Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam büyük ihtimal çıkar. Ama bu vize işinde mantık aramamak lazım ben ona inandım. Geçen yıl red alan bu yıl 6 aylık alıyor. Bankada parası olmayana bile vize çıkıyor. Ama ne kadar ince eleyip sık dokusan da çıkmayabiliyor. Bence bu işlerde deneme yanılma yöntemi işliyor. Gerekli belgeleri ver,görevlinin keyfi yerinde olsun diye dua et. Taktik tamamen bu artık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yavuzvuslatt Y kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın :)
    www.vfsglobal.com
    Netherlands Visa Information - Turkey - Contact Us
    https://www.vfsglobal.com/Netherlands/Turkey/contact_us.html
    senin için bu firmadan sordum bakalım ne cevap verecek. Red alınan vize sistemlerinde çıkarmı dedim.

Hollanda 382 tl diyor 60 euro oda ama adamlar almanya kadar kasmıyor baktım belgelere bide şansın daha yüksek oluyor uzun verebiliyorlar. :) keşke buradan yapaydım hiç araştırmadım.

• Arkadaşlar merhaba, Almanya'ya onaylanmış vize başlangıç tarihim 26 Nisan ben 25 nisan akşamı aktarmasız, uçak bileti alsam 26 nisan sabahı Almanya'ya varmış oluyorum. Acaba istanbul'da çıkışta herhangi bir sorun yaratırlar mı. Konuyla ilgili acil net bilgiye ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komutan2003 K kullanıcısına yanıt
    Adamsın kardeşim :) valla ben de baktım netteki yorumlara millet hem hızlı vize sonucu aldığını hem de genellikle sorunsuz vize aldığını yazmış , o halde ben de oradan bi başvurayım dedim.
    Geçen sefer gezi planım çok uzundu 32 gün. Bu kez 13 günlük bi gezi planı vericem. Sadece istedikleri belgeleri vericem ne eksik ne fazla. Kasmıycam öylesine başvurucam. Ben kasmayınca bu iş kesin olur :)

Keşke bu sene hollandadan yapsaydım. holllanda dan almanya gideceğim eyalet arası 3,5 saat . şimdi baktım. gelir alırlardı beni.
    hem eski schengen vizemde referans olur uzun alırdım belki yaw.

Sadece istedikleri belgeleri ver. booking den de rezerv yap. rezerv süresi 1-2 ay veren oteller var bilgin olsun.
    Üstad ben zaten rezervasyonları booking den yaptım. Fakat rezervasyonlarda herhangi bir opsiyon tarihi yok. Sadece şu tarihe kadar iptal edilirse ücretsix , şu tarihten sonra şu kadar iptal ücreti yazıyor. Herhangi biryerinde opsiyon süresi yazıyor da ben mi bilmiyorum?

• suganday kullanıcısına yanıt
    komutan2003 K kullanıcısına yanıt
    yavuzvuslatt Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba pasaportum ulaştı istediğim gün kadar vize verilmiş ilk vize başvurumdu çok sevindim. Ayrıca yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Bende biletimi rezervasyon yapmıştım ve üstünde opsiyon tarihi yazıyordu demek ki onada bakmıyorlar umarım herşey herkesin gönlüne göre olur.
    Pasaportunuzu boş bir sayfasına bakın orada bir yerde yazıyor red aldıgınız!!!!!

• TARHAN1982 T kullanıcısına yanıt
    Vizeniz başlamadığı için gece 12 den önce çıkamassınız ülkeden..

• mrvgrmny M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle git gel.

Hocam sallama istersen. Ben dün red aldım. Pasapprtumun tüm sayfalarına baktım hiçbir işlem yok. Red aldığım sadece ekstra gönderilen 2 a4 kağıdında yazıyor

• mrvgrmny M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bana nasip olmadı ama vardır bir hayır. Güle güle gidin gelin.
    Çalıştığınız firmanın imza sirküsü faaliyer belgesi vergi levhası ve ticaret sicil gazetesini de sunmuş muydunuz?

Başvurduğun yerde sorarsin gösterirler. Ptesi eski pasaportumdan bende sana gösteririm.

Hoca ne diyon ya? Tüm sayfaları 3 kez tek tek kontrol ettim. Hiçbir sayfada en ufak bir yazı mühür vs hiç bir şey yok. Saçma sapan konuşup milleti yanıltma istersen

Ayrıca vize başvurusu sırasında parmak izi verdin değilmi? Başka avrupa ülkesinden başvurduğunda senden parmak izi istemeyecekler. Neden çünkü ortak bir VİS sistemi var ! Senin parmak izini görenler başka ülkeden red aldığınımı görmeyecekler...

Sen giderken biz dönüyorduk.... Sen kendi isine bak eski sayfalara bakarsan vize aldirdigimiz yardımcı oldugumuz insanları görürsün. Biz burda kimseyi yanıltmıyoruz. Allah rızası için yardımcı olmaya çalışıyoruz. 8 adet schengen almış biri olarak tecrübelerimizi paylaşıyoruz. İstemessen faydalanmak zorunda da değilsin.. Beyin bedava....

Ne saçmalıyosun? Schengen mi yarıştırıyoruz burda😂 sen ne dedin, pasaportunun boş bir sayfasına vize reddi işlenmiştir dedin. Bende pasaportta öyle birşey yok uydurma dedim.
    Benim ağzımdan VIS(Visa İnformation System)'den vize reddini göremeyeceklerine dair birşey çıkmadı farkındaysan. Ne diye vis' den göremeyecekler mi sanıyosun diyosun ki. Ben diyorum anya , siz diyosunuz konya.
    Kardeş kabul et yanlış konuştun. Pasaportta vize nin reddedildiğine dair bir işlem yok.
    Fakat VIS sisteminden parmak izin, vize reddi vs herşeyi görebilirler o ayrı konu. Ki ben zaten Vıs le ilgili aksi birşey söylemedim😂

Bir sonraki cevaptada beklersen Ptesi göstereceğimi söyledim... Ama sen daha çok biliyorsun ya :)) kaç gündür yardım isteyip duruyorsun sonra kalkmış milleti yanlış yönlendirme falan filan diyorsun. Senin anlayacağın dilden konuşayım ozaman Sidik yarıştırmıyoruz tecrübe paylaşıyoruz burda... Biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar... Şimdi yol al...

• Arkadaslar merhaba bende yakinim icin pztesi randevum var basvuru yapacagiz belgelerimiz hazir bakalim sonuc ne cikacak . Belgeler sirali atacsiz zimbasiz halde . Umarim guzel olur . Euro halde istiyorlar tutari keske biraz daha cuzi olsaydi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    HakkınıZda hayırlısı olsun. Düzenli geliriniz var ve evraklarınız tam ise alırsınız Allahın izniyle.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.