Şimdi Ara

iCloud Etkinleştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, babam 2. el bi iphone 4 almış getirmiş. Satan adam bunu fransadan almış buraya getirince telefon malumunuz kapanmış işletecek pasaport olmadığı için satmak zorunda kalmış. Bizimde pasaport sıkıntısı olmadığı için babam almış bir kaç yere göstermiş telefonu sonra işletmiş pasaportuna. Eve getirdiğinde telefonda 300 kişi vardı rehberde bide bir yığın fotoğraf. Birde bi donma seziyordum. Bi sıfırlayayım telefonu dedim sıfırladım. Meğer içinden hesabı kaldırmadan satmış adam. Telefon şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. Bu cihaz bi apple kimliğine bağlı etkinleştirmek için ıd ve şifre istiyor. Adama zor bela ulaştık. Unuttuğunu telefonda kayıtlı olduğunu söyledi notlar bölümünde. Sıfırlamadan önce bakmıştım boştu oysa. Neyse şimdi telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Tekrar kurtarma modundan ios 7.1.2 attım yine aynı. Bu sorunu çözebilirmiyim ? Önerilerinizi fikirlerinizi yardımlarınızı almak istiyorum birde arkadaşlarımın önerdiklerini söyleyim :

1) JB. Sanmıyorum olacağını.
    2) Telefona 4S veya 5 Rom atmak. Burdanda telefon sağ çıkamazsa belki diye çekindim biraz ama mecbur kalırsam deneyeceğim.
    3) Düz mantık arkadaşın biride o telefonlara androidde kuruluyor. Kur kullan gitsin dedi. Fena fikir değil aslında ama hiç bilgim yok bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Merhaba arkadaşlar, babam 2. el bi iphone 4 almış getirmiş. Satan adam bunu fransadan almış buraya getirince telefon malumunuz kapanmış işletecek pasaport olmadığı için satmak zorunda kalmış. Bizimde pasaport sıkıntısı olmadığı için babam almış bir kaç yere göstermiş telefonu sonra işletmiş pasaportuna. Eve getirdiğinde telefonda 300 kişi vardı rehberde bide bir yığın fotoğraf. Birde bi donma seziyordum. Bi sıfırlayayım telefonu dedim sıfırladım. Meğer içinden hesabı kaldırmadan satmış adam. Telefon şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. Bu cihaz bi apple kimliğine bağlı etkinleştirmek için ıd ve şifre istiyor. Adama zor bela ulaştık. Unuttuğunu telefonda kayıtlı olduğunu söyledi notlar bölümünde. Sıfırlamadan önce bakmıştım boştu oysa. Neyse şimdi telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Tekrar kurtarma modundan ios 7.1.2 attım yine aynı. Bu sorunu çözebilirmiyim ? Önerilerinizi fikirlerinizi yardımlarınızı almak istiyorum birde arkadaşlarımın önerdiklerini söyleyim :

1) JB. Sanmıyorum olacağını.
    2) Telefona 4S veya 5 Rom atmak. Burdanda telefon sağ çıkamazsa belki diye çekindim biraz ama mecbur kalırsam deneyeceğim.
    3) Düz mantık arkadaşın biride o telefonlara androidde kuruluyor. Kur kullan gitsin dedi. Fena fikir değil aslında ama hiç bilgim yok bu konuda.

Shsh kayıdı olmadan ios 6 ya tethret olarak düşebiliyorsun ip4 lerde onu yap eger düşersen sorunun çözülür tekrar ios 7 ye gecersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatolun -- 8 Ekim 2014; 19:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deniyorum şimdi hocam sonucu yazarım teşekkürler.
  • Modemden kaynaklı download hızında düşüş yaşıyorum şimdi deneyemeyeceğim ama sonucu yazacağım.
    ncap hocam şahısa ulaşmak büyük sıkıntı. Adam şifremi unuttum diye mesaj atmış o kadar. Yoksa bende çok dil döktüm girip hesabından silmesi gerektiğini vs. söyledim. Denemekten başka çare yok.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88937735 bu konudan faydalanarak 6.1.2 ye düşürdüm. Bu kez de redsnow just boot kısmında takılıp kalıyor açamıyorum cihazı. Bu sorun hakkında bilginiz varmı acaba ? Birde başka fikriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88937735 bu konudan faydalanarak 6.1.2 ye düşürdüm. Bu kez de redsnow just boot kısmında takılıp kalıyor açamıyorum cihazı. Bu sorun hakkında bilginiz varmı acaba ? Birde başka fikriniz.

Hocam tekrar yazılanları deneyip bir daha uygulayun 6.1.3 e dönmeyi deneyin bir de. Cihazın 8 16gb olmasına göre ve gsm cdma olmasına göre değişiyormş. Ben hiç bulaşmadığım için yorum yapamıyorum ama illa ki sonuç alırsınız. Hiç yoktan iyidir.

6.1.3 için link yoktu o yüzden dönemedim. Cihaz 16 lık gsm ama dediğim gibi just boot kısmında takılıyor

• 6.1.2 Ve 6.1.3 e geri dönüş yaptığımda da telefonu boot edemedim açılmadı. redsnow da just boot diyorum ardından tıkanıp kalıyor. ibooty ile tamamlıyorum boot u ancak bi işe yaramıyor oda. Hala açamadım telefonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iCloud Yedekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. İCloud kullanıcı adı ve şifresini eski kullanıcının mail adresinden sıfırlayın bu şekilde açmanız biraz zor olacak. Aksi takdirde cihazı geri iade edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.