Şimdi Ara

İcloud Geri Yüklemesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce telefonun ayarları bozulunca onu fabrika ayarlarına yüklemem gerekti.Önceden icloud yedeklemem vardı yeni bir ıphone olarak başlatmak yerine icloud'u ile olanı seçtim fakat hiçbir yedekleme olmadığından ancak yeni bir ıphone olarak başlıyor.Bunu nasıl düzeltim İcloud hesabımı telefona geri yükleyebilirim.Çok sinirim bozuldu

• İcould yedeklemede başarılı olduysan ayarlardan icould kısmına gir id ve şifreni yaz kendi otomatik rehberini notlarını vs yüklüyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İcould yedeklemede başarılı olduysan ayarlardan icould kısmına gir id ve şifreni yaz kendi otomatik rehberini notlarını vs yüklüyo.

Hocam hesabımı girdim,hatta ne kadar yer kaldı filan hepsini gösteriyo 800 mb'ını kullanıyomuşum fakat geri yüklemedi.Şimdi yedekle mi demem gerek öyle dersem şuandaki yeni ıphone'u yedeklemez mi ?
  • Şimdi rehberim geldi fakat uygulamlar daha gelmedi ne yapmam gerek ?
  • Aynı sorun bende de olmuştu. Restore öncesi iCloud'a yedeklememe rağmen, sonrasında hiçbir yedeklemenin bulunmadığı yazıyordu. Sadece rehberinizi, notlarınızı, takviminizi ve anımsatıcınızı geri getirebiliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İcould yedeklemede başarılı olduysan ayarlardan icould kısmına gir id ve şifreni yaz kendi otomatik rehberini notlarını vs yüklüyo.

Hocam hesabımı girdim,hatta ne kadar yer kaldı filan hepsini gösteriyo 800 mb'ını kullanıyomuşum fakat geri yüklemedi.Şimdi yedekle mi demem gerek öyle dersem şuandaki yeni ıphone'u yedeklemez mi ?

İcould yedekle diye bir yer var ordaki düğme açık değil mi zaten ? Ben defalarca restore ettim hep icould id ve şifremi girince rehberim ve notlarım geldi benim için önemli olanlarda onlardı zaten. Hatta geçen hafta yeni iphone aldım aynı şekilde id şifre girince tak diye iphone değişmesine rağmen onada yüklendi yedeklerim. Demekki senin icould yedek olmamış çözemedim ben bu işi.

• Uygulamalarım filan burda duruyor fakat geri yüklenmedi
     İcloud Geri Yüklemesi Hakkında İcloud Geri Yüklemesi Hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca telefonu ilk aldığımda İcloud'dan geri yükle dedim bütün herşey yüklenmişti hiçbir sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Aynı sorun bende de olmuştu. Restore öncesi iCloud'a yedeklememe rağmen, sonrasında hiçbir yedeklemenin bulunmadığı yazıyordu. Sadece rehberinizi, notlarınızı, takviminizi ve anımsatıcınızı geri getirebiliyorsunuz...

Herşey silindi.Allah'a şükür rehber geldi,eski uygulamaları da teker teker yüklüyorum.
  • quote:

quote:

Aynı sorun bende de olmuştu. Restore öncesi iCloud'a yedeklememe rağmen, sonrasında hiçbir yedeklemenin bulunmadığı yazıyordu. Sadece rehberinizi, notlarınızı, takviminizi ve anımsatıcınızı geri getirebiliyorsunuz...

Herşey silindi.Allah'a şükür rehber geldi,eski uygulamaları da teker teker yüklüyorum.

Kolay gelsin hocam. Artık yapacak birşey yok. Ama en azından en son uygulama yükleme işleminizin ardından, telefonunuzun uygulamalarını iTools aracılığı ile yedekleyin. Tekrar böyle bir durumla karşılaşırsanız, yine iTools aracılığıyla aldığınız uygulama yedeğini tek seferde telefonunuza yükleyebilirsiniz...

• quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin hocam. Artık yapacak birşey yok. Ama en azından en son uygulama yükleme işleminizin ardından, telefonunuzun uygulamalarını iTools aracılığı ile yedekleyin. Tekrar böyle bir durumla karşılaşırsanız, yine iTools aracılığıyla aldığınız uygulama yedeğini tek seferde telefonunuza yükleyebilirsiniz...

Neyse artık,bu işlere bulaşan burda okuyup yardım alabilir.Olacağı varmış diyelimDaha kötüsü de olabilirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.