Şimdi Ara

ICLOUD HACKLENDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 ağustos 2014 hollywood hack saldırısını gerçekleştirdiği iddaa edilen 15 yaşındaki velet.

kendisi şöyle bir şey:http://i.4cdn.org/b/1409559183919.jpg

edit: twitter hesabında hacklenen kişileri takip etmiş.

https://twitter.com/bryanhamade

edit 2: steam nicki ile reddit'de fotoğrafları yayınlayan nick aynı.

http://steamcommunity.com/id/bryanhamade

edit 3: dun 4chan'de paylaşılan, bugün apple'ın patchlediği icloud açığını kullanan uygulama:

https://github.com/hackappcom/ibrute

bryan hamade'in bu uygulamayı kullanıp hesapları hacklediği ya da hesapları hackleyenlerden fotoğrafları satın aldığı söyleniyor.

ateşli tartışma için:
    http://boards.4chan.org/b/thread/566020743/him-yay-or-nay

Iphone 6 alicaktim bu son olay ile vazgectim.Apple i boykot ediyorum.

Ayrica bir kaci silinen fotograflarmis.Yani Apple silinen fotograflari arsivliyor.Hadi gecmisler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 1 Eylül 2014; 14:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yapmayın Allah aşkınıza, hiçbirimiz devletin herhangi yüksek kadrosunda hiçbir zaman yer almayacağız, hiçbirimizin kate upton gibi bir manitası olup onun çıplak fotolarını çekmeyeceğiz, çeksekte apple bunları birşey yapmayacak ve hatta apple'nin hiçbirimizin 5er 10ar binlik kredi kartlarına ihtiyacı yok:) Lütfen mantıklı olunuz. Bugün apple'ın sistemini kıran yarın androidi sonraki gün windows u çok daha basit bir şekilde kırar:) o zaman hepimiz 3310 kullanalım rahatlayalım
  • Kırılmıcak hiçbir sistem yoktur.adamlar nasayı hacklıyo adamlar Microsoft'u dünyanın önde gelen devletlerini hackliyo.cok şasırcak bişey yok bence

• bulut teknolojisini dosya paylaşımı için kullanmıştım bu zamana kadar.fotoğraf ve video gibi dosyaları yedeklememiştim.

fotoğraf yedeklersin anlarım.ki bu çok normal.ama çıplak fotoğrafını çekme ihtiyacı nedir ya.

şimdi gerekli açıklamaları ve borsayı takip ediyorum.

• zamanlama çok manidar ve fotoğrafların farklı piksel değerlerinde ve oranında olması beni düşündürdü.
  • Ayy icloud hacklendi, zaten bizim de telefonlarımızda hepimizin çıplak fotoğrafları var. Aman yarabbi apple ya bizim fotoğraflarımızın güvenliğini de sağlayamazsa? Allahım sen koru yarabbim hemen apple'dan uzaklaşmalıyız boykot etmeliyiz, çok korkuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

Ayy icloud hacklendi, zaten bizim de telefonlarımızda hepimizin çıplak fotoğrafları var. Aman yarabbi apple ya bizim fotoğraflarımızın güvenliğini de sağlayamazsa? Allahım sen koru yarabbim hemen apple'dan uzaklaşmalıyız boykot etmeliyiz, çok korkuyoruz.

kazın ayağı öyle değil Apple ın icloud sistemiyle sadece foto izlediğini yüklediğini vs. zannetme. İcloud ile apple tüm gizli bilgilere erişebiliyor ipad ve iphoneda, haliyle istense gizli banka bilgilerine bile ulaşılır. Sen iphone kullanırken icloud arkada neler neler yapıyor. Zaten çinliler ruslar hatta almanlar apple ın foyasını bildiğinden artık devlet işlerinde iosu kullanmıyor.
  • Yani iPhone 6 aldım diyelim. İçinde müstehcen fotolar mı olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sitem Hacklenmiş(İndex Atıldı)
    17 yıl önce açıldı
    Hesabım Hacklenmiş
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah belanı versin APPLE
  • İnternet bu yüzden çok fena adamlar sanıyor ki kendi çok önemli işte bla bla hack'leyecek sonra senin değersiz mangal başı fotoğraflarını çalacak he.
  • Burada gülen arkadaşlar olayı sadece fotoğraf olarak anlamış. Ben inanıyorum ki telefondan girilen hesap numarası şifre vs. çok kolay ulaşılabilir.

