Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir idata sitesinde ne yazıyorsa sadece onları hazırlayıp verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrvgrmny M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gözün aydın.

bakalım benim sonuç ne olacak hala beklemedeyim...
  • komutan2003 K kullanıcısına yanıt
    Bence sizinkide haftaya sonuçlanır. Allah gönlünüze göre versin inşallah...

İnşallah haftaya kaldı artık bakalım hayırlısı.

UPS 3 gündür her defasında farklı kişi ile görüştüm kargo takip numarası alamadım. SMS gelecek diyorlar bekliyoruz bakalım. Bugün bitti artık 12.30 da bitiyor mesaileri.
  • 27 Martta idata istanbul ofisten başvurumu yapmıştım. Uçuş tarihim 11 nisan ama hala pasaportum çıkmadı. Yetişir mi sizce bir yorumunuz var mı ?
  • yavuzvuslatt Y kullanıcısına yanıt
    Forumda birbirimizi kırmayalım lütfen. Herkes birbirine yardımcı olmak için yazıyor. zaten herkes herşeyi bilse bu sayfaya ihtiyaç olmazdı.

Bu arada yavuz hocam firmadan cevap geldi aynen paylaşıyorum. fiyatta sormuştum :)

Sayın ...,

Vfs Global Hollanda Vize Servisi'ne e-posta aracılığı ile ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Ankara Hollanda Büyükelçiliği'nin / Hollanda Dışişleri Bakanlığı'nın iç işleyişi konusunda bilgi sahibi değiliz. Sunmuş olduğunuz evraklarınız (Almanya'dan red almış olmanız) yetkililer tarafından değerlendirilecektir.
    VfsGlobal hizmet bedeli ödemesi kişi başı 145 TL'dir. Yetişkin başvuru sahipleri için vize ücreti 363 TL, VfsGlobal hizmet bedeli 145 TL olmak üzere toplamda kişi başı 508 TL'dir.
    Kargo ücreti kişi başı 60 TL şeklindedir.
    Sağolasın hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HerC H kullanıcısına yanıt
    Çok dar bir zamanda başvuru yapmışsınız yetişmeyebilir bu sıralar konsolosluk yoğun yada son gün gelme ihtimali var.

• cuma 11.50 de konsolosluktan çıkmış daha bu sabah sms geldi arkadaşlar bugün teslimat yapılacak inş. vermişlerdir vizeyi ya
  • Arkadaşlar merhaba bilgi olsun diye yazıyım dedim . Tanıdığım almanya polonya turu aldı . Uçaklar almanyadan ama konaklamaların çoğu polonyada idata başvuruyu kabul etmedi polonya dan alın vizenizi dedi . Yeni bir şey gelmiş en çok nerde kalınacaksa ordan başvuru yapılması gerekiyormuş .
  • Arkadaşlar şükür vizem çıkmış. 🍾 Her pasaporta bir memurmı bakıyor anlamadım.
    Bana 1 yıl 90 gün kalmalı. Eşim ve çocuklaea 3 ay 90 gün kalmalı multi vermişler.
    Oysa dilekçe yazdım hepimiz 1 yıl istiyoruz die. Ama vermişler şükür darısı bekleyenlere.

• Biraz ortalik karismis ama belirtmek istedim :)
    sanırım eskiden direkt pasaporta red kasesi oluyordu.
    Şuan o şekilde olmuyor.
    Ben de 6 ay önce red aldım ve pasaporta red kaşesi vurulmamıs. sadece neden red aldığimi gosteren A4 kagıdi konmustu.

Ama bir yerde okuduguma gore red kararina itiraz edersen ve yine red alirsan ozaman pasaporta kaşe vuruluyor yazıyordu.

Hocam siz almanca niyet mektubu tarzında bir dilekçe yazmışmıydınız vizeye başvururken, neden bu geziye çıktığınızı, sizi türkiyeye bağlayan sebepleri vs belirttiğiniz bir dilekçe? Yoksa sadece gerekli belgeler ve başvuru formu mu verdiniz?

Hocam siz almanca niyet mektubu tarzında bir dilekçe yazmışmıydınız vizeye başvururken, neden bu geziye çıktığınızı, sizi türkiyeye bağlayan sebepleri vs belirttiğiniz bir dilekçe? Yoksa sadece gerekli belgeler ve başvuru formu mu verdiniz?

Hayırlı olsun hocam. Stres yapmayin verirler demiştim :) Güle güle gidip gelin insallah.
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Gidiş dönüş Almanyadanmı yapılacak? Yoksa gidiş Almanya dönüş Polonya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganday

Gidiş dönüş Almanyadanmı yapılacak? Yoksa gidiş Almanya dönüş Polonya mı?
    Gidis donus almanya ama kalick yerler polonyada o yuzden idata geri donduk vfs polonya vizesi icin basvurduk . Nerde cok kalinacaksa ordan vize almaniz gerekli dedi idata daki yetkili . Bence sacma ama iste

• suganday kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aynen rezervasyon bilet ile verdiler. opsiyon tarihide yazıyordu üstünde ve süresi geçmişti.
    Eşime 3 ay bana 1 yıl neden farklı onu anlamadık ama
  • yavuzvuslatt Y kullanıcısına yanıt
    Üstad 1 sayfa dilekçe yazdım. Çocuğun okulundan 1 hafta yurtdışına gitmesinde sakınca yoktur diye imzalı mühürlü belge aldım.
    Dilekçeyi almanca yazdım. almanyada tarihi yerleri gezeceğimi çocuğuma karne hediyesi olarak merak ettiği bremen mızıkacıları gezeceğimizi vb. şeyleri yazdım.

Ayrıca formda da önceki yazan arkadaşların bilgileri ile multi seçip yanına 1 yıl 90 gün yazdım. :) işe yaradımı dikkate aldılarmı bilmiyorum ama.

hesapta 35 bin vardı ama 1.aydan bellidir para giriş-çıkışı yaptım sağdan soldan borç aldım 3 aya kadar 35 bine çıkarttım. bi anda yüklü para yatırmadım.
  • Bişey soracağım. Pasaportların yanında sigorta poliçelerimi vermediler. Almanya girişte ordaki memur acaba poliçeyi soruyormuydu hatırlamıyorum bilgisi olan varmı?

Bide bizim davetiyemiz 6 aylıktı. Bana 1 yıl vize verdiler. şimdi ben 8 ay sonra bi daha gidip gelsem davetiye süresi geçmiş olacak onu nasıl ayarlamam lazım. Çünkü almanay girişte memur davetiyeyi soruyor ve vize üstünde de aile-arkadaş ziyareti vizesi mevcut. turistik olsa sıkıntı yok ama..

Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.