Şimdi Ara

Sitem Hacklenmiş(İndex Atıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitemde mk portal ve smf kuruluydu.Şimdi okuldan geldim sistemde ciddi açıklar olduğu için hacklendiniz diyordu.index atmışlar sadece o dosyayı sidim herşey yoluna girdi.Ama bu açığı nasıl kapatabilirim yardım eder misiniz?

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin.

Orjinalden alıntı: Eltun

mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin.

evet ama sanki bu hostumdan kaynaklanıyor gibi.Çünkü forumun ve mkportalın olmadığı dizin e ana dizine sadece bir index.htm dosyası atmış o kadar.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Hosting aldığın yeri pm olarak atabilirmisin ?
  • Mk portal ın açıkları olduğunu ben de duymuştum.Bir sene önce ben de kullanmıştım.O zamandan beri yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum ama benim kullandığım sürümde bir iki yeri elle yamamak gerekiyordu.Mkportal Türkiye de gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
    pittech.net forum kapandımı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.