Şimdi Ara

idam gelmeli mi ? gelmemeli mi ? neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idam gelmeli mi ? gelmemeli mi ? neden ?

• Çocuk istismarı ve tecavüz suclarına gelmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin ama kurallar adam gibi ayarlansın her önüne gelende asılmasın.Mesela tecavüzcüler banko asılsın, birini öldüren asılsın.Hatta tecavüzcülerin ilk önce aleti kessinler, kalan yeri diksinler sonra aletsiz gezdirsinler uzun bir süre.Sonra boynu kırılmadan en acılı ve uzun sürecek şekilde assınlar.Ölmekten beter edebilirler böylece.Sakın hümanistler falan çıkmasın şimdi çok pis küfür ederim.Bu dediğim iki grup mutlaka ölmeyi hakediyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 16 Ekim 2012; 0:48:40 >
  • Kesinlikle gelmeli. Ama gelmeyecek.
  • gelmeli kesinlikle

• Bazı batı ülkelerindeki gibi kural koyulup aynı şekilde uygulanacaksa gelmeli. Özellikle terörün her türlüsüne idam şart.
  • akşam şişlideki okullara saldıranları ordada idam etseler diğerleri yapmaz diye düşünüyorum

gelmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence gelmemeli. Çünkü eğer gelirse iktidardakiler (sadece günümüz değil genel olarak hangi parti geçerse geçsin) eğer birini idam etmek isterse suçu kılıfına uydururlar. yeri gelir hiç alakası olmayan adamı terörist ilan ederler yeri gelir yine hiç alakası olmayan adamı tecavüzcü ilan ederler. onun için idam yasası kötüye kullanılabilir geçmişte çok örneğini gördük. tek kişilik hücrede müebbet cezası verilmeli bence tecavüz ve terör suçlularına
  • AB UYUM SÜRECİ var bebeğim asla geri gelmeyecek.

Yoksa ilk asılacak adam imralıda kral gibi yatmaz da neyse.

Tecavüz terör ve katliam olaylarında direk idam edilmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Gelsin ama kurallar adam gibi ayarlansın her önüne gelende asılmasın.Mesela tecavüzcüler banko asılsın, birini öldüren asılsın.Hatta tecavüzcülerin ilk önce aleti kessinler, kalan yeri diksinler sonra aletsiz gezdirsinler uzun bir süre.Sonra boynu kırılmadan en acılı ve uzun sürecek şekilde assınlar.Ölmekten beter edebilirler böylece.Sakın hümanistler falan çıkmasın şimdi çok pis küfür ederim.Bu dediğim iki grup mutlaka ölmeyi hakediyor bence.

her insan olduren degil bence mesela 18 yasinda cocuk vardir uvey babasi annesini hergun dovuyodur kiriyodur biyerlerini. ben olsam oldururum o adami haklida olurum

• şeriyat 4ever

gelse fena olmaz. böyle gereksiz insanların asılışını izleriz hergün
    cahil kesim azalır, en basit soruna atarlanıp olay çıkaran barzolar azalır

daha ne istiyonuz
  • Teroristlere ve yandaşlarına,kasti olarak insan öldürenlere: İdam

Tecavüzcülere,çocuk istismarcılarına vs. : Hadım

GELMELİ.
  • vatana ihanet eden,tecavüzcü ve masum kişileri öldüren herkes asılmalı.Hatta işkence çektirilerek asılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Teroristlere ve yandaşlarına,kasti olarak insan öldürenlere: İdam

GELMELİ.

bence tecavuzcu ve cocuk istismarcilarinada idam olmalu cunku mesela buyuk bi kadin bi cocuga istismarda bulunsa nasi hadim etcekler memelerini mi koparacaklar

• adam o kadar rahat kı kızı öldurmus bıde cıkıp sıgara ıcıyor kapı önünde resmen ızlerken kanım dondu arkadas böylelerini sallandırmazsan daha cok cıkar önce işkence yaptırıcan sonra astırıcan yok öyle direk idam !! yazık olmus gencecık kıza kım bılır ne hayallerı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

şeriyat 4ever

gelse fena olmaz. böyle gereksiz insanların asılışını izleriz hergün
    cahil kesim azalır, en basit soruna atarlanıp olay çıkaran barzolar azalır

daha ne istiyonuz

Aynen öyle katılıyorum. bencede gelmeli idam kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hashasin1453

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Gelsin ama kurallar adam gibi ayarlansın her önüne gelende asılmasın.Mesela tecavüzcüler banko asılsın, birini öldüren asılsın.Hatta tecavüzcülerin ilk önce aleti kessinler, kalan yeri diksinler sonra aletsiz gezdirsinler uzun bir süre.Sonra boynu kırılmadan en acılı ve uzun sürecek şekilde assınlar.Ölmekten beter edebilirler böylece.Sakın hümanistler falan çıkmasın şimdi çok pis küfür ederim.Bu dediğim iki grup mutlaka ölmeyi hakediyor bence.

her insan olduren degil bence mesela 18 yasinda cocuk vardir uvey babasi annesini hergun dovuyodur kiriyodur biyerlerini. ben olsam oldururum o adami haklida olurum

Kurallar iyi ayarlansından kastım biraz bundandı.Tabiki öyle bir durumda çocuk suçlu bulunmamalı ama gidip o döven adamıda asamazsın ki cılkı çıkar işin değil mi?Birini öldürenden kastım baya cinayet amaçlı saldırgan bir tavırla cinayet işleyenler mesela.Mesela yol ortasında sevgilisini, karısını çocuklarının gözü önünde bıçaklayan adamlar.Bir gram acımam yemin ederim.Hatta bunları halka linç ettirecekler herkes bokunu çıkarana kadar dövecek.Valla çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hashasin1453

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Teroristlere ve yandaşlarına,kasti olarak insan öldürenlere: İdam

GELMELİ.

bence tecavuzcu ve cocuk istismarcilarinada idam olmalu cunku mesela buyuk bi kadin bi cocuga istismarda bulunsa nasi hadim etcekler memelerini mi koparacaklar

Erkekleri baz alarak yazdım.Bana göre hadım idamdan daha ağır bir ceza
  • dinsizin hakkından imansız gelir decen, sallandırcan.
  • En Başta Tecavüzcülere..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.