• Apple benim bin liralık kredi kartı bilgilerimi hackleyecekse o kadar düştüyse varsın hacklesin bu zamana kadar kimin kredi kartına bir fıske gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık yıkılıyor bir sürü ünlünün özel fotoğrafları yayınlandı.Çok büyük davalara maruz kalacak apple.Olay çok ciddi...
  • Borsa bugun kapali.Yarin gorucez Apple kardesimizi.

• Beyler yapmayın Allah aşkınıza, hiçbirimiz devletin herhangi yüksek kadrosunda hiçbir zaman yer almayacağız, hiçbirimizin kate upton gibi bir manitası olup onun çıplak fotolarını çekmeyeceğiz, çeksekte apple bunları birşey yapmayacak ve hatta apple'nin hiçbirimizin 5er 10ar binlik kredi kartlarına ihtiyacı yok:) Lütfen mantıklı olunuz. Bugün apple'ın sistemini kıran yarın androidi sonraki gün windows u çok daha basit bir şekilde kırar:) o zaman hepimiz 3310 kullanalım rahatlayalım
  • Apple dan bir açıklama yok, bu olayları yapanın kesin bir söylemi yok. Bence çamur atmaya şimdilik gerekte yok :)
  • Eğer olay doğruysa bence önemli olan sistemin hacklenmesi değil, silinenen fotoğrafların ele geçirilmesi asıl bomba bu yüzden patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 1 Eylül 2014; 22:27:03 >
  •  ICLOUD HACKLENDI.

Magdurlardan biri.GG APPLE.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

Ayy icloud hacklendi, zaten bizim de telefonlarımızda hepimizin çıplak fotoğrafları var. Aman yarabbi apple ya bizim fotoğraflarımızın güvenliğini de sağlayamazsa? Allahım sen koru yarabbim hemen apple'dan uzaklaşmalıyız boykot etmeliyiz, çok korkuyoruz.

kazın ayağı öyle değil Apple ın icloud sistemiyle sadece foto izlediğini yüklediğini vs. zannetme. İcloud ile apple tüm gizli bilgilere erişebiliyor ipad ve iphoneda, haliyle istense gizli banka bilgilerine bile ulaşılır. Sen iphone kullanırken icloud arkada neler neler yapıyor. Zaten çinliler ruslar hatta almanlar apple ın foyasını bildiğinden artık devlet işlerinde iosu kullanmıyor.

Benim de anlamadigim budur. Sadece medyada kullanilabilecek materyaller kullaniliyor. Reklam kokan hareket bunlar. Ciksinlar ayni unlulerin kisisel notlarini, alisveris listelerini, telefon rehberlerini, mesajlarini, e-postarini ve hatta mumkunse kredi karti ile adres bilgilerini yayinlasinlar.. Buraya kadar gelen bunlari da yapar zaten. Yapamiyorlarsa ortada bir uyusmazlik var. Sabahtan beri diyorum Sony'nin de Playstation Network sistemi hacklendi ve bundan 10 kati daha kotuydu. Nedeni ise sizler bizler gibi kisilerin kredi karti bilgileri resmen forumlarda yayinlaniyordu. Iste bu hacktir.. Ama bu yapilan tabiri caizse MSN Hacki olmus.. Gececekler bu isleri. Ortada zaten Apple'nin kontrol edemedigi bir durum olsaydi o serverlar o saniye kapatilirdi. Daha guclu guvenlik guncellemesi ile de geri donerdi. Bu kadar basittir.

• Ya madem herşey hack leniyo. Simkart lara da bedava para yüklesinler. İcloud dan bedava yer alsınlar. Bunları neden kıramıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.