Şimdi Ara

İçimi Döktüm ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarkılar Şarkıları Kovalıyor , Gecenin Uykusuzlukla Geçirdiğim Saatleride.

'' Nasıl Vazgeçerim ? '' Sorusu Kafamı Kemiriyor Onla Konuştuğum Günden Beri , Gözlerinin İçine Çaresizlikle Bakıp '' Seni Seviyorum '' Dediğim Günden Beri. Ama Bu Sorunun Cevabını Bulamıyorum. Ne Dinlediğim Şarkılarda , Ne içtiğim Rakıda , Nede Muhabbetine Doyamadığım Dostlarımda. Hayallerle Yaşıyorum Ben ; Ucu Bucağı Olmayan , Tadına Doyamadığım , Düşündükçe Kendimi Bi Nebze Mutlu Edip Ardından Gerçek Olmayacağını Tokat Gibi Hatırlatan Hayaller. Düşündükçe Göğsünde Sancıyan Hayaller. Unutmak İstiyorum Onu Ben. Kafamdan Atmak , Rahatlamak İstiyorum. Geceleri Gözümü Kapattığımda Düşünmek İstemiyorum. Aklımdan Uçup Gitsin İstiyorum. Fakat Beceremiyorum.

Sabahlara Kadar Şarkılar Dinledim Olmadı , Şişelerce Rakı Bitti Fayda Etmedi , Dostlarımın Muhabbeti İşe Yaramadı , En Sonunda Onun Beni Sevmediğini Bile Bile Gözlerinin İçine Bakarak Harbi Sevdiğimi Söyledim Yine Olmadı. Onu Düşünmekten Alıkoyamıyorum Kendimi. Ne Yaptıysam Olmadı. Şimdide Yazarak Şansımı Denedim Fakat Yine Fayda Etmedi ...

NEŞET BABAYA SELAM OLSUN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civic Sever -- 13 Ocak 2016; 23:27:03 >

• Doldur meyhaneci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.