Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harbiyeden 17 eylulde başvurduk,, sizin sağlık sigortanız bir yıllıkmıydi,, bizimki 24üne kadar ,, o yüzden 24une kadar vize verirlerse cok az günum kalıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasmink

Merhabalar , Ben 27 eylül de İstanbul Kadıköy den başvuru yapmıştım , daha önce shengen vizesi almış olmamıza rağmen açıkçası burada yazılanları okuyunca bir hayli endişelenmedim değil , bugün pasaportlar geldi 1 yıllık vize vermiş Almanya . Siz nereden başvuru yaptınız ?
    Seyehat sağlık sigortaniz kaç günlüktü?

• Mihriy M kullanıcısına yanıt
    Seyahat sigortanız tarihlimiydi mesela 5inden 15ine kadarmıydı ,, yoksa tarihleri önemli degil gün sayisımı önemli

• nihaltunkara N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun darısı bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihaltunkara

Seyahat sigortanız tarihlimiydi mesela 5inden 15ine kadarmıydı ,, yoksa tarihleri önemli degil gün sayisımı önemli
    Geriye dönük tarihli vize veriyorsa ve bunu yaparken seyehat sağlık sigortasını baz alıpta vizeyi veriyorsa bu insanları zor durumda bırakır.Haa bu konsolosluk için önemliyse ararsın kişiyi dersin ki bak durum bu geriye dönük tarihli vizeni başlatacaz bitisi sigortana göre olacak mağdur olmamanız açısından yeni bir sigorta yaptırın şu numaraya fax çekin dersin sorunu çözersin.Obur türlü yazık olur insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rognug -- 12 Ekim 2018; 11:8:9 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihriy -- 24 Ekim 2018; 15:30:33 >
  • Sabahtan beridir konsoloslugu ariyorum ama surekli mesgul. +90 212 334 6167 Numarasi disinda bildiginiz bir hat var mi?
  • Bende 17 Eylülde başvurdum.İdata sitesinden kontrol ettiğimde şöyle bir yazı gözüküyor.

"Pasaportunuz ile ilgili kargo işlemleri başlatılmış olup, kargo firması tarafından SMS ile iletilecek takip numarası ile buradan takip edebilirsiniz."

Bakalım ne zaman gelecek ve sonuç ne olacak hayırlısı...

Çok sagolun içimi rahatlattinız biraz bizim pasaport idataya yola çıkmış inş. Bizede öyle yapmışlardırda en azindan 2 hafta kalırız almanyada

• gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Aynı yazi bendede var ve bende 17 eylukde harbiyeden başvurdum ,

İnşallah vizeler çıkmıştır.Hem bu kadar bekle hemde ret gelsin.Çok kötü olur malesef.

Biz de 15 günlük seyahat sağlık sigortası yaptırmıştık vizeyi 1 yıllık verdiler , Bugün İdata ofisinde idik herkes isyan ediyordu , çok fazla red veriyorlar Almanya da İtalya da . Kriterlerini değerlendirme sıralamalarını anlamıyorum artık .
  • Rognug R kullanıcısına yanıt
    15 günlüktü , Biz bu kadar beklemeyiz diye uçak biletlerini sadece rezv. yapmıştım , sonuç belli olunca alırım dedim. 15 gün geçti rezervasyonlar iptal oldu , bu halde yine de vize vermişler , çok enteresanlar. Çok titizlerse bunlara bakmıyorlar mı anlamadım.
  • Bizim iki arkadasada 6 aylik verdiler. Benimkinide bugun kargoya vermisler. Pazartesi gunu belli olacak. Heyecanli bekleyis.
  • Bugün sabah gidip kargoyu teslim aldım.Vizem onaylanmış.Bu arada kargom aras kargo ile geldi ve Gaziantep idatadan başvurmama rağmen Ankara idata şubesinden geldi.Önce Gaziantep gitmemiş direk Ankara'dan geldi.Tüm vize bekleyen arkadaşlara Allah en hayırlısını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 13 Ekim 2018; 9:1:48 >
    Kaç gün vermişler vizenizi? Bide hangi evraklarla başvuru yaptınız davetiye falan geldi mi size?

• Genco1986 G kullanıcısına yanıt
    1 aylık istemiştim 1aylık vermişler.Davetiyem vardı.Ama zaten eşim AB vatandaşı.Evrak olarakta maaş bordrosu, işyeri ile ilgili belgeler (vergi levhası, ticaret odası kayıtlar v.s) uçak rezervasyonu, sağlık sigortası, banka hesap dökümü bunları verdim.

Hayırlı olsun

• Genco1986 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Darısı bekleyenlerin başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmernes84

1 aylık istemiştim 1aylık vermişler.Davetiyem vardı.Ama zaten eşim AB vatandaşı.Evrak olarakta maaş bordrosu, işyeri ile ilgili belgeler (vergi levhası, ticaret odası kayıtlar v.s) uçak rezervasyonu, sağlık sigortası, banka hesap dökümü bunları verdim.
    Daha önce de Almanya vizesi almisligin vardı muhtemelen,eşin de AB vatandaşı ama 1 ay vize verilmiş (işini görüyor önemli olanda bu tabi) ama bu Ankara cimri vize süresi konusunda anladığım kadarıyla.Genelde seyehat süresi kadar veriyor.Ankaradan başvurup uzun süreli vize alan var mı?

Ha bu arada hayırlı olsun tabikide

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.