Bildirim
Sitem Hacklenmiş(İndex Atıldı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Eltun
mk nın ve smf forumun kendi sitelerini takip ederek ve ingilizcende var ise yurt dışındaki sitelerini takip edip en güncel sürümlerini ve açıklarını kapatabilirsin.
evet ama sanki bu hostumdan kaynaklanıyor gibi.Çünkü forumun ve mkportalın olmadığı dizin e ana dizine sadece bir index.htm dosyası atmış o kadar. -
Hosting aldığın yeri pm olarak atabilirmisin ? -
şimdi ticket attım hostu aldığım yere.Kontrol ettik hiçbir güvenlik açığı yok server da dediler.MKPortalda açık olabilir siz php-fusion kurun dediler. -
Mk portal ın açıkları olduğunu ben de duymuştum.Bir sene önce ben de kullanmıştım.O zamandan beri yeni sürüm çıktı mı bilmiyorum ama benim kullandığım sürümde bir iki yeri elle yamamak gerekiyordu.Mkportal Türkiye de gerekli açıklamaları bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X