Şimdi Ara

Sitem Hacklenmiş(İndex Atıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitemde mk portal ve smf kuruluydu.Şimdi okuldan geldim sistemde ciddi açıklar olduğu için hacklendiniz diyordu.index atmışlar sadece o dosyayı sidim herşey yoluna girdi.Ama bu açığı nasıl kapatabilirim yardım eder misiniz?

• mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin.

evet ama sanki bu hostumdan kaynaklanıyor gibi.Çünkü forumun ve mkportalın olmadığı dizin e ana dizine sadece bir index.htm dosyası atmış o kadar.
  • Hosting aldığın yeri pm olarak atabilirmisin ?
  • şimdi ticket attım hostu aldığım yere.Kontrol ettik hiçbir güvenlik açığı yok server da dediler.MKPortalda açık olabilir siz php-fusion kurun dediler.
  • Mk portal ın açıkları olduğunu ben de duymuştum.Bir sene önce ben de kullanmıştım.O zamandan beri yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum ama benim kullandığım sürümde bir iki yeri elle yamamak gerekiyordu.Mkportal Türkiye de gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siteme virüs girdi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.