışız iyi ki başvuruyu. bir de ret falan vermezler de pasaportu gasp ettikleriyle kalırlar umarım.
arkadaşlar bu pasaporta yapıştırılan etiket nasıl sökülüyor ,normal sökünce yapışkan izi kalıyor ve sağa sola yapışıyor durmadan ,var mıdır bunun yöntemi? google'dan baktıklarımı uyguladım ama pek bir işe yaramadı.
-
Rutubetli bezle pasaporta zarar vermeden silerek çıkart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itiraz etmeyi düsünüyor musun? biz de ayni tarihte basvurmustuk. Henüz sonuclanmadi. Planlanan seyahat tarihi neydi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X