Şimdi Ara

iCloud yedeği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iCloud‘da bir telefon yedegim var, yaklaşık 330 GB. Şu anda kullandığım telefonum ise 256 GB, eski telefonumu yedeklemiştim ve bu telefonumun hafızası düşük kaldığı için yedeklememi bu telefona yükleyememiştim.

O yedekte özellikle önemli fotoğraflar var.

Şimdi 512 GB bir iPhone’a geçmeyi düşünüyorum, şu anda yapmayı düşündüğüm şey ise; yeni telefona o yedeği (330gb) indirip; içindeki fotoğraf vs önemli şeyleri bu 256 olan halihazırda kullandığım telefona aktaracagim, ondan sonra 512 olan telefonu sıfırlayıp 255 olan telefonu da tekrar yedekleyip, sonrasında yeni yedeği 512 gb olan yeni telefona tüm fotoğraflarla birlikte yeni telefona tekrar kuracağım. Sizce bu aşamada atladığım ya da yanlış düşündüğüm bir şey var mı ?

Aklıma takılan en önemli konu, o aldığım yedeğin sürümü eski, yeni alacağım telefonun sürümü ile bir çakisma ya da geri yüklememe gibi bir durum olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Eski sürümden alınan yedekleri yeni ios sürümlerine yükleyebilirsiniz, tam tersi olursa sorun yaşanır.

Boyut konusunda zaten teorik olarak yedek boyutundan daha yüksek depolama alanı olan bir telefonunuz varda sorun yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Eylül 2025; 9:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.