Şimdi Ara

Içinde insan ölmüş araba alınır mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisey olmaz bence ölen ile mekanik aksami olan bi aracin ne gibi bir bagi olabilir. Biolojik bir ypi olsa duygusal anlamda bir etkilesim olur ama arabada ne suygusu olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliki adamın acil paraya ihtiyacı varmış ondan ucuza koymuş daha satamadan alacaklılar gelmiş kıymışlar canına
  • alma tabii ki
  • Ben olsam almam içime sinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün onlarca ölümlü kaza haberi alıyoruz ve bu kazalara karışan araçlarında bir çoğu tamir edilerek yada parça bazlı kullanılarak bir şekilde hala kullanılıyor. Ölümün her canlının sonu olduğunu da hesaba katarsak çok sıkıntı değil. İşin kötü tarafı meftanın beklemiş olması ve ortaya çıkacak koku. Kışın öldü ve soğukta beklediyse gene pek bişey olmaz ama yaz sıcağında beklediyse koku baya baya sinmiş olabilir. Ama çözümü de çok zor değil en kötü 1000 tl civarına temizlenir o koku. Ayrıca bakteri ve mikro organizmalarda çok sıkıntı değil. Mevcut bakteri ve mikroorganizmaların yanında ceset kaynaklı olanlar devede kulak kalır.

Dip not: İçinde sevişilmiş cenabet arabalardan bi sıkıntı çıkmıyorsa bundanda çıkmaz

• intihar etmişse almam.
  • üfff zor konu ama benim içime sinmezdi sanırım..böyle birşeyi bile bile insan huzurlu binemez o araca yada ben binemem içimfe hep bir tereddüt sıkıntı olacagına almam daha iyi..hele birde ailen çocugun falan varsa onlarıda binfirmek baya insanın içini sıkar bekar olsak neysede..
  • Koku yoksa, temizse neden alınmasın
  • içinde insan ölen şehirde yaşanır mı?
  • Ölen abimize Allah'tan rahmet diliyorum. İntihar ettiyse işleri zor olacaktır. Şefaat etsin.

Öte yandan arabaya oturmuşluğunuz ve kullanmışlığınız varsa, döşemelerde herhangi bir leke veya araba içerisinde ceset kokusu falan duyuyorsanız (dile kolay 3 gün durmuş. Havasız ve nemli ortamın çürümeyi hızlandırmayı da düşünecek olursak) kokuyu arabadan atmayı başarmışlar mı ilk sorum bu olurdu.

Arabada herhangi bir koku yoksa, göze takılır herhangi bir kusur yoksa döşemelerde veya arabanın iç kısmında alınabilir. Yine de içinize sinmezse çok iyi bir oto kuaföre çok ciddi bir temizlik yaptırılabilir.

1-2 desen tamam da arada 7-8 bin lira fark var. O paralara araba alan tanıdıklarım var açıkçası. Arabanın içerisinde isterse adam seks yaparken kalp krizi geçirip ölmüş ve kız tarafından korkuyla terk edilmiş olsun, yine de alırım. Hiç farketmez. Hatta seks esnasında abimiz döşemeye bile dökmüş olabilir nevaleyi. Hiç farketmez. Yine de alırım. 8 bin lira hacı az buz değil yani.

Ben o paraya 8 ay eşşek gibi çalışıyorum.

• Alınır hiçbir sorun olmaz, koltuklara döşemelere iyi bir temizlik yaptır yeter.
  • alınır kardeşim . neden alınmasın ki .
  • önceki sayfada kimliği belirsiz ceset linkinden sonra ben olsam almazdım herhalde. 3 gün beklemiş cesedi düşünemiyorum. hijyen olarak temizletirsinde, psikolojik olarak rahat olmaz kafan bence.
  • Alırım diyenlerin %99'u aynı durumda kendileri olsalar almazlar buna emin ol. İnsanın içi rahat etmez.

Ayrıca 3gün diyorsun, ceset kokusu, olmasa bile insan araba ceset mi kokuyor diye paranoyak olur kokmayan araba kokuyormuş gelir tat alamaz satmaya çalışırsın. Ucuz etin yahnisi yavan olur, o paraya anca 2008 veriyorlarsa 2008 al adam gibi temiz, vukuatsız al.
  • Muhabbet sıkıştığında konuyu uzatacak bir başlık olmuş bu. Yani hani özellikle yeni tanışılan toplulukta bazen derin bi sessizlik olur ya, konu akmaz, tıkanmıştır. Böyle bir soru ile muhabbeti devam ettirebilirsiniz.
    Benim cevabım çok net, ben hacizli araç bile almam, negatif enerjiye inanırım. Hayır ve şerre inanırım.
  • Biraz mide bulandırıcı olacak ama, ölen bir cesette süreç nasıl işliyor burada anlatılmış:

http://www.anomalies-unlimited.com/Death/Stages.html

çevirirsem;

