Şimdi Ara

İcra Katibi Sınavı [Saçmalık İçerir ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2013/aralik/icra_ktp.htm

Bugün bu uygulama sınavına girdim ve ekranda 102 kelime yazdığımı gördüm. Şimdi ilandaki uyguluma sınavı başarılı olma şartını alalım.Önemli yerleri belirttim.

Adaylardan, uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen metinden daktilo veya bilgisayarla; verilen metne sadık kalınmak, imlâ kurallarına riayet edilmek ve anlam bütünlüğü korunmak suretiyle, kelime ve cümle tekrarına yer vermeden ve yanlış yazılan kelime sayısı toplam yazılan kelime sayısının yüzde kırkından fazla olmayacak şekilde üç dakikada en az doksan kelime yazanlar, uygulama sınavında başarılı olmuş sayılacaklardır.

Adliyenin sitesindeki sonuçlara bakınca.

http://www.konya.adalet.gov.tr/sinav/icra_katipligi/icra_katipligi_uygulama_sonuc_listesi.pdf

74 Kelime yazıp başarısız olduğumu gördüm.Şimdi alınacak kişi sayısı 28 mülakata gelecek kişi üç katı olacak bu sayının 84 yani 84 ten sonrası başarılı olsa bile alınmıyor bunuda anladık. Peki ben nasıl 74 kelime yazıp başarısız oluyorum ? 102 kelimeden 62 ve altı doğru olacak ki ben başarısız bulunayım %40 a göre ? Bu ne saçma iştir.

İnanın bunları kazanamama siniri ile yazmadım sadece haksızlıklara devlet içerisindeki saçma sapan eksik ifadelere veya bunları eksik uygulayıp beni haksız duruma düşürenlere sinir oluyorum.

Soruyorum size nasıl 74 Kelime doğru yazıp 102 kelimede ben başarısız oluyorum ?

Not: Kör değilim 102 yazdığıma eminim özel bir prog. kullanıyorlardı kocaman yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 1 Mart 2014; 22:16:04 >

• Güncel.
  • Forumumuzda bir sürü gereksiz konu açınca postlar yağıyor gerekli bir tavsiye vb. lazım olduğunda kimse olmuyor.
  • en az 90 doğru kelime yazman gerekiyor. bunu atlamışsın. toplam kelime sayısı 102 olabilir ancak demek ki içerisinde çok yanlışın var. buradaki %40 olayı yazdığın metinde yanlışlar toplam kelime sayısının %40 ını buluyorsa 90 kelimeyi geçsen bile elenebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

en az 90 doğru kelime yazman gerekiyor. bunu atlamışsın. toplam kelime sayısı 102 olabilir ancak demek ki içerisinde çok yanlışın var. buradaki %40 olayı yazdığın metinde yanlışlar toplam kelime sayısının %40 ını buluyorsa 90 kelimeyi geçsen bile elenebiliyorsun.

Paragrafı bir kere daha oku bence ve bir hesapla 74 102 nin %40 ımı. Neyse nasip değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

en az 90 doğru kelime yazman gerekiyor. bunu atlamışsın. toplam kelime sayısı 102 olabilir ancak demek ki içerisinde çok yanlışın var. buradaki %40 olayı yazdığın metinde yanlışlar toplam kelime sayısının %40 ını buluyorsa 90 kelimeyi geçsen bile elenebiliyorsun.

Paragrafı bir kere daha oku bence ve bir hesapla 74 102 nin %40 ımı. Neyse nasip değilmiş.

bak güzel kardeşim o yollardan bende geçtim. önce katiplik sonra icra müdürlüğünü kazandım. bu sınavlarda en az 90 kelimenin doğru olması gerekir. eğer 90 kelimeyi aşar da yanlışın toplam kelime sayısının % 40 ını geçerse yine eleniyorsun. hala inanmıyorsan git adliyeye herkese sor bakalım nasıl kazanmışlar klavye sınavını

• quote:

quote:

O değil de 3 dakikada 102 çok az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

quote:

Hocam 140-110 arasında yazıyordum ilk girişimdi heyecandan oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

quote:

Hocam 140-110 arasında yazıyordum ilk girişimdi heyecandan oldu

Telefondan bile 3 dakikada 102'den fazlasını yazarım

Tekrar girebiliyorsan tekrar dene bu arada. 90 Doğruyu geçersen güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 2 Mart 2014; 22:06:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Lanet sınav ilanından yanlış anladığım için doğru yazmaya değil çok yazmaya odaklanarak çalışmıştım.Bu oldu bir imlalı yazıyoruz hocam virgülü noktası büyüğü küçüğü dahil adamlar sınav ilanında 90 yazıp doğru yazacan yazsalar ben öyle anlamazdım her okuttuğumda benim gibi anlıyor böyle saçma bir açıklama olmaz yani.PGM nin kabahati bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.