Şimdi Ara

icralar sonrası k.k ve kredi hk soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2018 de kredilerimi ödemeden yurt dışında yerleştim ve icralık oldum 2022 - 11. AYDA de tüm borçlar kapattım ve tekrar dönüş yaptım. Şimdi 7 aydır çalışıyorum fakat bankalardan ne kredi kartı, ne kredi alabiliyorum. Kuveyttürk blokeli kredi kartı ile puanımı yükseltirsem ne kadar sürede normale dönerim ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm. Maaş müşterisi olduğum garantibankası da k.k ve kredi vermiyor. Karalisteden nasıl çıkarım.?




  • Hocam merhabalar;


    Bütün borçlarını ödemiş olduğunu hatta tüm bankalara giderek borcun olup olmadığını sorgulatmış olduğunu düşünerek yazıyorum.


    Bloke teminatlı kredi kartı alıp kullanmaya başladığında findeks notun oluşmaya başlayacaktır. 6 - 9 ay yeterli olacaktır.


    Kapatmış olduğun bankadaki kredi kartlarını tekrar açtırman senin yararına olacaktır. Çünkü bazı bankalar açtığın tarihi baz alarak ürünü açıyor. Ürün açıldığında eksi tarihiyle açıyor ve ne kadar findeks notu kazandırdıysa geri veriyor.


    Örnek verelim garanti bankası eski tarihiyle açıyor..


    Mart 2015 de garanti bankasından kredi kartı aldın 2019 a kadar kullandın ve icralık oldun. Sen bu bankadan kredi kartı açtığında kart açıldığı tarih Mart 2015 gözükecek ve kaybettiğin findeks notunu geri verecektir.


    Benim deneyimlediğin ve bildiğim Denizbank, Yapı kredi, Garant ve İş bankası kapanan kartları eski tarihli açıyor. Başka bankalarda vardır deneyimleyen yazabilir

    Akbank yeni tarihli açıyor biliyoruz denedik. Benim tavsiyem blokeli kredi kartı kullanmaya başladıktan sonra findekste gözüken kapalı bankalardan kredi kartı alman olacaktır. Kmh değil kredi kartı. Kmh yeni tarihli açıyor. Hesaplanamayan findeks notun daki kapalı ürünleri bana pm olarak gönderirsen yardımcı olurum.


    icralar sonrası k.k ve kredi hk soru 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Haziran 2023; 18:7:56 >




  • Saiph kullanıcısına yanıt

    Evet dediğiniz gibi tüm bankalara gidip sorgulattım ayrıca icra dairelerinin hepsinden bankalara fek yazısı gönderttim. Burda okumalarıma göre yarın blokeli kredi kartı çıkarıcam limit sizce kaç olsun hangisi daha hızlı sonuç verir? Sizin yazdığım o bankalarada borçluydum onlarıda kapatmışsım finans teb ve garanti :)))

  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt

    Kuveyttürk blokeli kredi kartı alabilirsin. Hatta 2 farklı bankadan alabilirsen daha iyi güzel olur.


    Limit artık parana göre değişiyor benim görüşüm 3000 + 3000 TL olsa yeterli olacaktır. Her kartı her ay 1500 TL kullanıp ödesen daha iyi sonuç verir. Riske girmiyormuş gibi yapacaksın. Bankada para bulundur güven de ver.



    İlk açtığın en eski hangi bankaysa 6 - 7 ay sonra ona başvurmanı öneriyorum. TEB bilemem ama Qnb nazlanır maaş aldığın banka olan garantiye yönelmelisin.




    Kredi ve kmh almamalısın. Kredi alman için gelir ve 1100 puana ihtiyacın var. Amacın gelirsiz maaşa oranlı kredi kartı almak olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Haziran 2023; 20:35:41 >
  • Paranız varsa bloke ederek 12 aylık kredi çekin daha etkili oluyor.Ayrıca bloke tutarlı kmh açıp 3 ürünü aynı anda kullanırsanız daha iyi sonuca ulaşırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 12 Haziran 2023; 9:40:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

    Yapıkrediden 2000 limitli kredi kartı çıkardım 2 güne elime geceçek bunun için 2500tl ödemes yaptım. İşlem 09:20 de başladı onay gelmeyince eve gittim. 16:30 da onaylandı bankada imza atıp çıktım

  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt

    bloke teminatlı en düşük 2000 tl limitli mi oluyor


    yani 2000 yatırıp 1500 tl limitli oluyor mu

  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

    Valla hocam yapıkredi 2000 den az olmuyor dedi, şubeden şubeyede değişebilir bu durum

  • Hocam selam. Türkiye de ikametiniz yok ise, yurtdışında ikametiniz var ise icra nereye gönderiliyor? Meraktan soruyorum.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hiç bir yere gitmiyor hocam, sadece mesaj ve arama ile parayı almaya calışıyorlar.

  • Bu arada puanım 1224 az riskli olarak tekrar başladı.. 6 ay kartı kullanıp bakalım yükseltebilecekmiyiz

  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt

    Hocam yani ikamet burada önemli olan şey diyorsun, anladım. Peki yakınlarınızı bulup onları arıyorlar mı? Bir de icra tebligatı vs çıkarılıyor onlar nereye gidiyor hocam eğer ikametiniz yoksa ülke sınırları içerisinde? Mesela bankaya bildirdiğiniz adresinize bir icra işlemi yapılmadı mı?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    İkamet kaydı boşa düşene kadar kayıtlı adrese tebligat gider. Ben evden taşındığım için boş evi icraya gitmişler ama komşular taşındığımı bildirmiş boş dönmüşlerdi. Tabi aileden kişileri illegal olarak arayıp sms ile rahatsızlık veriyorlar. Yurda giriş ve çıkışlarda sorun olmuyor yani elleri kolları bağlanmış oluyor bir nevi..

  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt

    Bu illegal rahatsızlıklarla ilgili herhangi bir yasal hakkınız bulunuyor mu? Araştırdınız mı hiç hocam?


    Aslında siz bu icra konularında yeni bir konu açıp detaylıca tüm süreçleri yazsanız öyle güzel olur ki. Bu tarz bir konuya çok ihtiyaç var. Maksat "icradan nasıl kaçılır" değil de, tüm süreçler hakkında bilgi sahibi olmak elbette.

  • icralar sonrası k.k ve kredi hk soru

    1 aylık yapıkredi 2000 tl blokeli kart sonrası yükseliş devam ediyor :)

  • Evet geçen hafta sinirlendim kart işe yaramıyor puan pek yükselmiyor diye kapattırdım kartı bankaya gitmedim ama daha. Bugün bankadan aradılar 60bin tl kredi kartı çıkardılar :))
    Demekki işe yarıyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.