Şimdi Ara

İCLOOD REZALETI NE YAPMALIYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar ipadi sıfırladım ve karsıma bu ipad a....@iclood.com a baglşı lutfen apple kimligiyle giris yapınız dıor benım tek bıldıgım apple kımlıgım a....@hotmail.com ve bununla gırınce bu aygıtın sahıbı iphonuu bul uygulaması kullanarak aygıtı kendı apple kımlıgıyle ılıskılendırdıgı ıcın bu aygıtı etkılestırmek ıcın parola gereklıdır dıyor! ve lanet iclood paralasını hatırlamıyoru ısın garıp tarafı sıfırlama ıcın maıl atıorum ılıskılendırdıgım maıl adresi a......@hotmail.com olması gekekırken buraya bır maıl dusmuyor!! ne yapmalıyım_?

• ikinci el mi aldın naptın ?
  • hayır kendı sıfır ipadım ama iclood şifresini nezaman atadım ne yaptım bılmıyorum dogum tarıhımı bıle kabul etmıo gerızekalılar! bu ne bıım bıseymıs anlayamadım benım kullandıgım bır tane apple hesabım vardı oda a....@hotmail.com bu bana aynısının iclood.com olanını ıstıyor :S
  • madem cihaz senin git apple'ı ara faturayı faxla açsınlar ozmn
  • 70tl+KDV dior bu işleme angutlar!
  • anlamadıgım bu apple ın nasıl bır musterı hızmetlerı dahı olmaz olamaz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ez_ank_ces

anlamadıgım bu apple ın nasıl bır musterı hızmetlerı dahı olmaz olamaz?

Burada atip tutacagina apple care i ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet falan değil güvence bu. Cihazınız çalınsa ve bu yüzden kullanılamasa o zaman rezalet bu demezsiniz.

Dip not: iclood diye birşey yok iCloud olmasın o :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iclood dan anlaşıldı olay.
  • burda nedense her destek ısteyısımde bole ukalalıklarla karsılasıyorum ikulud varmı??? applecare i da ilk kez duydum google a yazınca nokia care mı dıe did you mean cakıyo!
  • apple care numarası varmı herhangı bı?
  • quote:

burda nedense her destek ısteyısımde bole ukalalıklarla karsılasıyorum ikulud varmı??? applecare i da ilk kez duydum google a yazınca nokia care mı dıe did you mean cakıyo!

Son yazdigindan sonra ciddiye almayin beyler. Applecare yazinca Nokiacare cikiyormus. Duzgun salla bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasım cıddıye alıp almaman onemlı degıl bır problemım var az bılmıslıkle gecırcek zaman kaybımda yok bılmıosan konusma bılen yardım etsın ben anlmadıgım ıcın yardım ıstıyorum zaten anlasam senın gıbı bı adamla muhattap olmam demı? yardım edecek varsa yardım etsın bu apple care ınde numarası varsa ulastırana tesekkurler
  • iCloud şifresi ile Apple ID yani App Store'dan uygulama indirmek için kullandığın şifre aynı oluyor zaten. Hotmail hesabın ile aynı isimde olan iCloud mail adresini yazıp altında App Store şifreni yazarsan sorunsuzca aktive olur. Bu şekilde çözülmüyorsa o zaman size ancak Apple yardım edebilir.
  • quote:

arkadasım cıddıye alıp almaman onemlı degıl bır problemım var az bılmıslıkle gecırcek zaman kaybımda yok bılmıosan konusma bılen yardım etsın ben anlmadıgım ıcın yardım ıstıyorum zaten anlasam senın gıbı bı adamla muhattap olmam demı? yardım edecek varsa yardım etsın bu apple care ınde numarası varsa ulastırana tesekkurler

Ukalalık yapmaya mı geldin buraya ?
  • quote:

arkadasım cıddıye alıp almaman onemlı degıl bır problemım var az bılmıslıkle gecırcek zaman kaybımda yok bılmıosan konusma bılen yardım etsın ben anlmadıgım ıcın yardım ıstıyorum zaten anlasam senın gıbı bı adamla muhattap olmam demı? yardım edecek varsa yardım etsın bu apple care ınde numarası varsa ulastırana tesekkurler

sen kime artistik yapıyorsun babanın uşakları yok! Terbiyesizlik yapma arkadaşın yok burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.