Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanya idata haricinde başvuru kabul etmiyor.

Benim erkek arkadaşım da red yemişti geçtiğimiz kasım ayında. Allahtan seyahete 25 günümüz daha vardı. Reddedilme sebebine göre bir itiraz dilekçesi vererek konsolısluğa başvurduk. 1 hafta içinde arayarak pasaportunu istediler, 3 aylık multiple girişli vizesini aldı.

Eğer reddetmelerine sebep olacak bir sorun varsa evraklarınızda, idatanın yapabileceği bir şey yok. Karar kobsolosluktan çıkıyor.
  • Meraba ,

Arkadaşlar idata ya teslim ettiğim tüm belgelerde 10.06 seyehat tarihi belirttiğim halde ( başvuru formu dahil)bana verilen fişte 14.06 girmişler seyehat tarihini 2 gündür düzeltecez diyolar arıyorum sistemde hala 14 yazıyo diyolar bu ne rezilliktir, bir sorun yaratırmı bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxway X kullanıcısına yanıt
    sen kargoyu ara adima bir kargo gelecekti idata adli firmadan de onlar sana yardimci olurlar aras kargo ile caliaiyorlar istanbul icin gaziantepi bilmem dedigim gibi bu da yasadigim bir konu o yizden soyluyorum ben aradim kargoyu sms ucretli firmadan boyle bir talep olmadi dediler 35 tl yi qlmalarinin hic bir onemi yok tamamen ticari olaylar yani@xxway

• patenxerox P kullanıcısına yanıt
    Yararır. Çünkü vizenizin başlangıç tarihi seyahat planınıza göre veriliyor. 14 ü olarak girmişlerse muhtemelen vizenizin geçerliliği 14 ünde başlayacaktır. Bu durumda da 10unda gitmek istediğiniz ülkeye giriş yapamazsınız. Muhakkak düzeltmelerini sağlayın. Müşteri hizmetlerine de bir mail atın, söz uçar yazı kalır :)
  • macroturk M kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz kargoyu aradım. Böyle bir isme ait kargo bulunamadı, dediler.

Muhtemelen Gaziantep IDATA, kargoya vermedi ya da müşteri hizmetleri, gizlilik politikaları nediyle bilgi vermedi ya da başka firma ile çalışıyorlar.
    bekleyin muhtemelen sisteme girisi yapilmamistir kisa bir sure once yasadigim bir olay oldugu icin bu emin konusuyorum ssuan @xxway

Evet, müşteri hizmetlerinin çalışma saatini de öğrendim. Saat 18:00'e kadar çalışıyorlar :). Müşteri hizmetlerine baya geç bağlanıyor.
    sıkıntılı ve gerici bir surec keske vize cikti cikmadi bilgi verseler fakat bekletmekten zevk aliyorlar :) @xxway

Müşteri hizmetlerine kısa yol ile bağlanmak için 5 saniye aralıklarla; Almanya için;

1 1 4 1

İ tuşlayın

• hzlgnl H kullanıcısına yanıt
    Eğer ret almışsam büyük bir ihtimalle vizeye tekrar başvurmayacağım.
    tekrar basvurma hakkiniz var itiraz hakkiniz da var bu sizin gidip gitmeme isteginize bagli tabiki ben artik kargo talep etmiyorum 35 tl soygun yapar gibi ellerine dusurduler mi yontuyorlar o yuzden gidip almayi daha cok tercih ederim@xxway

Şüphesiz tekrar başvuru ve itiraz hakkım var. Almanya ya endeksli bir aile ziyareti nedeniyle sürekli planlarımı revize edemem. Üzerine soğuk bir su içmek kalıyor.
    Kaldı ki şartları ben belirlemiyorum, şartlar belirli, belirlenmiş.
    hayirlisi olsun ne diyelim boyle her defasin da 2. sinif insan muamelesi gormeik kotu bir durum aslinda bunu sorgulamak gerekir en basta@xxway

Maalesef öyle

Bahsettiğiniz durum, gelişmişlikle alakalı bir durum. Az gelişmiş, gelişmekte, gelişmiş toplumlar...

Dolayısıyla hiç bir sinyal göremiyorum. 15 yıl önce Almanya vizesi zordu, halen zor.

Almanya vizesinin kolay ya da zor alınması, belki toplumların gelişip gelişmediğine bir ölçüt olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxway -- 11 Mayıs 2018; 15:30:43 >
    6 qy vermişler ama tek girişli. Idatadaki görevli bir sprun vardır dedi mail attılar. Pzt dyryma göre multipke olabilir belki.
  • hzlgnl H kullanıcısına yanıt
    tekrar pasaportu konsolosluga goturmen gerekebilir

benim dusuncem dini siyasi ve gecmisin sancıları kuyruk acıları @xxway

Çeşmede şuan sağanak yağmur var
  • cthax kullanıcısına yanıt
    iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) neresinde varmis sagnak yagis ben goremedim :)
    Hocam konakta var (geçti) urlada yoktu (gelmiş) o yana geliyor demek ki gelmemiş daha :D
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.