Şimdi Ara

İçki sigara bence yasaklanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ateist biri olduğumu söyleyeyim.

Gerekçelerim; sigara dumanı içmeyeni de etkiliyor.
    İçki içince çoğu insan sapıtıyor, bağırarak konuşup gürültü yapıyor, alkollü araç kullanıyor.

Bu nedenlerden ötürü yasaklanmalı ve kesinlikle yasaklanacağını düşünüyorum.

Bu arada kırmızı hap 2 yi izleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• süleyman demirel kerhaneleri kapatın diyene şunu demişti''kapatalımda bizimi sevsinler ?

araba egzozu sigaradan daha fazla etkiliyor o zaman araba kullanmayıda yasakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 28 Kasım 2019; 16:43:8 >
  • Kerhaneye giden insanın bana zararı yok ki.

Ayrıca sigara zorunlu bir ihtiyaç değildir ama araba zorunlu bir ihtiyaçtır.

Daha zararlı olduğunu kanıtlayan bilimsel kaynak verirsen sevinirim (veremeyecek).

30 yıl sigara içmiş birinin ciğerlerine bak bir de içmemiş birinin ciğerlerine bak bakalım.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    https://indigodergisi.com/2017/01/egzoz-gazlarinin-zararlari-neler/
    http://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/prof-dr-hasan-bayram-dizel-arabalar-sagligimizi-tehdit-ediyor-2099774/

ayrıyetten egzos dumanı filtresiz fabrika dumanıyla birlikte hava kirliliğine direk ana etkendir hava kirliliğide zehir solumana yol açar hindistandaki gibi çindeki gibi maskeyle dolaşırsın

bak bu kirliliğin direk sebep olduğu ölüm oranı

buda havası kirli büyük şehirlerde hava solumanın verdiği etki onlarca paket sigaranın verdiği etkiyle aynı

teorik olarak onlarca paket sigarayı bir seferde içemessin ama çektiğin nefes içmişsin gibi etki yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 28 Kasım 2019; 16:59:10 >

• IV. Murad'ta tebaasına bunların hepsini yasaklamıştı ama kendisi 27 yaşında alkol yüzünden siroza yakalanıp öldü. Bu yasakçı zihniyet hep vardı ama insanlık bunları hiç bir zaman ciddiye almadı. O yüzden istediğin kadar konu açabilirsin bence şöyle olmalı vs diye ama insanlar isterse alkol de içecek sigara da. Senin fikirlerin de burada en fazla 3-5 mesaj hit alabilecek o kadar..
  • Alkol ve sigaradan gelen vergileri ödeyeceksen yasaklanabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moşer kullanıcısına yanıt
    bu demirel ne ilginç adam mış yahu benzin vardı da ben mi içtim lafını diyen de o muydu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana göre açık alanda sigara içmek yasaklanmalı güney kore de ki gibi sigara odaları olmalı oraya girip fare gibi kendini zehirlesin birey beni ilgilendirmez ama benim hava sahamı kirletmesi yanlış.
  • He he tabi 2025 yılında isviçrede yasaklanacak sigara, zaten hali hazırda bir çok ülkede de kısıtlı kullanılıyor.

• Kesinlikle katılıyorum. Tamamen Yasaklanmalı..Hatta Bu pislikleri kullananları 3.Sınıf Vatandaş kategorisine koyalım.Ona göre Muamele olsun. Bunlardan Temiz Hava işgali Vegisi kesilsin. Vergilerde Yeşil Aya gitsin.
    Açık alanda kullanım yerine Bunlara Kuleler İnşaa edilsin. Şöyle 20 30 metre ne yapacaksa orda yapsın..

• Tiner, bally çeken kişiler de insanlara zarar veriyor. Bu maddeler de yasaklansın o zaman.
    Hatta madde kullanmadığı halde bazı kişiler çevresindeki insanlara zarar veriyor, onları rahatsız ediyor. Bu durumda insanları da mı yasaklamak gerek?

• Sigara tamam da içki no no no

• Tiner baliyi sadece müptezeller kullanmıyor, iş için kullanılıyor, ana amacı bu yani. Ama içki ve sigara hangi iş için kullanılıyor acaba?

• Bana kalırsa marijuana bile yasal olmalı ama önce iyi bir eğitim verilmeli. Yasak koymak kolay tabi eğitim vermekle kim uğraşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.