Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imodder

Otel belgesi verdiyseniz sorun olmasa gerek ama siz bilirsiniz arayarak ve email yollayarak amacınızı net olarak belirtmeniz faydalı olabilir
    Otel belgesi verdim ama kültürel etkinlik davetiyesi istiyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi içinize sinmiyorsa arayarak email yollayarak amacın turistik oldugunu ama sehven kültürel işaretlediginizi belirtebilirsiniz, size kalmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 31 Temmuz 2019; 20:36:33 >
  • quote:

Dediğim gibi içinize sinmiyorsa arayarak email yollayarak amacın turistik oldugunu ama sehven kültürel işaretlediginizi belirtebilirsiniz, size kalmıs.
    Dikkate alırlar mı ki?

• Aramadan bilemezsiniz :) sorun en azından problem olur mu diye kusku duyacagınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 31 Temmuz 2019; 20:39:23 >
  • quote:

Aramadan bilemezsiniz :) sorun en azından problem olur mu diye kusku duyacagınıza
    Pasaport numarasını söylesem yeterlimi telefonda vize başvuru numarası idata üstünde yazanmi

• quote:

Orijinalden alıntı: eben1

Merhabalar 2 haftadir konuya yazmiyor ama her gun konuyu takip ediyordum. Biz 9 temmuz da Antep idata dan basvuru yapmistik ve evraklarimiz Ankaraya gonderilmisti. 31 Temmuz dan baslayarak bir aylik bir aile seyahati icin basvurumuz vardi. (Bilet almamistik, bir haftalik ucretli pegasus rezervasyonumuz vardi)

Bizimle ayni hafta basvuran bir cok arkadasa moral olsun diye yaziyorum. Az once tum aile bireyleri icin "" iData vize başvurusu bilgilendirme e-postası ayın XXXXX pasaportunuz iDATA tarafından kargoya verilmiştir. Aras kargodan gelecek sms ile kargonuzu takip edebilirsiniz."" diye maili aldik. Vize sonucu ne olur bilmiyorum ama 10 11 12 si gibi basvuran arkadaslarin sonuclari da cok buyuk ihtimal bu hafta belli olur diye dusunuyorum.

Selamlar
    Benim ki de sizden bir gun sonrası 10 temmuz. Umarım yarın 10-11 gibi sonuc sorgulamada pasaport dagıtıma cıkmıs mesajını gosterir

• O size ad soyad dogum tarihi soruyor bilgilerinize erismek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 31 Temmuz 2019; 20:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DA42FF60

Tek otel belgeleri verdim onun dışında bişey istemedi?

Alıntıları Göster
    Red çıkacak dedik ya. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İlk okul bebesi misin?
    Burada insanlar stresli zaten, bilgi paylaşımı yapıyorlar.
    Canın sıkılıyorsa cık parkta oyna, ne işin var burada?
    Sikayet ediyorum mesajlarını banlasınlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 31 Temmuz 2019; 21:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sizin kadar gereksiz kendini bilmez

Canil..insan görmedim...sizin seviyenize inmicem....
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DA42FF60 -- 31 Temmuz 2019; 22:24:24 >
  • quote:

İlk okul bebesi misin?
    Burada insanlar stresli zaten, bilgi paylaşımı yapıyorlar.
    Canın sıkılıyorsa cık parkta oyna, ne işin var burada?
    Sikayet ediyorum mesajlarını banlasınlar seni

Alıntıları Göster
    Ben de bilgi paylaşımı yapıyorum. Sevmediğiniz cevaplar vermek zorunda kalıyoruz bazen. :)
  • arkadaşlar merhaba, biraz önce ankara konsolosluğuyla görüşebildim operatöre bağlanıp durumumu anlattım onlar direkt vize bölümüne aktardı daha kolay oldu böyle, vize bölümündeki arkadaş bilgilerimi sordu ( seyahat türünü, ad-soyad) daha sonra bana bugün idataya teslim edileceğini öğleden sonra 2-3 de idatanın sayfasından bakabilirsiniz dedi. (10 temmuzda Gaziantep İdatadan başvuru yapmıştım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.e.ş.

arkadaşlar merhaba, biraz önce ankara konsolosluğuyla görüşebildim operatöre bağlanıp durumumu anlattım onlar direkt vize bölümüne aktardı daha kolay oldu böyle, vize bölümündeki arkadaş bilgilerimi sordu ( seyahat türünü, ad-soyad) daha sonra bana bugün idataya teslim edileceğini öğleden sonra 2-3 de idatanın sayfasından bakabilirsiniz dedi. (10 temmuzda Gaziantep İdatadan başvuru yapmıştım)
    Umarım... 10 temmuz benimki de, aynı durumdayız. insallah bugun dağıtıma cıktığı sonucu görünür...
  • quote:

O size ad soyad dogum tarihi soruyor bilgilerinize erismek icin
    Telefon sürekli meşgul oluyor..vize bölümünün mail adresi varmı?

• tuerkei.diplo.de
    Almanya Dışişleri Bakanlığı - Almanya'nın Türkiye'deki Dış Temsilcilikleri
    https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/botschaft/kontakt-formular?preSelectedId=1514660

• Merhaba ben 11 Temmuz’da başvurdum az önce idata dan pasaportumu aldım. İkinci seferde 1 yıl multi vermişler. Darısı başınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctornomore -- 1 Ağustos 2019; 10:17:19 >
  • Doctornomore D kullanıcısına yanıt
    tebrikler. basvuru yaptığınız il hangisiydi?
  • a.e.ş. A kullanıcısına yanıt
    idata sonuc sorgulamaları günlük saat 10-12 arasında değişiyor varsa değişiklik sayet. konsolosluk bugun verip, öğleden sonra idatadan kontrol edin dediyse yarın idata sistemine yansıyabilir o zaman da... umarım oyle olmaz...
  • Ankara

• quote:

https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/botschaft/kontakt-formular?preSelectedId=1514660
    İstanbul?

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.