Şimdi Ara

icinizdeki muneccimi serbest birakin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar umut fakirin ekmegi biliyorsunuz ki...

lys1de topluca goctuk tamam yapacak bir sey de yok ama en azindan buraya edebiyat tahminlerimizi yazabiliriz.

bence bu sene edebiyat 2011 ayarinda olucak. sozel sinavi zor degildi, demekki bu sene sozellerl kasmamislar diye dusunuyorum.

birakin icinizdeki muneccim ortaya ciksin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• felaket tellallığı gibi olucak ama bu sene edebiyatı felaket kasacacaklar. nedeni ise sayısallarda ki adam öylesine giriyor 45 net yapıyor. bunu engellemek için.
  • Edebiyatta cumhuriyette kasıcaklar diye düşünüyorum ben.Umarım böyle olmaz ama
  • Sen edebiyatı bu yıl gör esas her sene bir tık üstü geliyor bu yıl kopucak edebiyat
  • Edebiyatın kolay olması biz eşit ağırlıkçılar için daha kötü olur sayısallar da yapar
  • edebiyatın orta seviyenin daha üstü olması ve seçici soruların olması gerek bence çünkü zaten tmlerin çoğu başta ben olmak üzere bütün emeklerini lys 1 de batırdı ..bi de herkes edebiyat yaparsa çok feciii dostum gerçekten..
  • Bence edebiyatı kolay beklemeyin sayısalcı çoğu arkadaşım tmden tercih yapmayı düşünüyor zor olması sizin açısınızdan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat113 -- 19 Haziran 2013; 12:19:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım zor olur da ipini koparan yapamaz
  • zor olmasını sayısalcılar yapmasın diye bende istiyorum ama bu sefer zor soracaz diye adı duyulmamış yazarları soruyorlar bu da gene biz tmcileri yakıyor
  • orta olsa da kotu zor olsa da kotu bu sefer adi duyulmamis insan sorunca yine kimse yapamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys1'de gördüğümüz gibi adamlar belli ki bir amaç için yaptılar bunu. yani aobp farkını kapatmak için belki, belki çok çok iyileri ayırmak için... saçma da olsa belli ki bir amaç için yaptılar bunu. bu durumda edebiyatın da kolay olacağını beklememeliyiz bence. belki bu matematik sonrası biraz puan kazandırmak için orta düzey bir sınav olabilir. ama şahsi kanaatim sınavın kolay olacağını düşünmeyelim, olursa şansımıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.