Şimdi Ara

İçimdeki Ders Çalışma İsteği bitti yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında sorum başlıktan ibaret yaklaşık 3/4 aydır hergün en az 4 saat çalışıyorum artık son 1 ay şimdi derslere asılmam gerekirken acayip bi sıkıntı , bıkkınlık başladı, amaan biran evvel girelimde sınava ne olursa olsun düşüncesindeyim nasıl kurtulabilirim bu düşünceden ?

• aynen 0 çalışma... Can sıkıntısı Ben 1 aydır çalışmıyorum Bi de :( 2 hafta da bir günde 6 saat çalışmışımdır ama 1-2 gün onun hariicnde 0 konu çalışma test çözme ...off...
  • size bir şey deyim, başka bir şey de demeyeceğim...

siz ders çalışmaktan sıkılıp; sıkıldıktan sonra da bu konuyu açıp, açtıktan sonra da yorum yaparken rakipler şimdi konuları bitirip,bitirdikten sonra da testleri de çözüp,testleri çözdükten sonra yanlışlara da bakıp, yanlışlara baktıktan sonra da konuyu bir daha tekrar ettiler
  • Format at düzelir(ciddiyim)
  • yüzdün yüzdün kuyrguna geldin şimdi bırakacak mısın , daha büyük kulaç atman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakanasit

size bir şey deyim, başka bir şey de demeyeceğim...

siz ders çalışmaktan sıkılıp; sıkıldıktan sonra da bu konuyu açıp, açtıktan sonra da yorum yaparken rakipler şimdi konuları bitirip,bitirdikten sonra da testleri de çözüp,testleri çözdükten sonra yanlışlara da bakıp, yanlışlara baktıktan sonra da konuyu bir daha tekrar ettiler

aynı ben :D
  • @1 @2 aynı durumdayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+9999
  • quote:

:)) Hırs yaptırım gücü diolar buna :D
  • Galiba ilk başlarda biraz fazla yüklendim , şu anda daha çok sonuca yönelik düşünüyorum sürekli işte mat1den 28 tane yapsam şöle yapsam kaç puan gelir vs , neyse zorluyorum kendimi gidiyim biraz coğrafya bakıyım yorumlarada akşam bakarım.(rakiplerim çoktan denemeye geçmiştir .d)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.