Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.256
Cevap
207
Favori
805.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer imkanınız varsa almanya ile hiç uğraşmayın direk italya veya hollanda vizesine başvuru yapın ordan istediğiniz ülkeye giriş yaparsınız bu stresi yaşamanıza gerek yok ben devamlı italyadan yapıyorum sırasıyla 6 aylık - 1 yıllık -2 yıllık -3 yıllık olarak aldım hiçte sorun olmuyor evraklarınız tam olsun her şekilde alırsınız
    almanya hem süre konusunda hem vize konusunda çok sıkıntılı bir ülkedir

bilgi almak isteyen varsa elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşırım vize danışmanı değilim ama 10 yıldır gidip geldiğim için baya tecrübe sahibi oldum vize başvurusunda ince ayrıntılara çok dikkat etmek lazım
    ekremaydinx@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartveli52 -- 11 Ekim 2018; 13:1:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Cevap için teşekkür ederim. Peki bu dediğiniz belgeleri sağlarsam turistik vizede istenen diğer belgelere ihtiyaç duyulur mu? Sgk dökümü, görev belgesi, finansal kanıtlar vs.
    Talep edilen belgeler ve vize ücreti muafiyeti ülkeye göre değişiyor. Almanya için en son başvurumda şirket vergi levhası, imza sirküleri ve sicil gazetesi vb. evrakları talep etmediler.
    Geri kalan standart evrakları götürmeniz gerekiyor ama.

Yunanistan için sadece başvuru formu, pasaport ve evlilik cüzdanı kopyası ve elektrik faturası götürmüştüm. Banka hesap dökümü, sigorta vs. hiç bir şey talep etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartveli52

Arkadaşlar eğer imkanınız varsa almanya ile hiç uğraşmayın direk italya veya hollanda vizesine başvuru yapın ordan istediğiniz ülkeye giriş yaparsınız bu stresi yaşamanıza gerek yok ben devamlı italyadan yapıyorum sırasıyla 6 aylık - 1 yıllık -2 yıllık -3 yıllık olarak aldım hiçte sorun olmuyor evraklarınız tam olsun her şekilde alırsınız
    almanya hem süre konusunda hem vize konusunda çok sıkıntılı bir ülkedir

bilgi almak isteyen varsa elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşırım vize danışmanı değilim ama 10 yıldır gidip geldiğim için baya tecrübe sahibi oldum vize başvurusunda ince ayrıntılara çok dikkat etmek lazım
    ekremaydinx@gmail.com
    , italyanın cok onemli sitketlerinden birinin yöneticisinden gelen davetiyemi, ama davetiye gonderen kisi italyan vatandası degil diye kabul etmedi. Adamin orda her turlu hakki var ama biz vize icin bunu belirttigimjzde * hayir olmaz* dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar, ben 29.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere toplam 9 günlük vize talep etmiştim. Lakin uçuş tarihim yaklaştığı ve vizem gelmediği için de 28 Eylül günü bütün otel rezervasyonlarımı vs. iptal etmiştim.

Bugün pasaportum elime ulaştı, konsolosluk 02.10.2018-30.12.2018 tarihleri arasında geçerli olmak üzere toplam 90 günlük vize vermiş. Memurum, gerekli evraklar haricinde başka evrak ibraz etmedim.

Darısı bekleyenlerin başına. Şansınız bol, yolunuz açık olsun.

• 10 eylul de yaptigim basvuru 5 ekim de sonuçlandı darısı bekleyenlerin başına

• Amin.Gözün aydın.Artık rahat rahat tatil planı yaparsın 3 aylık süren var nede olsa
  • Deathamphetamine kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir?Pasaport elinize geçince bilgilendirirseniz seviniriz
  • 27.09.2018 de yaptığım vize başvurusu 05.10.2018 de tarafıma 6 aylık vize ile sonuçlanmıştır,Harbiye den başvuru yaptığım için bu kadar hızlı geri dönüş oldu sanırım,inşallah herkesin vizesi benim gibi hızlı sonuçlanır
  • FuatKenan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Bende bu süre konusuna anlam veremiyorum.Daha önceki Almanya seyahatim için başvuru yaptığımda 3-4 günde vizem gelmişti.Başvuruyu Ankara'dan yapmıştım.Şimdi Gaziantep'ten yaptım 17/09/2018 hala ses yok.Bu hafta içinde bir sonuç çıkar diye bekliyorum ama bu kadar sürmesi insanı strese sokuyor.Yine daha önce bir kişiye Ankara'dan yapmıştık oda 3-4 gün içinde çıkmıştı.Aynı kişiye Gaziantep'ten yaptık 20-25 gün civarı sürmüştü.Zannedersem şehirden şehire süreler kısalıyor veya uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 6 Ekim 2018; 13:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuatKenan

