Şimdi Ara

Hacklendik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buakşam saat 10 sıralarında charıma girdiğimde character ım çıplak bir haldeydi girdiğimde şok oldum...
    İçinde 40m küsür para 64 +5,68+3 glavie,+3 protector setim herşeyim alınmıştı..
    Arkadaşlarıma bunu söylediğimde hiçbir tepki göstermediler beni üzende buydu...
    Arkadaşlarım dostlarım sandığım kişiler ben sırtlarını döndüler.
    Oysaki ben onların başına bir hal geldiğinde yardım ederdim çağırdıklarında hertürlü zamanımda yardımlarına koşardım...İnsanın kötü duruma düştüğü zaman dostlarını görüyor kim dostu belli oluyor...
    Hacklendim charıma bişey yapılmamış builde dokununlmamış beni üzen dost sandığım kişilerin bana yaptıkları davranışlar.Bunları buraya niye yazıyorum gerçekten bilmiyorum hiçbir fikrim yok ama içimi dökmek isitiyorum yazmak istiyorum.Server Tibet Nick CeRkEZOgLU belki tanıyan vardır...İnsanlara hep yardım ettim slm verenlere tanıyim tanımim hep selamını aldım para isteyenlere 10k dediler ben 500k verdim 1m verdim olmadı üstünü döşedim komple silahını aldım...Herkezle iyi geçinmeye çalıştım...Banada koyan bu ben herkeze yardım ettim ama bana kimse etmiyor bir Allahın kulu gelip elimden tutmadı gel dostum demedi olur böyle şeyler hadi gel üstünü döşeyelim al bunlarda pot parası demedi oysa ben hep dedim düşenin elinden hep ben tutmuştum son paramı verirdim adama düzeltsin kendini ben parasız kalırdım...Hayatın gerçekleri...Ben bilmiyorum çok iyi niyetliyim sanırım...Şuan üstüm bomboş ve 10 gold param var.Ne yapacağımı bilmiyorum ama biryol bulup benim pehlivanı tekrar ayağa kaldırmam lazım...Charımı ayağa kaldırdığımda kimseyi tanımıyorum...Tanıyacaklarım gerçek dostlarımdır...Oyunda kimseye güvenmeyin arkadaşlar dost belledikleriniz kötü gününüzde çoğu yalancı çıkıyor iyi dost kötü günde belli olur.Eğer okuduysanız çok teşekkür ederim değerli zamanınızı bu yazdıklarımı okuyarak geçirdiyseniz çok teşekkür ederim Umarım böyle bir tecrübe yaşamazsınız...

CeRkEZOgLU ndan saygılarımla...

• Geçmiş olsun kardeş troyda olsan istediğin kadar para yardımı yapabilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LenibLadeRs -- 18 Temmuz 2007; 0:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LenibLadeRs

Geçmiş olsun kardeş troyda olsan istediğin kadar para yardımı yapabilirdim
    geçmiş oLsun.. Romada olsaydın yardım ederdim ama o serverda hiç oynamadım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowboys

geçmiş oLsun.. Romada olsaydın yardım ederdim ama o serverda hiç oynamadım ..

Alıntıları Göster
    hep iyiler kaybeder oldu bu dünyada olsun sanal alemde olsun
    Çok geçmiş olsun yapabileceğim bişi olsa hiç durmazdım yardım ederdim ama farklı dünyaların insanlarıyız..

Bu arada gerçekten Çerkez olup olmadığını merak ettim cvplarsan sevinirim tşkrlr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerkez13

hep iyiler kaybeder oldu bu dünyada olsun sanal alemde olsun
    Çok geçmiş olsun yapabileceğim bişi olsa hiç durmazdım yardım ederdim ama farklı dünyaların insanlarıyız..

Bu arada gerçekten Çerkez olup olmadığını merak ettim cvplarsan sevinirim tşkrlr.

Alıntıları Göster
    Hayır bu charı sonradan devraldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan

Hayır bu charı sonradan devraldım ben

Alıntıları Göster
    deme ya senn de basına gelmeyen kalmadı

Bi charın daha hacklenmişti galiba

amcaolum galiba hacklenen chyarımı geri almış TR_Ordulu

uzun zamandır bende deildi

ama kesin degil daha haber alamadım

kazım isimnde bi arkadaşım anlattı o kadar sevindimki inanamadım bile
    ama

artık iSRO limanından demir alalı cok oldu

eger charı gerçekten aldıysa bnm kuzen itemleri sana aktarabiliriz

+7 sword gitmediyse tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

deme ya senn de basına gelmeyen kalmadı

Bi charın daha hacklenmişti galiba

amcaolum galiba hacklenen chyarımı geri almış TR_Ordulu

uzun zamandır bende deildi

ama kesin degil daha haber alamadım

kazım isimnde bi arkadaşım anlattı o kadar sevindimki inanamadım bile
    ama

artık iSRO limanından demir alalı cok oldu

eger charı gerçekten aldıysa bnm kuzen itemleri sana aktarabiliriz

+7 sword gitmediyse tabi

Alıntıları Göster
    Bakalım Allahın izniyle kaldırıcam ayağa charımı stall charında kalmış 2m fln npc den kıyafet aldım onla silahta ayarlarsam gerisi kolay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Hackhell hacklendi..!
    17 yıl önce açıldı
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan

