Şimdi Ara

Whatsapp iCloud Yedekleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once 50GB’lik kapasite aldim. Hicbir sey yedekli degil bombos ilk defa yedekleme yapicam icloud kullanarak o da Whatsapp’i. Whatsapp 18 GB yer kapliyor ve 50 Gb bombos iCloud’a yedekle dedigim zaman telefonunuzda yer yok 18 GB yer acin diyor ve yedeklemiyor. Telefon 128/128 Gb full durumda ama icloudun bununla alakasi olmamasi lazim degil mi ? Yani iCloud internet ortamina yuklemiyor mu telefonumun dolulugu ne alaka ?
    Yardim ederseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedeklerken, neleri yedekleyebileceğini seçebiliyorsun. Mesela fotoğrafları yedeklemesin, o şekilde ayarla, dene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Oyle zaten direkt whatsappa giriyorum onu yedeklemek icin ama olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu ben de yaşadım, önce 18 gb yedeği ikinci bir 18 gb yedek olarak telefona yaratıp sonra iCloud'a gönderiyor nedeni bu. Hafızam 32 gb full doluydu 6 gb whatsapp yedeğini yükleyemiyordum, pc ye tam yedek aldım ve 128 gb yeni bir telefona geri yükledim. Daha sonra whatsapp yedek alabildi ve dahili hafızada + 6 gb daha yer azaldığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 20 Aralık 2018; 23:13:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de bilgisayardan hallediyordum genelde ama whatsapp konusmasi icin lazim oldu satin aldim ama dediginiz gibi oldu maalesef once telefona aktarmasi lazimmis. Cok tesekkur ederim hocam cok sag olun

Whatsapp yedekleme sorunu
    6 yıl önce açıldı
    WhatsApp Yedekleme Yapmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.