Şimdi Ara

İcradan birşey almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere özellikle son zamanlarda icra dairelerinde büyük yoğunluk var.
    Arabadan eve, bilgisayardan beyaz eşyaya birçok ürün ihale ile satılıyor, hemde piyasaya göre çok düşük fiyatlardan.

Ancak bu konuda yaygın görüş şu: Ağlayanın malı gülene yar olmaz.

Ben ise tam tersi düşünüyorum. Sonuçta o malı zorla adamın elinden almıyorsun. Resmi bir kurum olan icra dairesi el koyup satıyor. Ben almasam sanki o mal adama gerimi gidecek, hayır. Bir şekilde satılacak.

Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serseri006

valla çok duydum,oraların mafyaları sana birşey yedirmez diye

+1
  • Sana katılıyorum adamın icralık malını alman onun yararına örnek vermek gerekirse arabası icralık olan birini otopark parası ödüyor adamın arabasını alırsan adam borcunu kapatır almazsan adama otopark parasıda girer.Birde artık bu işin mafyası var öyle kolay alamıyorsun belki küçük şeylerle ilgilenmezler ama büyük icralık şeylerde hiç şansın yok almak istedığin seyi gidip mafyayla anlaşman gerekiyor benim eyyorlamam bu kadar iyi geceler

Orijinalden alıntı: serseri006

valla çok duydum,oraların mafyaları sana birşey yedirmez diye

+1

hadi çok ucuza bi araba denk getirdin diyelim. bu fiyata bulman mümkün değil. ve araba çok temiz. belki onu alan adam dişinden tırnağından artırdı da aldı. belki 1-2 değil de 8-10 senenin emeğidir o araba. yani ahı kaldıysa ??

o yüzden önüme bedava icradan mal getirseler mümkün değil sahiplenmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 12 Kasım 2012; 2:42:51 >

Orijinalden alıntı: dexlab

Sana katılıyorum adamın icralık malını alman onun yararına örnek vermek gerekirse arabası icralık olan birini otopark parası ödüyor adamın arabasını alırsan adam borcunu kapatır almazsan adama otopark parasıda girer.Birde artık bu işin mafyası var öyle kolay alamıyorsun belki küçük şeylerle ilgilenmezler ama büyük icralık şeylerde hiç şansın yok almak istedığin seyi gidip mafyayla anlaşman gerekiyor benim eyyorlamam bu kadar iyi geceler

mafyanın işe karışmasını serbestse,o zaman mafya devlet arasında anlaşma oluyor değilmi

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

Sana katılıyorum adamın icralık malını alman onun yararına örnek vermek gerekirse arabası icralık olan birini otopark parası ödüyor adamın arabasını alırsan adam borcunu kapatır almazsan adama otopark parasıda girer.Birde artık bu işin mafyası var öyle kolay alamıyorsun belki küçük şeylerle ilgilenmezler ama büyük icralık şeylerde hiç şansın yok almak istedığin seyi gidip mafyayla anlaşman gerekiyor benim eyyorlamam bu kadar iyi geceler

mafyanın işe karışmasını serbestse,o zaman mafya devlet arasında anlaşma oluyor değilmi

Bu işin içinde olmadığımdan okadarını bilmiyorum ama icralık arabalara fazla güvenme otoparktaki adamlar sorun aracı felan göstermek istemezler arabayı görünce para isterler karışık bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

cidden arkadaşlar nerede bulunabilir?bilgisayar,mp3 telefon vs için.

Up up

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.