Bakalım Allahın izniyle kaldırıcam ayağa charımı stall charında kalmış 2m fln npc den kıyafet aldım onla silahta ayarlarsam gerisi kolay

Alıntıları Göster
    kardeşım tıbette kullanmadıım bı çarım varmış 16 lvl pek bışeyı yok ama yınede ıtemı parası falan vardır oyundaysan vereım şımdı haber etbu araa çok geçmış olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORCUX (OLİMPİYUS:)

kardeşım tıbette kullanmadıım bı çarım varmış 16 lvl pek bışeyı yok ama yınede ıtemı parası falan vardır oyundaysan vereım şımdı haber etbu araa çok geçmış olsun

Alıntıları Göster
    nıckım BOOTSTRAP2 pmden ulabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORCUX (OLİMPİYUS:)

nıckım BOOTSTRAP2 pmden ulabılırsın

Alıntıları Göster
    Bu arkdaş TİBET te hatta 68+3 glavie kimden aldığınıda biliom.
    ama geçmiş olsun derim.senin bnce biras fasla paran oldu.SOS mu ne satmışın bn öyle duydum Bnce paranın bir kısmını yan char açıp koysaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: **Soldier**

Bu arkdaş TİBET te hatta 68+3 glavie kimden aldığınıda biliom.
    ama geçmiş olsun derim.senin bnce biras fasla paran oldu.SOS mu ne satmışın bn öyle duydum Bnce paranın bir kısmını yan char açıp koysaydın

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa559

geçmiş olsun kardeşim

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.

son zamanlardaki hack olayları da iyice canımı sıkıyor he(tufan21 de ise eğlendim açıkcası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

geçmiş olsun.

son zamanlardaki hack olayları da iyice canımı sıkıyor he(tufan21 de ise eğlendim açıkcası)

Alıntıları Göster
    Zor bir durum.Ama karakteri ayağa kaldırmak değil ama dostların tarafından terk edildiğini görmek yaşamak daha zordur herhalde.Ama kimseye tek laf deme derim.Kendileri mahcup olsunlar sana borçlu hissetsinler ve o halleriyle yaşasınlar.Sen gene onlardan büyük olduğunu kanıtla onları affederek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Zor bir durum.Ama karakteri ayağa kaldırmak değil ama dostların tarafından terk edildiğini görmek yaşamak daha zordur herhalde.Ama kimseye tek laf deme derim.Kendileri mahcup olsunlar sana borçlu hissetsinler ve o halleriyle yaşasınlar.Sen gene onlardan büyük olduğunu kanıtla onları affederek.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş benide arkadaşlarım soymuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: fSinatra

geçmiş olsun kardeş benide arkadaşlarım soymuştu

Alıntıları Göster
    Dün de troyda guildimizden bi 80 lwl kardeşimizi soymuşlar alanıyodu biz de guildcek bi giydirdik bende olmayan itemler var oyuna devam üzülcek bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Dün de troyda guildimizden bi 80 lwl kardeşimizi soymuşlar alanıyodu biz de guildcek bi giydirdik bende olmayan itemler var oyuna devam üzülcek bişi yok

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

(hazır charın soyulmuşken bırak derim ama karar senin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHumerus

geçmiş olsun

(hazır charın soyulmuşken bırak derim ama karar senin)

Alıntıları Göster
    Haaa Şimdi Aklıma Geldi Evet Evet Ben Dün Gece Saat 22:00 Dı Galiba,Charıma Girdim Seni Hotanda Gördüm Pelerin Takmıştın 80 Level Char Arıyordun Ya Bende Sandım 80 Level Charı Almış Eşyaları Ona Aktarmış..Demek Soyulmuştun O Zaman..Valla Gerçekten Üzüldüm Geçmiş Olsun..
    Dostum Bir Söz Vardır Bu Devirde Babana Bile Güvenmeyeceksin..
    En Kötüsüde Güvendiğin Birinin Seni Sırtından Vurmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

geçmiş olsun.

Nasıl Yani?
    Benim Charım Hacklendi Diye Sevindin Mi Seninde Charın Hacklenince Bende Eğlenirim..
    İstersen Msn Ni Ver Seni Dahada Eğlendirim Ne Dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan21

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

geçmiş olsun.

Nasıl Yani?
    Benim Charım Hacklendi Diye Sevindin Mi Seninde Charın Hacklenince Bende Eğlenirim..
    İstersen Msn Ni Ver Seni Dahada Eğlendirim Ne Dersin?

Alıntıları Göster
    Gemiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: spydevil

Gemiş olsun

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm hacker larda insanı bayıyo artık emek vermeden alıyorlar charı geçmiş olsun ne diyeyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.