Şimdi Ara

___İCS den GB ye dönüş (NEO V )___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda da dedigim gibi İCS den GB ye en orjinal şekilde dönüş yaomak istiyorum arkadaşlar

Ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz ?

dier başlıklar hep yükseltme üzerine ama ben Daha STABİL çalışan GB ye geçmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 25 Nisan 2012; 16:17:54 >

• ne yapcan gb yi ki sayın hocam,
    ics daha iyi daha yeni önceki sürümlerin eksik yönleri kapatılmış daha stabil hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

ne yapcan gb yi ki sayın hocam,
    ics daha iyi daha yeni önceki sürümlerin eksik yönleri kapatılmış daha stabil hali.

Hiç de değil, gb çok daha stabildi. İcs romunun güncellemelerle geliştirilmesi lazım, şu haliyle geçmek için bi sebep yok, keşke geçmeseydim diyorum ben de
  • quote:

ne yapcan gb yi ki sayın hocam,

Hocam Bu neo v den tam olarak anlayan ve kulanan aklı başında herkes 4-5 saatlik bir kullanımla İCS nin GB yanında yarım yamalak kaldıgını görür...

Telefonumda GB de kullandıgım performans ı ve verimi alamıyorum.

Ne FONT ları ne TEMA ları Ne RAM kullanımı ne Düzgün wi-fi ws.ws. ws.

GB o kadar stabil hale gelmişdiki artık 3-4 gün kullanabiliyordum PİL i sen düşün..
    Gece %100 yaptım denemek için sabah kalktım %41 de pil sen düşün artık....

daha 3-5 kere düzeltme yapılır bu ics ye anca kendine gelir

Orjinal TR ROM u ve flahtool die bişi diyorlar..O konuda yardım bekliyorum anlayaanlardan
    1-2 link verirlerse sevinirim

Becerebilirsem geçecem GB ye İCS için 3-4 ay beklemek lazım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 25 Nisan 2012; 16:15:48 >

• Ben ics deki internet hızını gördükten sonra daha başka surume veya işletim sistemine geçmem...

Başka biseyini saymama gerek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben ics deki internet hızını gördükten sonra daha başka surume veya işletim sistemine geçmem...

Başka biseyini saymama gerek yok...

abicim senin menuniyetin beni alakadar etmiyor .
    Ben aynı hızı GB dede alıyordum ve Stabilite ve kararlı çalışan sistemlerin ne oldugunu bilirim
    Sana ics ile mutlu bir ömür dilerim...

Ben GB ye dönmek istiyorum ve bundan anlayan ankardaşların yardımını bekliyorum.
  • Hocam cihazın için stock 4.0.2.A.0.62 2.3.4 GENERİC GLOBAL ROM AŞAĞIDAKİ LİNKTE.ONU İLK ÖNCE İNDİR.

http://sourceforge.net/projects/seandroid/files/xperianeov/Firmwares/NeoV.4.0.2.A.0.62.rar/download

DAHA SONRA AŞAĞIDA OROCHİ HOCAMIN HAZIRLADIĞI KAYNAĞA BAKARAK FLASH TOOL İLE FLASHLA.HAYIRLI OLSUN..

http://forum.donanimhaber.com/m_59921797/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu işlem zor mu ? Ayrıca rom, root vs gibi işlemlerden bahsetmişsiniz garanti dışı bırakmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar bu işlem zor mu ? Ayrıca rom, root vs gibi işlemlerden bahsetmişsiniz garanti dışı bırakmıyor mu ?

Hocam bootloader kilidi açılmazsa garanti gitmez.Gerçi açılsada geri kapanıyor sıkıntı yok yani...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59921797/tm.htm

bu konuda istediginizi bulucaksınız bu arada boot loader kilidini açmakdan korkmayın o kadar kolay kapatılıyorki anlatamam zaten flashtolla geri donus yapıcaksınız yine flashtolla bootloader kapatıcaksıonız o kadar ve 0.62 de root olmadıgı için 0.42 ye geçin derim rootsuz gercekden kullanılmıyor telefon en basidi oyunlarda hiile bile yapılamıyor kolay koly :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.