ölüm anında:
    -kalp durur
    -deri gerginleşir ve rengi griye döner
    -tüm kaslar gevşer
    -mesane ve bağırsaklar gevşediği için boşalır, yani idrar ve dışkı çıkışı olur cesetten
    -asılma gibi bazı durumlarda aşağı inen kan dolayısıyla erkekler erekte olur, meni boşalımı olabilir
    -vücut ısısı saat başına yaklaşık 0,8 derece düşer

yarım saat sonra:
    -deri morarır ve balmumsu bir hale döner
    -dudaklar, el ve ayak tırnaklarının rengi kan çekildikçe solar ve beyaza döner
    -cesedin durumuna göre en alt kısımlara inen kan birikmeleri deride morumsu siyah lekeler oluşturur
    -el ve ayaklar maviye dönmeye başlar
    -gözler kafatasına çökmeye başlar

4 saat sonra:
    -vücut katılaşmaya başlar
    -derideki morarmalar artarak devam eder
    -vücudun katılaşması yani rigor martis bir 24 saat daha kasları gerili tutmaya devam eder, sonra kasları gevşer ve tüm beden gevşek bir hal alacaktır.

12saat sonra:
    -vücut hala rigor mortis katılığındadır.

24 saat sonra
    -vücut ısısı çevre ısısına kadar düşmüştür
    -erkeklerde sperm hücreleri ölür
    -baş ve boyun yeşilimsi mavi renktedir
    -yeşilimsi mavi renk değişimi vücuda yayılmaya başlar
    -cesetten yoğun bir çürük et kokusu yayılmaya başlar
    -Ölen kişinin yüzü tanımlanamayacak hale gelir

3 gün sonra
    -ceset içindeki birikmiş gazlar deri altında kabarıklıklar ve şişkinlikler oluşturmaya başlar
    -bütün beden şişip, kabarır
    -ağız, burun, göz, kulak, anüs ve üreme organlarından bedensel sıvılar akmaya başlar

İşte 3 gün içinde olanlar bunlar, eğer ceset sıcakta araç içinde kaldıysa bu süreç daha hızlı ilerliyor. Hala ben alırım diyen arkadaşlar varsa buyursunlar alsınlar. Yeni ölmüş insan bedeni ile 3 gün yerinde sabit duran beden çok farklı oluyor.

Bundan sonraki süreçte vücut bakterilerin oluşturduğu gazlardan daha da fazla şişmeye başlar. O yüzden olay mahaline giden polisler şişmiş cesetlerden hırıltılar, geğirme sesi gibi sesler duyduklarını rapor etmişlerdir, bu içeride biriken gazın dışarı çıkarken çıktığı sestir. Mezara gömülen cesetlerde toprak altında şişmeye devam ederler. Bazı durumlarda o kadar şişerler ki en sonuda karın patlayarak yarılır ve gaz dışarı çıkar. Sahile vurup şişip patlayan baline cesetlerini hatırlayın. Bu sesin yüzeyde mezarın dışından duyulabildiği söylenir. Evet bunlar ağır şeyler ama hayatın gerçekleri. En azından ölen kişi hiç birini görmüyor, bilmiyor.

• Türk insanına b.k satsan müstahaktır. Üç günlük yemeğe laf ederler ama üç günlük ceseti sorun etmeyip öpebilecek kadar midesiz bir toplum olduğunu ispatlamış burda,Türk insanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesedin morgda -1,-2 derecede beklemesi durumunda bile bozulup çürüme ihtimali varken bir aracin içinde 3 gün durmasi nasil bir koku yayar tahmin edemessiniz.Hayatında hiç 1 günlük ceset görmemiş,bırak ceset görmeyi kokusunu bile bilmeyen insanlar burda "ben alirim mis gibide binerim" demiş.O araca asla binilmemesi lazım.İçindeki bakteri yuvasi kanalizasyondan daha beterdir.Almayin sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Sidikten ve b.ktan iğrenmeyen cesetten de iğrenmez. Öldükten sonra vücud çeşitli evrelerden geçer ilk aşama gevşeyen kaslar yüzünden sidiğin ve b.kun salınmasıdır. Ölünün g.tü'ne pamuk bu yüzden tıkanır. Gerçek hayatta ceset kokusu duymuş olan bir insanın,o kokuyu unutmasının imkanı yok. Önce bir cesetle karşılaşın da sonra yorum yaparsınız.

Ceset de gördüm, formollüsünün formolsüzünün kokusunu da bilirim, hatta kestim bile. Ota çoka Iyyykkk bööğğğk diyenlerden değilseniz bi nane yok yani.

Oto kuaförü opsiyonu değerlendirilerek alınabilir,
  • Arabanın içi kokmasa bile kendi kendime kokmuş ceset kokusu alırım ben. O aklında olan her an kokuyomus gibi bir his oluşur içinde sogursun arabadan.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.