27.09.2018 de yaptığım vize başvurusu 05.10.2018 de tarafıma 6 aylık vize ile sonuçlanmıştır,Harbiye den başvuru yaptığım için bu kadar hızlı geri dönüş oldu sanırım,inşallah herkesin vizesi benim gibi hızlı sonuçlanır
    Evraklarin neydi kardes nasil o kadar verdiler vizeyi

• Yolculuk 26 ekimde Frankfurta.Teşekkür ederim hocam.Vize işi gerçekten stresliymiş onu anladım bende :) Şirket ortağı olarak başvurduğum için olabilir hocam,daha önce vize başvurusu yapmadığım için bir bilgiye sahip değilim
  • FuatKenan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Biraz şans, birazda başvurduğunuz şehir önemli gibi geliyor.Hızlı sonuç almak için darısı bekleyenlerin başına.

• 17 Eylül de ankarada idata'ya turistik vize başvurusunda bulundum ve gidiş tarihim 5 ekim de vizeden ses seda yok. Benim gibi aynı durumda olan var mı?

• Ofis66 O kullanıcısına yanıt
    Yarın veya bir sonraki gün başvuru sonucun sana ulaşır kardeşim dün saat 3 de büyükelçiliği aradım, ve 19undaki başvuruları değerlendirdiklerini söyledi. Sonuç geldiği zaman bilgi verirsen sevinirim çünkü bende 27 sinde başvuru yaptım ve planlanan giriş tarihim 15 i, yani bana da seyahat tarihinden daha geç gelecek, sonuçlarımız muhtemelen aynı olur sen ret alırsan bende ret alırım, senin ki onaylanırsa benim ki de onaylanır 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkzkn -- 10 Ekim 2018; 6:6:58 >
  • Bende 17 sinde başvurdum.Ama malesef ses, seda yok.17 ekim diye ayarladık seyahat tarihini ama hala bekliyorum.Verdikleri numarayla kontrol ettiğimde hala konsoloslukta işleme alınmıştır diye yazı çıkıyor.Bence o söyledikleri ''19'undaki başvuruları inceliyoruz'' dediklerine bakmayın.Yukarıdaki bazı arkadaşlarada aynı şeyi söylemişler ama ikisinede farklı tarihler vermişler.Bence o biraz geçiştirmek için söylenen birşey artık ne kadar çok telefon geliyorsa baştan savamanın kısa ve kolay yolu gibi geliyor.Ama hayırlısı ne diyelim beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 10 Ekim 2018; 7:50:25 >
  • 17sinde idata harbiyeden başvuru yaptık,, normalde ayın 5inde uçuşumuş vardı ama hala gelmedi ,, sağlik sigortasını 24üne kadar almıştık ,, ne zaman gelecegi hala mechul yok verseler bile 24ünde geri döneceksem o kadar uçak masrafina deymiyor

• Birde idatadaki konuşmaktan aciz memurlar 15 gün diyorlar ozaman desinler ki bir aya anca gelir ona göre başvuru yspalım bizde önceden 3 günde geliyordu çok sıkıntılı artık

• Hiç bu kadar strese girmemiştim. O kadar masraf yaptım. Hepsi boşa gidecek.keşke italyaya başvursaydim.halen bir sonuç yok.

• nihaltunkara N kullanıcısına yanıt
    Ben de ayın 5 inden itibaren 15 günlüğüne frankfurta gidecektim ama maalesef kaldı ve bir sonuçta çıkmıyor.Haftaya başvurduğum vize süresi bitmiş olacak.

• Ankara geç çıkıyor bu kesin.Lakin bilet alıp ya da rezervasyon gösterip tarihi geçenleri ne yapıyorlar?Vizeyi verirse kişinin belirttiği tarihe göre verip üstüne seyehat süresi kadar da vize veriyorsa bu kötü.Gidecek kisi ya da kisilerin suresinden kisilacak.Ya hangi tarihte çıkıyorsa vize o tarihte başlatacak ya da kişinin dediği tarihte baslatacaksa vizeyi 1 ay içinde geçerli olmak üzere (10-15 günlük ziyaretler için söylüyorum) şeklinde verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rognug -- 10 Ekim 2018; 13:25:48 >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.