Şimdi Ara

içkiliyken neler demişim neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocukluktan beri tanıştığım bir kız vardı birbirimizi seviyorduk araya zaman girmişti tabi o arada çok nadir yüz yüze geldik onlarda da tatsız olaylar yaşanmıştı..

O akşam annesinin doğum gününü kutluyorduk alkol almıştım.

Benim odada yatakta yatarken aynen şunları demişim

"sen çok güzelsin yakışıklı erkeklerden hoşlanırsın fakat ben yakışıklı değilim beni sevmezsin"

gibi saçmalamışım ve o da ağlamış.

Göz yaşlarını sildiğimi hatırlıyorum ama bunları dediğimi hatırlamıyorum hayal meyal yani..

Ablamla dertleşmişler ablam anlattı bana da.

Fiyakayı çizmişiz desenize

• Demek ki dur noktasını bilemiyorsak alkol kullanmamamız gerekiyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Demek ki dur noktasını bilemiyorsak alkol kullanmamamız gerekiyor. :)

• Alkollüyken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Demek ki dur noktasını bilemiyorsak alkol kullanmamamız gerekiyor. :)

dur noktasından değil içimde ne varsa döktüm ama kendimi küçük düşürdüm sanırım güvensiz gibi gözüktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Alkollüyken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür

yazıyorum bunu bi kenara
  • YerimiZi alalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serin Hikaye
  • O degil de bana anestezi falan yapsalar, ben 1 ay insan icine cikamam soylediklerim yuzunden herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen biraz abartip guvensiz gorumussun ama aslinda alkol etkisinde, normalde soyleyemediklerini soylemek genellikle guzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

O degil de bana anestezi falan yapsalar, ben 1 ay insan icine cikamam soylediklerim yuzunden herhalde.

doktorun yanında osurmuşum
  • işin bilinmeyen tarafları var beyler kız ağlamış neden ağlamış bence oda seni seviyo olabilir.ablana anlatmıştır.sor ablana hatta söyle ablana kızla konuşsun.hatta üstüne sende konuş avantaja dönüştür bu olayı.özür dilerim içimdekileri daha fazla içimde tutamayıp sana söylediğim için keşke hiç bilmeseydin hep bende kalsaydı felan de.bence olur bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

işin bilinmeyen tarafları var beyler kız ağlamış neden ağlamış bence oda seni seviyo olabilir.ablana anlatmıştır.sor ablana hatta söyle ablana kızla konuşsun.hatta üstüne sende konuş avantaja dönüştür bu olayı.özür dilerim içimdekileri daha fazla içimde tutamayıp sana söylediğim için keşke hiç bilmeseydin hep bende kalsaydı felan de.bence olur bu iş

evet böyle durumlar var.. Ailedeki herkes aramızda yaşananları biliyor. O gece başka şeyler de yaşandı ama anlatmak yakışmaz

karşı koyamadığını söylemiş o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

işin bilinmeyen tarafları var beyler kız ağlamış neden ağlamış bence oda seni seviyo olabilir.ablana anlatmıştır.sor ablana hatta söyle ablana kızla konuşsun.hatta üstüne sende konuş avantaja dönüştür bu olayı.özür dilerim içimdekileri daha fazla içimde tutamayıp sana söylediğim için keşke hiç bilmeseydin hep bende kalsaydı felan de.bence olur bu iş

evet böyle durumlar var.. Ailedeki herkes aramızda yaşananları biliyor. O gece başka şeyler de yaşandı ama anlatmak yakışmaz

iyiki anlatmadın

• nick mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganja34

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

iyiki anlatmadın

• quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Alkollüyken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür

oo hocam bu inceden değil iğne deliğinden tık tık olmuş, süpersin kardeşim ;)
  • Şişede durduğu gibi durmuyo meret bende hiç unutmam bi defasında arkadaşlarla içmiştik baya kafalar zum olmuş çıkma teklifi ediceğim kızı arayıp mal mal konuşmuştum tabi akabinde herşey b.ka sardı kız benle mesafe koydu arasına
  • Sigara yakmama sebep oldun
  • @ne bilim ben ya adamı

Nick süpermiş. İlk defa gördüm seni hocam.

Edit:/

Nick değişim kaydı
    31 Ocak 2011; 4:14:04 tarihinde KaNs3R nicki ne bilim ben ya adamı olarak, rds tarafından değiştirilmiştir
    23 Haziran 2009; 21:18:59 tarihinde Sefid.dL nicki KaNs3R olarak, musAKka tarafından değiştirilmiştir
    14 Eylül 2007; 0:28:13 tarihinde rapperaktif nicki Sefid.dL olarak, mewluth tarafından değiştirilmiştir

http://resim.donanimhaber.com/nick_history.asp?MemID=287803

Meğer sen şu bizim soad hayranı elemanmışsın. Alkollüyken gerçeklerle yüzleşmişsin meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 21 Temmuz 2011; 5:28:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.