Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanya Dışişleri Bakanlığı - Almanya'nın Türkiye'deki Dış Temsilcilikleri
    https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/generalkonsulat-istanbul/kontakt-formular-gk2?preSelectedId=1514632

• Doctornomore D kullanıcısına yanıt
    tebrikler, darısı başımıza. hangi şubeden başvuru yapmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imodder

https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/generalkonsulat-istanbul/kontakt-formular-gk2?preSelectedId=1514632
    Vize işlem numarası nedir ankaraadkinde öyle bişey yazmıyordu sadece pasaport no yeterli olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum, belki idata takip no dur. onu girmeyi deneyin baska veri yoksa elinizde
  • a.e.ş. A kullanıcısına yanıt
    Ankara şube.

Merhaba,

çok sevindim gözünüz aydın inşallah benimki de bugün sonuçlanır yarın teslim alabilirim,
    öğleden sonra konsolosluğu aramaya başlayacağım bakalım düşürebilirsem hattı..
  • imodder kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mail attılar saat 8.30 da gittiğimde sordum dün geldi pasaport dediler. İyiki Kargo yapmamışım yoksa uçuş kaçacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctornomore -- 1 Ağustos 2019; 10:36:11 >
    idata başvuru sorgulamada meşhur "işlemde" yazısı ne zaman değişti?
    pasaportunuzun idataya teslim süresini ehesaplamaya çalışıyorum.
    sanırım artık beynim yanmak üzere
    bugun teslim edilen dosyayı yarın idata sisteminde gösteriyordur ancak idata ofisleri arasında kargo süreci bugunden baslıyordur o zaman. 1 gün öncesinden gelmesinin açıklaması bu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 1 Ağustos 2019; 10:39:28 >
    Mail gelince bakmadım açıkçası. Konsolosluğa attığım Almanca mail işe yaradı galiba:)

Hocam idata takip de ne yazıyodu sizin

sizin sorgu sonucu hala "Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır." olarak mı görünüyor?
    Değişiklik olunca bilgi verir misiniz buradan?
  • Arkadaşlar kendinize iyi bakın umarım hepinizin vizesi çıkar.

• Atoubo A kullanıcısına yanıt
    Klasik elçiliğe gönderilmiştir yazıyordu. Maille haber verdiler hemen atladım arabaya İdata’ya gittim.

Arkadaşlar mail atın derdinizi anlatın Almanca biliyorsanız

• imodder kullanıcısına yanıt
    evet hala o şekil görünüyor benim. ama konsolosluktaki görevli bugün idataya teslim edileceğini söyledi bilemiyorum. idataya teslim edilirse bugün sonuçta buradaki şubeye gelmesi zaman alacaktır. büyük ihtimal o yazı bir kaç gün daha orada kalıcak.
    nedense hala konsolosluktakilere güvenemiyorum acaba başlarından savmak için kime nasıl gelirse o şekil mi cevap veriyorlar.
    maili nezaman attınız peki? ben dün türkçe mail attım ama hala bir geri dönüş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imodder

bilmiyorum, belki idata takip no dur. onu girmeyi deneyin baska veri yoksa elinizde
    Almanya konsolosluğnu aradım az önce durumu anlattm dosyanıza not ediyorum dedi?

konsolosluktan bugun cıkarsa en iyi ihtimal yarın idata ofisine ulaşır. bizim idata ofisine saat 16-17 gibi sormamız lazım geldi mi diye. yada pazartesiye gelmiş olur. idata sisteminde de yarın saat 10-12 arası değişiklik görünür.
    İki gün önce Almanca attım

• feeling3306 F kullanıcısına yanıt
    inşallah hepimizin bugün sonuçlanır ve yarın pasaportlarımızı (olumlu sonuçlarla ) alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.