Şimdi Ara

İçimde zerre okula gitme isteği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gece alarm kuruyorum okul saatine uyanınca lan önemli değil bu ders deyip geri yatıyorum başka saate kuruyorum. Ödevleri yapıyorum bazı derslerin bazılarını hiç yapmıyorum kalıyor öyle vizelerle çok ilgilenmedim finallerde ne çıkacağına dair pek bi şey bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim 1. sınıfım

• Gitme.İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin.Hepimiz hayata hazırlanma bahanesiyle, çoktan başlamış olan hayatlarımızın 3'te 1'ini istemediğimiz yerlere giderek geçirdik.Buna mecbur olmamamıza rağmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteye yeni geçince oluyor bu durum. Bana da olmuştu. Liseden biraz daha serbest ortam derslere gitmeme özgürlüğün var. 1 hafta falan gitmeyince zaten hepten koyveriyorsun. Toparlaması zor bi durum. Okul uzatmak işten bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateist At

Gitme.İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin.Hepimiz hayata hazırlanma bahanesiyle, çoktan başlamış olan hayatlarımızın 3'te 1'ini istemediğimiz yerlere giderek geçirdik.Buna mecbur olmamamıza rağmen.

Nick mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gitme.İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin.Hepimiz hayata hazırlanma bahanesiyle, çoktan başlamış olan hayatlarımızın 3'te 1'ini istemediğimiz yerlere giderek geçirdik.Buna mecbur olmamamıza rağmen.

adam haklı.
  • quote:

napak knk
  • quote:

Hayatını güzelleştirmek icin yapmak istemediğin seyler yapmak zorunda kalıyorsun daha iyi bi alternatifin yok tabii yapmayinca daha büyük sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı ben sonra bıraktım tabi baya uzadı okul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.