Şimdi Ara

İçimden bir ses 75 yaşımda öleceğimi söylüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü tam o yaşta ölmek istiyorum. xD Buna binaen 2 dedem de tam 75 yaşlarında öldü.

Kilom var ama sigara, içki vesaire gram yok. Bir süredir asitli içecek veya hatta genel olarak süt ve sıkılmış meyve suyu dışında hiçbir şey içmiyorum. Kilo vermeye tekrar başladım. Bir ay içerisinde 10 kg almıştım, birazını verdim tekrardan. İstersem bir haftada bile kalıcı 10 kg alabilirim. Yine de almamam, hatta bayağı bir vermem gerekiyor. Hedefim 78 cm bel çevresiyle 83 kg olmak, boyum uzun. Şu anda da 133 kiloyum. 50 kg vermem gerek yani. 32 yaşıma kadar halen 120'nin altında olmazsam tüp mide ameliyatını çok güvenilir bir yerde olacağım. Galiba 8000 Euro ederi var dediğim yerin ama vereceğim. Çünkü tam 75 yaşımda ölmek istiyorum. :) Elbette bunun kazası, doğal afeti, şusu busu bilinmeyen hastalıkları var ama ben yine de tam 75 yaşımda ölmek isterim. :)

Yaşım 27, 28'e gireli 2 ay olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayra hayatı sorgulayınca hiç ümitsizliğe ve mutsuzluğa kapılmıyor musun? Yaşama amacın var mı?

Sürekli depresif mutsuzum, başladığım her olaya "ya sonra ne olacak?, neden" diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

Kayra hayatı sorgulayınca hiç ümitsizliğe ve mutsuzluğa kapılmıyor musun? Yaşama amacın var mı?

Sürekli depresif mutsuzum, başladığım her olaya "ya sonra ne olacak?, neden" diyorum.
    Yaklaşık 1 yıldır derinlemesine sorgulamıyorum. Hayat dediğin olay birkaç yüz bin saatten ibaret, daha fazlası pek görülmüyor. Ben bu hayatı mesela para kazanma hırsıyla veya ileride ne olacak ümitsizliğiyle harcayamam. Zaten kısacık. Kendime iyi ve sağlıklı bakarım, yapmam gerekeni yaparım, gerekiyorsa bir miktar ama abartmadan geleceğimi de düşünerek haraket ederim ve tabii ki kültürüme ve bakış açıma dikkat ederim ama bu kadar. İnan bana daha fazlasına değmeyecek bir dünya burası. Vaktiyle uzanıp zamanın nasıl geçtiğini anlamadan 5 saat sorgulamış adamım. Hiçbir şekilde değmediğini keşfettikten sonra kendimi teknolojiye, bilime ve sanata verdim. Yeterli. Bir de bilek güreşine devam etmek istiyorum ama belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepix

Bu mesaj silindi.
    Dinsizim. %100 oranda dinsizim. Elbette ki bu kimseyi bağlamaz. Seni de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.